סופ"ש קסום

המוות../images/Emo12.gif

שיר השבוע של נייטוויש: נייטוויש זה לא טרו. שיר השבוע לא של נייטוויש: Dream Theater - Forsaken אלבום השבוע: Dream Theater - Systematic Chaos - דווקא אלבום לא רע להקת השבוע: Harmonix
משהו טוב שקרה השבוע: חזרה של הארמוניקס סוף סוף! ויש לי אחיין!!!! משהו רע שקרה השבוע: היה לי שבוע די גרוע.. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שבועות, דפנה, גמר ליגת האלופות^^ ציטוט השבוע: המנון מגמה של מוזיקה: 'במול זה שלשולים והקאות' אני: וואי, אני שונא במול', חבר שלי: 'אתה שונא במול?' אני: 'כן! רק דיאזים!' חבר שלי: 'מה רע ב-במול?' אני: 'איי דונט גו טו מולס!!!' (ומי שראה האו איי מט יור מאד'ר פרק 9 עונה 2, יבין) יאללה זה היה כ"כ מצחיק. לינק/אתר השבוע: אין לי כוח. סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: LOST!!!!!!!!! תמונת השבוע: אין אין אין לי כוח. מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Harmonix - The Beginning of All

אין מוקלט..

רק גיטאר פרו.. אבל אני מנסה לשפצר משהו, אולי למצוא לחן לשירה.. צריך לכתוב לזה גם מילים:X

זהו, היה נראה לי מוזר שהבלדה תהיה בשם הזה../images/Emo3.gif

זה שם כבד כמעט כמו The Root of All Evil, או ג'ון אוליביה. [חשה ניר, ללא הצלחה]

Liquid Dreams

New member
....

שיר השבוע של נייטוויש: יש הרבה שיר השבוע לא של נייטוויש: גם
אלבום השבוע: לאדעת להקת השבוע: ווית'ין? לאדעת++ משהו טוב שקרה השבוע: חברה באה אליי אחרי המוןהמון זמן שלא הייתה והיה כיף
משהו רע שקרה השבוע: האינטרנט שלי דפוק לגמרי:\ משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שבאורח פלא האינטרנט יתוקן? ציטוט השבוע: ----- לינק/אתר השבוע: -------- סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: איןלימושג תמונת השבוע: נה מה את/ה שומע/ת עכשיו? i must be dreaming של אוונסנס.

אלאנקה

New member
המחשב השני שלנו נהרס../images/Emo16.gif

ולפני, הוא גסס שעות ארוכות. זה מנחם אותך?
נו, פשוט תזמינו טכנאי:]

Amir Noy

New member
נגמר סוף השבוע >< פאקינג איי

שיר השבוע של נייטוויש:אממ....Stargazers שיר השבוע לא של נייטוויש:קשה....Arctic Monkeys - Brainstorm My Chemical Romance - Famous Last Words Opeth - Windowpane 30 Seconds To Mars - From Yesterday The Rasmus - Not Like The Other Girls אלבום השבוע: The Rasmus:Hide Form The Sun + Dead Letters My Chemical Romance - The Black Parade וכו'.... להקת השבוע:מה שכתוב למעלה.... משהו טוב שקרה השבוע:אממ..קיבלתי 5 דיסקים חדשים :] משהו רע שקרה השבוע:קיבלתי ריתוק ל10 ימים
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:שלא יהיה מבחן במתמטיקה
לינק/אתר השבוע:http://www.youtube.com/watch?v=ztRBrnCs4dc סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:אממ...>< מה את/ה שומע/ת עכשיו?:30 Seconds To Mars - From Yesterday

למעלה