סופ"ש קסום

danduuu

New member
יש לי ציטוט, מלפני שנה ומשהו אבל עדיין XD

הילד הכי הכי מפגר שקיים בעולם מהכיתה שלי, ישב מאחוריי ומאחורי חברה שלי בשיעור היסטוריה [ז"ל] קודם הוא מדבר עם חבר שלו:"וואי כן ואז באו העב"מים והחייזרים ופיצצו אותו" או משהומטומטם כזהXD ואז המורה עושה"בשנים 34-35 בלה בלה בלה.." אז הוא בשיא הרצינות:"וואה וואה! עוד לא הייתה אלף" יענו הוא חשב שזה רק 34 בלי 1934 XDDDDDDDDD הוא כזה מטומטם
פשוט נזכרתי בזה לפני איזה יומיים XDDDDD

The Cat Woman

New member
נמ...../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה השבוע: *סופסוף ראיתי היום את איתי אחרי שמיום שבת לא ראיתי את זיו פניו. *ראיתי את דנה, קשת, עידן ומיכל. למרות שמיכל שמה עלי *זין... היה נחמד לראות את זיו פניהם. משהו רע שקרה השבוע: העבודה מעצבנת אותי
עושים טובה שמתקשרים ואני בינתיים מבזבזת את זמני לריק. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מסיבת נייטוויש!!!!
אין סיכוי שאני לא שם!!! יש חוצמזה גם עוד מלאאאאאא להקות שאני אוהבת- TOOL, פרפקט סירקל, אליס אין צ'יינס, פרל ג'אם... אעההה
סרט/סדרה/ספר השבוע: לגמרי CSI
עונה חמישית- פרק ראשון- ריו... ענקקקק!!! וגם- היה פרק על תלמיד שתכנן טבח בבית הספר שלו וזה הזכיר לי שלפני איזה שבועיים- שלושה ממש חפרתי בויקיפדיה על הטבח בתיכון קולומביין וזה זעזע אותי.. אני ממליצה לכם לקרוא הכל, זה פשוט מדהים!!! תמונת השבוע:

danduuu

New member
אמ זה יהיה גם בפאב הזה מיום חמישי,

סאבליים (?) קוראים לזה? קיצור שם..וזה שוב מ-18+
ביום חמישי לא נתנו לחברה שלי להכנס [למרות שהבטיחו לנו שהיא תכנס] כי היא הייתה 8 ימים לפני 18..

The Cat Woman

New member
מההההה??? לא על זה אני מדברת...

האמת שדיברתי על מסיבה במימד החמישי ביום שישי...

The Cat Woman

New member
האמת- אתמול כתבתי הודעה שלמה על זה והיא נמחקה

עוד מעט אני אלך להביא את הפלאייר- אצלם אותו ואעלה לכאן. בעיקרון לא כתוב שם הגבלת גיל, אבל צריך להתקשר לבדוק.

danduuu

New member
וואי רציתי להגיד לך, שהתמונה ממש יפה../images/Emo23.gif

אתם ממש חמודים ביחד
[ראיתי במסן, אבל את לא ענית לי שם
] אני מזה מקווה שיהיה לי איך להגיע למסיבת נייטוויש
אנחנו ננסה לארגן את זה ואם כן אני שוב רואה אותך
חחחח הרגת אותי ביום חמישי "אני מרגישה כמו במסיבת קרחנה"
אחרי שהלכת זה הפך למסיבה של gay bar חחחח השירים נשמעו כאלו. אבל אחר כך הייתה מוזיקה ממש טוב. [אני לא מאמינה ששמו HIM$%@#$%@ והיה 4 פעמים ווית'ין והיו עוד מלא שירים מעולים].

The Cat Woman

New member
חבל. בעיה שלך.

אף אחד לא אמר לך להסתכל
(יאאא זה כזה תשובות של כיתה ח' ככה...
)

Shusho

New member
לא שמתי עלייך זין ]:

פשוט לא היה לי מושג מי את בהתחלה ו.. ו... טוב עזבי אני מתרצת, אני מעפנה ]: זה לא היה בכוונה!

Super Alonit

New member
אתם ממש קוקים שם:]

אבל מ'כפת לי, כבר ראיתי את התמונה הזאת מזמן במסנג'ר.

למעלה