סופ"ש קסום

dralan

New member
חחח

את רואה בשידור חוקר ``לאנס חולצת דורה ומוצץ אדום. כל מי שמזהה שייצור קשר`` XDD

Super Alonit

New member
הוא ילד קטן ומפחיד!

מיני-בני סלע כזה... אני לא רוצה לדעת איזה אנס פסיכופט הוא יהיה כשהוא יהיה גדול:X

TheImpactBoy

New member
סליחה, אבל אני חייב.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Blade Of Fire

New member
ברור שלא. הייתי ציני....

זה סער.... הדבר היחיד שהוא יכול להפחיד זה זבוב....

Shusho

New member
אחרי שהדרכתי שנה שלמה ילדים בכיתה א'

ובקיץ ובקייטנה ילדים שעולים לכיתה א'... שום דבר כבר לא מפתיע אותי. נכון הקווה קווה דה לה אומה או משהו כזה? אז תנסי לדמיין את השיר הזה בסגנון "אמא'שך שרמוטה מקבלת בתחת" ואיפושו משתלב שם סוס. כשהייתי בת 14 הייתי בטוחה שאני בחיים לא אביא ילדים לעולם, עכשיו אני חושבת ההיפך אבל מתחילה להתחרט על זה... לאיזה עולם אני אביא ילדים? :S אני לא רוצה יצורים כאלה שיודעים מה שזה סקס וזין ויהיו מודעים לכל הדברים האלה בכזו רמה... ואי אפשר לגדל אותם בתוך בועה על מצע של צמר גפן.

Super Alonit

New member
כן, זה די נוראי../images/Emo10.gif

אני מקווה שזה טרנד חולף, ואולי אנשים יפסיקו בכללי לקלל ושות' ואז גם לילדים תהיה פחות מודעות. :]

כן... כמו תומאס

שגדל בבועה ורק בגיל 15 יצא לעולם האמיתי... ותראו מה יצא ממנו....

danduuu

New member
XDDDD

קודם כל גם אני וגם את באותה סירה
לשתינו היו מגנים גם בתנ"ך וגם מת' השבוע
רק שבתנ"ך יש לי סיכוי לקבל ציון גבוה אבל במת' יצאתי אחרי חצי שעה
ואחותך מפחידה
אמאלה
הילדים של היום באמת יודעים יותר מדי "ספר-תנ"ך, סדרה-הנדסית"
וספר הג'ונגל
כשהייתי יותר קטנה, הייתי חושבת שאני מוגלי ושגידלו אותי נמרים או משהו כזה
תמיד הייתי חושבת שהמקום הטבעי שלי זה הג'ונגל וקיוויתי שההורים שלי ינטשו אותי שם כדי שאני אגדל עם נמרים וחיות אחרות

Super Alonit

New member
כבר אמרתי לך שהיית מאפיונרית קטנה?../images/Emo6.gif

מקווה שתקבלי ציון טוב בתנ"ך קוקי
כשהייתי קטנה הייתי הולכת ברחוב כמו שמוגלי הלך ובועטת בענפים כמו שהוא עשה כשהוא חשב, נו, את חייבת להודות שהיה לו סטייל.

אלאנקה

New member
../images/Emo4.gifגם אחותי ככה..

זה כזה עצוב.. במיוחד בגלל שהיא מזה חוצפנית, אז כשאומרים לה לשתוק או לשטוף כלים היא לא עושה את זה!! חוצפע! פעם היא הייתה עושה כל דבר שהייתי אומרת לה

Super Alonit

New member
אז היא לא צייתנית מי יודע מה, מי ישמע...../images/Emo3.gif

זה לא כמו אחותי... היא שולחת את אמא שלי לשטוף כלים. :X

למעלה