סופ"ש קסומאלונה

danduuu

New member
../images/Emo203.gifסופ"ש קסומאלונה../images/Emo203.gif

שיר השבוע של נייט: שיר השבוע לא של נייט: אלבום השבוע: להקת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ציטוט השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: שבוע מעולה
וסיום ביצפר מרגש לכל מי שמסיים שבוע הבא

ש נ י1

New member
אני לא מאמינה שהשבוע הזה עבר

חשבתי שאני אתקע בו כל החיים... שיר השבוע של נייט: לא שמעתי אותם השבוע שיר השבוע לא של נייט: ואיי יותר מדיי אלבום השבוע: שוב UNIA להקת השבוע: אנגרה, סונטה, דארק מור משהו טוב שקרה השבוע: הטקס סיום ועצם העובדה שהוא נגמר
משהו רע שקרה השבוע: אחד השבועות המעייפים שהיו לי משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: בגרות אחרונה!!! ולצאת עם חברה שלא יצאתי איתה מלא זמן ציטוט השבוע:
לינק/אתר השבוע: .... סרט/סדרה/ספר השבוע: לא ראיתי/ קראתי כלום מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Dark Moor - The Star סופ"ש רגוע לכולם

ש נ י1

New member
מטיש../images/Emo3.gif

סתם הוא היה בסדר, אבל לדעתי צריך להוציא חוק נגד נאומים בטקסים, זה פשוט לא אנושי

סופ"ש נהדר!

שיר השבוע של נייט: אין שיר השבוע לא של נייט: אין אלבום השבוע: Dark Passion Play
סתם, לא שמעתי אפילו את הסמפלים. אבל זה שיש עטיפות ושמות D: להקת השבוע: נייטוויש משהו טוב שקרה השבוע: חברה קנתה לי חולצת ווית'ין (שאקבל מתישהו בחופש ליום ההולדת), ידיד קנה לי חולצת נייטוויש, בקושי יש בי"ס P: משהו רע שקרה השבוע: ילדה מהשכבה נפטרה משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: סיום בי"ס!!! *__________* ציטוט השבוע: אין >: לינק/אתר השבוע: ממ אין O: סרט/סדרה/ספר השבוע: הקס, בנות גילמור ומלאך שחור (סדרות)
וסרט Jade Warrior. למרות שנראה לי שראיתי את הקצת ממנו בסופ"ש שעבר 0.0 אבל לא נורא XP אני צריכה להמשיך לראות אותו תמונת השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Lappi

The Cat Woman

New member
כן, לגמרי... ../images/Emo16.gif

הלוואי ולא תדעי את זה מקרוב... זה לא משהו- מניסיון.

danduuu

New member
יש לי מלא ציטוטים בשבילכם ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נייט: אמ לא נראה לי שיש שיר השבוע לא של נייט: Elegy-Leaves' Eyes
ישנן בנות
בשמלה אדומה
אילו ציפורים
אלבום השבוע: המ לא יודעת להקת השבוע: ליבס אייז משהו טוב שקרה השבוע:סיימתי עם אזרחות!!!!! הבר מצווה של אחי
וכמובןןןןןןןןן ההצגה אתמול
משהו רע שקרה השבוע: רחלי
החזרות לטקס סיום היום
#R^$%^@#^#!@$ שונאת אותן#$@$%@#$ אח שלי =/ משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:סיום ביצפר
טקסיום
ונשף
ציטוט השבוע: יש הרבה
[זה מההצגה, אז השמות הם בעצם שמות של הדמויות ולא של אנשים]
|אביב|:מיקי, אם אני אומר לך לחייך את תחייכי, ואם אני אומר לך לדפוק ת'ראש בקיר, לא רק שתעשי את זה, את גם תקחי תנופה.
|דטנר|:תגידי, מיקי זה ממיכל? |מיקי|: לא, מיקי זה ממיקרוב.
|אורלי|:נו אביב יש לי פיפי! |אביב|:אז תחכי לקקי ותאחדי.
|אביב|:חבר'ה, להיות כנה איתכם עכשיו, זה היה פשוט מגעיל!! תנו לי שנייה להקיא ואני חוזר.
[בזוקה מסתובב עם בוקסר] |בזוקה|: את יכולה להביא לי את הגיטרה בבקשה? |דטנר|: דחוף לך לנגן עכשיו? |בזוקה|: לא, דחוף לי לכסות ת'תחת.
|אביב|: מיקי, את נשמעת כמו עזית הכלבה הצווחנית ודני תגיד לי שמעת את עצמך? עשית לי הלם קרב בעור התוף. וגם בחזרות היו קטעים מטומטמים למשל היה קטע שאביב אומר:"יאללה חוטים חוטים, בובות בובות לחייך" אז השחקן שעשה אותו התבלבל בחזרות ואמר: "בובים בובים, חוטות חוטות"
אין עליו הוא שחקן ענק
היו עוד כ"כ הרבה קטעים מצחיקים שאני כבר לא זוכרת אותם. לינק/אתר השבוע: אנערף, בקושי הייתי במחשב סרט/סדרה/ספר השבוע: נלך על הצגה
"הלהקה"
ועוד הפקה טובה שהייתה אתמול זה "חתונה מושלמת" הם גם עשו הצגה חבל על הזמן. תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?:כלום.

en li shem 7

New member
../images/Emo3.gif

מה היה עם אחיך?:\ וזה:XDDDDDDDDDDDDDDD [בזוקה מסתובב עם בוקסר] |בזוקה|: את יכולה להביא לי את הגיטרה בבקשה? |דטנר|: דחוף לך לנגן עכשיו? |בזוקה|: לא, דחוף לי לכסות ת'תחת.

danduuu

New member
../images/Emo6.gif כל ההצגה הייתה מצחיקה חבל על הזמן XD

אם אני אוכל להעלות את זה לפה איכשהו זה יהיה טוב :] ואחי..סתם הוא בן 16 וחצי, והוא מופנם כזה והדרך היחידה שלו להתפרק, במקום לדבר איתנו למשל, זה לשתות אלכוהול אבל בצורה של השתכרות עד שהוא לא זוכר מה הוא עושה ורק השבוע גילינו את זה איכשהו דרך ידידה קרובה שלו שדואגת לו. ובבר מצווה של אחי הוא התחיל לשתות [לקח מסבא שלי יין] והוא הקיא איזה פעמיים או יותר, והוא ישב בצד ובכה גם, וכל הערב רק דאגתי לו וכמעט ולא התרכזתי באירוע של אחי...

en li shem 7

New member
:\

אם עלו על זה-ידידה קרובה שלו, הוא יצא מזה בקרוב והכל יהיה בסדר:) אני מכירה את זה מקרוב..

למעלה