סופ"ש קסומאלונה

Shusho

New member
להלהלהלה

שיר השבוע של נייט: EVA שיר השבוע לא של נייט: לא יודעת אלבום השבוע: Queen - Stone Cold Classics (Ltd. Ed. 2006) להקת השבוע: god module משהו טוב שקרה השבוע: קניתי בגדים להנשף סיום :) עכשיו רק חסר למצוא חולצה לבנה מכופתרת והכל מושלם משהו רע שקרה השבוע: סתם הייתי חסרת סבלנות משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מסיבה טובה ביום שישי
ציטוט השבוע: "הלווווווווווווווווווווווו!!!!!!! את שם הבלונדינית למטה תכנסי למים ומהר!!!!! ואת תצאי מהמים!!!!" (אתי מנוקס מחקה פסיכי מרחוב פרישמן שחושב שהוא מציל וצורח לכולם מהמרפסת
) לינק/אתר השבוע: www.deviantart.com סרט/סדרה/ספר השבוע: מגרש ביתי! אבל אני רק בפרק 6 של העונה הזו. תמונת השבוע: זה מלפני כמעט שנה
מה את/ה שומע/ת עכשיו?: את הציפורים בחוץ הולכות לישון. גם אני אלך לישון קצת שנ"צ...

אלאנקה

New member
../images/Emo69.gif

שיר השבוע של נייט: Passion of the opera שיר השבוע אל של נייט: metallica - Wherever I may roam אלבום השבוע: משו של מטאליקה.. להקת השבוע: מטאליקה משהו טוב שקרה השבוע: אתמול היה כיףP: משבוע רע שקרה השבוע: הרבה:/ משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: לסיים בי"ס$%^@#$ ציטוט השבוע: ~אחותי רוצה שאני אכניס לה שירים לאמפי~ אחותי: "דבורה, שימי לי גראוולים" אני: "אוקעD: " (גאה מכך שאחותי הקטנה הולכת בדרכי) אחותי: "וגם אבריל לאבין..." WTH :-$#%^#$@ לינק/אתר השבוע: ... סרט/סדרה/ספר השבוע: "קללתו של לורד פאול" תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו? : Blind Guardian - Nightfall שבוע טוב!

Blade Of Fire

New member
קללתו של לורד פאוול../images/Emo99.gif

ספר מעולה מעולה מעולה... רק חבל שההמשכים של הסידרה כל כך גרועים....

Blade Of Fire

New member
לא! לא לגעת בהם!

זה רק יקלקל לך את השלמות של של הספר הראשון... הוא היה צריך לסיים את עלילות טופר המפשר בספר הזה...

אלאנקה

New member
אממ

אבל זה.. לא יהיה שלם, לא?
כלומר.. אני לא יידע מי מנצח בסוףP: (כן בטח, ברור שהטובים
) אבל לא אדע איך..

Blade Of Fire

New member
ממש לא

קללת הלורד פאוול הוא סיפור בפני עצמו... כמו, למשל, "הארץ הרב גונית" או "קונצרט האינסוף" שלשניהם יש המשך אחד, אבל כל אחד מהם סיפור סגור... אם את לא יודעת על אילו ספרים אני מדבר-אני ממליץ בחום לוהט על שניהם

Blade Of Fire

New member
טוב גרמת לי לחפור בגוגל../images/Emo3.gif

וקבל אפילו סיקור קטן.. "הארץ הרבגונית"\ג'וליאן מיי-מספר על ממציא במאה ה20 שמצא שער בזמן. ככל שהזמן עובר לשער יש יותר פופולריות, ואישתו של המדען (שמת) מפתחת את זה לעסק משגשג לכל מי שרוצה לברוח מהעולם הזה לעולם עתיק הרבה יותר, 6 מיליון שנה לפני זמננו כך שאפילו אם ישנו מזהו מזערי, הוא לאט ישפיע על העולם. אבל-השער הוא חד כיווני, אי אפשר לחזור. ספר מרתק, כתוב בצורה מעולההההה. "קונצרט האינסוף"\ גרג בר- אני אצטט את הכריכה האחורית:"מייקל פרין, משורר מתחיל בן 16, מוצא עצמו בעולם אחר, רווי כשפים וקסם, ללא כל אפשרות לשוב לביתו הנוח בלוס אנג'לס של המאה ה-‏20. זהו עולם רדוף שדים, עולם של יופי אכזרי, עולם הסמוך על האגדות הספרותיות הגדולות של התרבות המערבית. מייקל, שנקלע למאבק נורא המתחולל בעולם אליו הגיע, יוצא למסע התבגרות שיוביל אותו בסופו של דבר לגילוי ידע עתיק יומין ויוליך אותו עד לשערי העיר האגדית זאנאדו ומעבר לה." שני ספרים מעולים, הוצאת ינשוף, כאשר ההמשך של הקונצרט הוא גרוע ולא יתורגם לעברית וההמשך של הארץ הרבגונית מתורגם בימים אלו ובעזרת אודין יצא מהר.

עונה:)

שיר השבוע של נייט:Eva שיר השבוע לא של נייט:Masterplan-Enlighten Me Kamelot-Elizabeth: iii. Fall From Grace Evergrey-End Of Your Days וגם כל השירים מטקס הסיום שנדבקתי בהם
אלבום השבוע:אין להקת השבוע:קמלוט
משהו טוב שקרה השבוע:אתמול בערב היה הכי כיף בעולם!וקבלתי 2 תעודות הצטיינות(*גאה בעצמי*)
משהו רע שקרה השבוע:טקס סיום
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:לעבור את הבגרות בהיסטוריה. ציטוט השבוע:"מי בתחת מקבל?המחלקה של אריאל!" עוד אחד: "נכון שהבטחתי לך משהו לפנים?" "כן" *מדביקה לו עוגת קצפת לפרצוף*
לינק/אתר השבוע:אנערף
סרט/סדרה/ספר השבוע:למי היה זמן לזה?>< תמונת השבוע:פה. מהטקסיום אתמול.תמונה מחרידה,ופה באמת יצאתי מכוערת,אבל הגלימה והכובע מגניבים
מה את/ה שומע/ת עכשיו?:The Storyteller-Beauty Is The Beast
שיהיה לכולם שבוע נפלא:)

dralan

New member
אהבתי את הציטוט השני XD

אני אגיב על התמונה יותר מאוחר |פלאפון|

למעלה