סופ"ש קסומאלונה

lacrimosa girl

New member
אהוי. ../images/Emo29.gif

שיר השבוע של נייט:
אממ קריק מאריז בלאד..כמה שאני לא אוהבת אותו נדבקתי אליו השבוע. שיר השבוע לא של נייט:
אמממ face your demons, אפטר פוראוור...מרקו עושה טובה ענקית לשיר הזה. :) אלבום השבוע:
ווישמאסטר. פעם ראשונה מזה הרבה-הרבה זמן ששמעתי אותו כמו שצריך. :) להקת השבוע:
נייט דפנטלי :) משהו טוב שקרה השבוע:
אמממ היתה לי חצי שעה קסומה עם נלה ביום שני שהרגשתי ממש חופשיה ומאושרת ורצתי איתה ביחד ואז הגענו לגן שעשועים וטיפסתי על המגלשה והיא כולה ניסתה לטפס אחרי ולא הצליחה, ואיזה פרצוף מתוק היה לה כשהיא החליקה, אהובתי
אוה ולנצח את איתי בשולה המוקשים
:) משהו רע שקרה השבוע:
כל השבוע הזה היה חרא...נלוש חולה המסכנה והיתה לי בגרות בהיסט שהלכה לא משהו ויש לי מתכונת בלשון בשלישי ואנלא יודעת כ-ל-ו-ם >< וסתם שבוע מדכא ואני שונאת, שונאת את ההורים שלי. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:
שום דבר טוב. ציטוט השבוע:
כל הקטעים האובדניים יותר של תומאס. =/ לינק/אתר השבוע:
נייט האתר הרשמי סרט/סדרה/ספר השבוע:
NCIS תמונת השבוע:
אני בבצפר =/ מה את/ה שומע/ת עכשיו?:
את הרעש של ההקלדה שלי. אני ממש ממש אוהבת את כולכם.
[חתימה.]

Beyond The Veil

New member
וואו, סוף שנה!

שיר השבוע של נייט: אמממ....אדונואו שיר השבוע לא של נייט:הרבה...יותר מידי אלבום השבוע: אין לי מושג
להקת השבוע:המממ....בחיי שאין לי מושג
משהו טוב שקרה השבוע:כל הקטע עם המוסיקה, זה ממש כיף! והודיעו לי שאולי בקרוב אני אקבל סוף סוף את המיטה הזוגית...הללויה! משהו רע שקרה השבוע:הרבה הרבה דברים משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:אממ...לא להכשל בפיסיקה ובלשון? (ולסיים איתם לנצח כמובן!) ציטוט השבוע: *אני ואמא שלי מסתכלות על תמונות, והגענו לתמונה כלשהי* אמא:" מי זאת?" אני:" את!"
היא הייתה ממש רצינית! זה עצוב לינק/אתר השבוע: הממ....האתר של משרד החינוך?
סרט/סדרה/ספר השבוע: "תמונה כוזבת"-ג'פרי ארצ'ר......ספר בנזונה, סיימתי אותו ביום אחד...קראתי מ4 עד 11
תמונת השבוע: זה משעשע אותי כל פעם מחדש מה את/ה שומע/ת עכשיו?:את אבא מתארגן לצאת לעבודה

dralan

New member
אני

שיר השבוע של נייט: לאידע שיר השבוע לא של נייט: יותר מדי אלבום השבוע:
להקת השבוע: ארצ' אנמי, סונטה ודראקוניין משהו טוב שקרה השבוע: נפטרתי מאזרחות משהו רע שקרה השבוע: לא זוכר משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה טוב ציטוט השבוע: "איבדת כסף – לא איבדת כלום, איבדת את הרצון – איבדת הכול" של סבא ז"ל לינק/אתר השבוע: תפוז וגם www.swordsonline.com סרט/סדרה/ספר השבוע: אין/CSI ו-Heroes/ "מצור האפלה" באנגלית
תמונת השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו?: כלום

Brombit

New member
תשובות קסומותאלונה ../images/Emo115.gif

שיר השבוע של נייט: אין ספציפי שיר השבוע לא של נייט: כנ"ל אלבום השבוע: יש כמה ספציפיים: Porcupine Tree - In Absentia After Forever - After Forever After Forever - Remagine After Forever - Decipher Therion - Gothic Kabbalah Therion - Vovin Dredg - Catch Without Arms להקת השבוע: כל אלה מהאלבומים הנ"ל משהו טוב שקרה השבוע: החלפתי את הרקע במשחב לקוף מיוחד וחמוד, והלך לי טוב במתכונת החוזרת בהיסטוריה משהו רע שקרה השבוע: אין משהו רציני משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: סיום הלימודים (למרות שגם עכשיו אנחנו לא ממשו לומדים) ציטוט השבוע: אין לינק/אתר השבוע: אין סרט/סדרה/ספר השבוע: אין תמונת השבוע: הקוף מה את/ה שומע/ת עכשיו? פרומואים של תכניות בנשיונל ג'אוגרפיק

LadySilkworm

New member
Vovin ../images/Emo99.gif

למרות שsecret of the ruins [איך שלא כותבים, אין לי כוח למורפיקס] יותר טוב:)

למעלה