סופ"ש קסומאלונה

Super Alonit

New member
הזה עם העוגה גאוני!../images/Emo6.gif

רק שחבל על העוגה... איזה ביזבוז.
ואת תמיד יפה:]
הלוואי וגם לנו יהיו כאלה כובעים מגניבים וגלימות כשנסיים

חחח לא חבל ולא בזבוז.

העוגה הושחתה למטרה טובה-לשם הבידור:) זה ציטוט מטקס הסיום.זה היה כ"כ מצחיק.בדיוק הייתי מאחור הקלעים במקום שאפשר ליי לראות את זה טוב.חחח מסכן,הוא כולו דשדש החוצה בעיוורון בגלל הקצפת שהייתה מרוחה לו על כל הפנים,ורץ לשטוף את זה
איזה יפה ואיזה נעליים>< חחח הגלימות מגניבות והכובעים גם,אבל זה היה די מוזר.בהתחלה חשבתי שהגעתי לטקס סיום של הוגוורטס

blacknwhite

New member
כל הכבוד לך!!../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif

והציטוט השני אכן היה ממש מצחיק
ואת לא יצאת מכוערת בכלל
יפה שכמוך

Blade Of Fire

New member
אה ומזל טוב על

התעודות וכאלו... אני שונא אנשים כמוך אבל זה רק מתוך קינאה

Itay Simons

New member
"God, I must confess..I do envy the sinners!"

שיר השבוע של נייט: Astral Romance שיר השבוע לא של נייט: Metallica-One Tori Amos-Girl אלבום השבוע: להקת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: אמממ בגרות טובה באזרחות (מקווה
) משהו רע שקרה השבוע: לא משו מיוחד
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: המ. לא יודע XD ציטוט השבוע: אתמול, ידידה שלי למלצר: "תגיד, אתה יודע מה זה לחם חי?" המלצר: "לא" ידידה שלי: "יופי, אז אני לא המפגרת היחידה!" *פאוזה* "אהההה...לא, לא, אתה לא מפגר!!"
!!! לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: אחים ואחיות
תמונת השבוע: ראררר
מה את/ה שומע/ת עכשיו? Korpiklaani-Journey Man

jackmo

New member
..........

שיר השבוע של נייט: אנגלז פל פירסט שיר השבוע לא של נייט: Therion - Eternal Return אלבום השבוע: - להקת השבוע: ת'ריון
משהו טוב שקרה השבוע: נגנתי ברחוב עם הכינור והרווחתי 35.80 ש"ח משהו רע שקרה השבוע: ברחתי מהבית משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: נגינה ברחובות + לעזור לאבא = כרטיס לאוונסנס ציטוט השבוע: "כפרה על אמא שלי הבתולה הזאת שתיקבר" לינק/אתר השבוע: - סרט/סדרה/ספר השבוע: זיכרונותייה של גיישה תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: הופעה חיה של אוונסנס

Itay Simons

New member
תלמד לשרשר! ../images/Emo88.gif

אוי, גיישה, קנו לי אותו ואני צריך להתחיל באמת :X

danduuu

New member
גם לך כמוני,קנו אותו ב-20 שח במבצע של ידיעות?

או שזאת רק אני?

Itay Simons

New member
לא ../images/Emo6.gif

בדיוק אמא אמרה לי שחבל שלא חיכינו XD ושסתם היא בזבזה עליי כסף ואפילו לא התחלתי לקרוא.

למעלה