סופ"ש קסומאלונה

LadySilkworm

New member
S:

שיר השבוע של נייט: הרבה, במיוחד THE SIREN שיר השבוע לא של נייט: יוני בלוך- אחריות אלבום השבוע: נמ להקת השבוע: נייטוויש משהו טוב שקרה השבוע: ההגשות באומנות..אבל who cares משהו רע שקרה השבוע: סתם.. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: |כדורבראש| ציטוט השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?:

danduuu

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo24.gifאוהבת אותך../images/Emo23.gif

אם את צריכה משהו דברי איתי :)

blacknwhite

New member
שום כדור בראש!../images/Emo201.gif

אני רוצה לדבר איתך שוב, אני מתגעגעת
ושום כדור בראש! מתוקה יהיה בסדר
love you

Super Alonit

New member
תרגישי טוב קוקית:]../images/Emo23.gif

אם את רוצה לדבר עם מישהו, אני פה.

lacrimosa girl

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo201.gif

הנט כאןו דפוק אז אנ י לא יכולה להתחבר למסנ ואני גם מניחה שאת בבצפםר או משהו, רק תדעי שאני אוהבת אותך המונים ואני שולחת מלאמלא תומאסים קטנים וחמודים שישמחו אותך :)
אתם עוד תראו, יום אחד תומאס יהיה ~באמת~ שלי ואז כל ההבטחות האלו יגמרו
תרגישי טוב יקירתי

LadySilkworm

New member
תודה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ולכולם... אתם כאלה נהדרים D:

tbents

New member
../images/Emo189.gifשבוע טוב!

שיר השבוע של נייט: She is my sin שיר השבוע לא של נייט: Last Drop Falls-Sonata arctica אלבום השבוע: Sonata arctica-silence להקת השבוע: דרים:) משהו טוב שקרה השבוע: לא למדתי כל השבוע?
משהו רע שקרה השבוע: קבלתי מגן 83 בהיסטורי.. [ולא, זה לא אוי אוי אוי..זה אחד משלושת המקצועותה יחידים שאני משקיעה בהם
] משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מחר [יותר נכון היום] יומנישואימים לאבאמא..
,בגרות בהיסטורי
ציטוט השבוע: יש לנו שיטת אחוזים בקשר למגן לבגרות וזה...והמורה אמר שלא הייתי ב21 שיעורים.. - חברה שלי: "איך הגעת לזה?!?" אני: "אה, לא הגעתי"
לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: תולדות ישראל והעמים בתקופה שבין המלחמות ובתקופת השואה והתקומה >< תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Sing in Silence-סונטה

Blade Of Fire

New member
נו.. נענה...

שיר השבוע של נייט: everdream שיר השבוע לא של נייט: blucher-kamelot אלבום השבוע:eek:pera ghost-kamelot להקת השבוע: אהמ.. לא יודע... משהו טוב שקרה השבוע: יום ראשון... היה כל כך טוב משהו רע שקרה השבוע: החל מיום רביעי ב6 בבוקר ועד יום חמישי ב12 בלילה ישנתי רק 6 שעות ועבדתי ברוב השעות האלו. איזה כיף! משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חמישי-שישי הולך להיות מעולההההההה... מסיבת דארק רבולושן שהולכת להיות בתזונה! ציטוט השבוע: "הבעיה נעלמה?" "כן" "פוף!" "כן.. פוף... וזה מושג טכני!" לינק/אתר השבוע: אין סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט-ארבעת המופלאים 2 סדרה-מגרש ביתי סיימה עונה 4..:( ספר: ג'ונתן סטריינג ומר נורל תמונת השבוע:---> מה את/ה שומע/ת עכשיו?: טלוויזיה פועלת

Super Alonit

New member
התמונה הזאת הרגע הרסה את שנת היופי שלי!../images/Emo7.gif

או כל שינה שהיא שיש לי...

Blade Of Fire

New member
לא, סתם התבלבלתי../images/Emo3.gif

קשה עם שני ליינים שמשמיעים אותה מוזיקה

Amir Noy

New member
Follow to the DeathGod! ../images/Emo190.gif

שיר השבוע של נייט:אממממ Stargazers ו-The Pharoah Sails to Orion ו-Walking in the Air שיר השבוע לא של נייט:אממ...קשה מידי >< אלבום השבוע: Nightwish - Oceanborn D'espairsRay - Coll:set Lostprophets - Liberation Transmission System of a down - Toxicity Fall Out Boy -Infinity On High Within Temptation - The Silent Force להקת השבוע:מה שרשום בערך >< משהו טוב שקרה השבוע: הייתי היום בלונה פארק עם חבר ושתי ידידות D: משהו רע שקרה השבוע: כל השבוע סף הכל... משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ציטוט השבוע: "אימואים בדרך כלל מאוד נשיים" "כן, אבל הם לא מקבלים בכל יום נקניקיות" XDDDDDDD לינק/אתר השבוע: http://youtube.com/watch?v=2dhGBh0xFV0 סרט/סדרה/ספר השבוע:לא זוכר תשם של הספר XD מה את/ה שומע/ת עכשיו?: D'espairsRay - Forbidden

למעלה