סופ"ש קסומאלונה

Super Alonit

New member
בטח זו הייתה תקופה אומללה וחסרת תכלית בחייך.

יתכן ושמעת על המילה מאחת מחברותייך המבשרתיות, או שהיא פשוט עברה מפה לאוזן. אבל מה שלא ניתן לעירעור, זה שהיא שלי.

Amir Noy

New member
מאז שאני זוכר את אלונה

היא תמיד אמרה את המילה הזאת XDDDD

עוווווונה

שיר השבוע של נייט: נממ...אין ממש P: שיר השבוע לא של נייט: Sonata Arctica-The Boy Who Wanted To Be A Real Puppet Within Temptation- All I Need אלבום השבוע: נממ...כל האלבומים של סונטה כמעט D: להקת השבוע: סונטה ארקטיקטקיקקיקקטקיקטקיקטיה P: משהו טוב שקרה השבוע: דחו לי את המתכונת בעיצוב P: משהו רע שקרה השבוע: עוד מעט מתכונת עיצוב P: משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שההופעה של אוונסנס יתבטל P: ציטוט השבוע: נממ... לינק/אתר השבוע: P: סרט/סדרה/ספר השבוע: סיינפלדדדדד תמונת השבוע: סימון...........מאדא פאקא מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Tristania - Equilibrium

blacknwhite

New member
סופ"ש שהתחיל נפלא../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נייט: אממ.. לא ממש הרבה שיר השבוע לא של נייט: shamandalie-sonata arctica, the thorn-leave's eyes, our solemn hour-withinn temptation... ועוד ועוד... אלבום השבוע: אין להקת השבוע: וית'ין+ליבז אייז+סונטה
משהו טוב שקרה השבוע: היה ממש מצחיק כל השבוע
(אבל אני לא זוכרת ציטוטים...) והיה אתמול חזרה!!$^&*$
משהו רע שקרה השבוע: אני לאט לאט מפנימה שאתמול היה יום שישי האחרון שלי בביה"ס הזה אי פעם...
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ה-הצגה!!!D:D:D: ציטוט השבוע: אתמול משיעור אנגלית (זה הדבר היחיד שאני זוכרת
) המורה: הודיעו לי במקור שלא יהיה לי שיעור איתכם, אז לא הבאתי את הסרט שרציתי להראות לכם... ילדה מהכיתה: אז אולי את תלכי ותביאי עכשיו וכלנו נשב פה ונחכה לך? המורה: Do I look black?
הקטע הוא שבכיתה שלי כלל הזמן צוחקים על "שחורים" וזה (אבל הם לא באמת גזענים.. השחורים צוחקים על עצמם
) והמורה שלי לאנגלית מלכה. לינק/אתר השבוע:הפורום הזה
סרט/סדרה/ספר השבוע: האוס!!
העונה השלישית פשוט גדולה! מישהו צרב לאמא שלי את כל העונה ה-3 בDVD... ועכשיו כולנו בבית נורא מאושרים. נשאר לנו פרק אחד לסיום העונה..:( תמונת השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו?: sing in silence-sonata arctica. אני תכף מעבירה, הוא מעצבן אותי

chyio

New member
../images/Emo34.gif

שיר השבוע של נייט: אבר דרים
שיר השבוע לא של נייט: אין אלבום השבוע: CC להקת השבוע: נייטוויש משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי היסטוריה והתחלתי לתופף!!!!!!!!!!!!!*_______________________* משהו רע שקרה השבוע: הממ היה לי מצברוח רע רוב השבוע, אבל עכשיו הוא בסדרD: משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לסיים את השנה הזאת כבר?++ ציטוט השבוע: (זוֹעָרִית) אומר/ת: ו..מה הקשר בין הרעלים שבכבד ובין המוחלבין כשרות? - Manbearpig אומר/ת: מוחלבין ס.ס - Manbearpig אומר/ת: זוער את משכילה (זוֹעָרִית) אומר/ת: למה אני משכילה עלע? XD - Manbearpig אומר/ת: כי את מכירה מילים כמו מוחלבין XD - Manbearpig אומר/ת: (שבחיים לא שמעתי ++) (זוֹעָרִית) אומר/ת: XDDDDDDDDDDג (זוֹעָרִית) אומר/ת: זה אמור להיות מוח לבין (זוֹעָרִית) אומר/ת: XD (זוֹעָרִית) אומר/ת: שכחתי רווח
לינק/אתר השבוע: תפוזבלD: סרט/סדרה/ספר השבוע: אין תמונת השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו?: אנד אוף אול הופ יומנעים^^

Super Alonit

New member
איזה כיף לך:]

מקווה שהלך טוב בהיסטורי ובהצלחה עם עניין התיפוף.
והקטע עם זוער מטורלל לחלוטין
איזה עקומות שתיכן

chyio

New member
כן! אני פשוט לא מאמינה!

זה חלום שמתגשם ממש ;;; תודה^^

«Adrienne»

New member
סופ"ש טוב

בייחוד אם הולכים כל החבר'ה לפאב ועושים שטויות >< שיר השבוע של נייט: Devil and the Deep Dark Ocean שיר השבוע לא של נייט: Iron Maiden - Charlotte the Harlot אלבום השבוע: Iron Maiden - Iron Maiden להקת השבוע: חחחחחח נו Iron Maiden משהו טוב שקרה השבוע: נו מור אזרחות :] משהו רע שקרה השבוע: אחחח מעדיפה לא לפרט... משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לסיים היסטוריה :] ציטוט השבוע: ~חברה שלי שיכורה~ "זה הפוך מהפעם ההיא שהביאו לי מים ואמרו לי שזה וודקה כי הפעם... הביאו לי מים ואמרו לי שזה וודקה" XD לינק/אתר השבוע: ... סרט/סדרה/ספר השבוע: שודדי הקריביים: סוף העולם "Why should I sail with any of you? four of you tried to kill me in the past, one of you succeeded" תמונת השבוע: לא ממש קיימת... מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Queen - Tie Your Mother Down

למעלה