סופ"ש קסומיייי

shirlapes

New member
מיצי מיצי מיאו מיאו

שיר השבוע של נייט: deep silent complete שיר השבוע כללי: garbage - the trick is to keep breathing אלבום השבוע: garbage - version 2.0 משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי ת'שירות הצבאי... משהו רע שקרה השבוע: כמה אנשים הצליחו ממש להרגיז אותי משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: חברות טובות שלי מזמינות אותי לסושי
משהו חדש השבוע?: מסך מחשב חדש. או שאולי זה היה שבוע שעבר...? ציטוט השבוע משיר/סיפור או כדומה: אין כזה, הפעם.
ציטוט השבוע כללי: "- פעם הכרתי כלב יותר חכם ממך. - הוא כנראה לימד אותך את כל מה שאתה יודע!" תמונה שעשתה את השבוע: שילה וברנדי
מה שומעים עכשיו?: silverchair - ana's song (סוף) שבוע נעים לכולם!

ש נ י1

New member
אניי../images/Emo98.gif

שיר השבוע של נייט: כל ווישמאסטר! (שההורים קני לי בדיוטי פרי) שיר השבוע כללי: מלא של צ'ילדרן ואדגיי אלבום השבוע: ווישמוסטר
משהו טוב שקרה השבוע: היה שבוע ממש מרגיע בלי עבודה
, ההורים חזרו מחו"ל (עם הרבה מתנות
), הייתי בת"א ופגשתי את דניאל, קניתי כרטיס להופעה!!!! והיום אני פוגשת חברה שלא ראיתי מלאא זמן (צבא
) וזהו
משהו רע שקרה השבוע: שום דבר רע במיוחד.. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: שההופעה של נייטוויש תוקדם לשבוע הזה
משהו חדש השבוע?: 3 דיסקים וכמה דברים שההורים קנו סרט/סדרה/ספר השבוע: לרדת בגדול
ציטוטים: לא זוכרת
מה שומעים עכשיו? זה נשמע כמו הקלטה של כוכב נולד מהטלוויזיה

tbents

New member
באמת איפה היא ../images/Emo7.gif

אני מתגעגעת.. שיר השבוע של נייט: לא יצא לי לשמוע שיר השבוע כללי: fade to black-metallica אלבום השבוע: ride the lightning- metallica משהו טוב שקרה השבוע: אחיינים שלי פה משלישי ונשארים עוד...
משהו רע שקרה השבוע: רבתי עם אמא שלי עד אין סוף.. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מפגש מטאליקה ומפגש נייט
משהו חדש השבוע?: העיפו את יאני ): סרט/סדרה/ספר השבוע: הארי פוטר 5 -בחינם- נזכרתי שנשארו לנו פלאפונים של פלא' מפעם..
גם באורנג' וגם מנצלים את פלאפון..חיחי ציטוט השבוע משיר/סיפור או כדומה: ציטוט השבוע כללי: דיברנו כזה אחותי וגיסי על ליאונרד כהן [מי שלא מכיר שידאג למלא את החור בהשכלה]- וגיסי ניסה לשיר וזה הלך ככה: גיסי: "אני לא מצליח להגיע למנעד שלו" אחותי: "אתה יודע..אימונים יעזרו" גיסי :"זה לא אימונים. זה טבעי. מהסיגריות והאלכוהול"
והיו עוד כמה שאני פשוט לא זוכרת >< תמונה שעשתה את השבוע: אהההההה, אני דמות חינוכיתתתת
אחיין שלי לומד להכיר את מטאליקה
מה שומעים עכשיו?:

The Fantasy

New member
תגידו לי איך לעזעזאל מקבלים כרטיסים חינם

מפלאפון?!?!?!?! רק אני מטומטמת ועוד לא לקחתי ??? וואי אני אתחרפן$%W@ נרגעתי
חחחחח ואחיין שלך חמוד
וככה צריך

tbents

New member
יש כל הזמן פרסומת מעצבנת

של קוסם פה בצד של הפורום
http://www.pelephone.co.il/campaign.aspx?token=&icam=2410 כנסי לפה- תרשמי את המספר שלך. ישלחו לך SMS לכי לקולנוע [היית כבר בחדש -המדהים- בקריון?
] אחיין שלי משו

dralan

New member
מתקשרים ל*2424

ופועלים לפי ההוראות. תזדרזי, כי לפי מה שהבנתי ההטבה מסתיימת בראשון

|עייפה|

שיר השבוע של נייט:סבן דייז שיר השבוע כללי:יש הרבה.. אלבום השבוע:אין משהו טוב שקרה השבוע:ניצנים אתמול(אז מה אם אני לא שומעת אף אחד מהקקות שהופיע שם,היה כ"כ כיף!) משהו רע שקרה השבוע:החזרה מניצנים היום בבוקר..פשוט סיוט.מתי הישראלים יפסיקו להיות בהמות מגעילות?><\אה והמצלמה שלי מתה כנראה
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:מפגש!
משהו חדש השבוע?:לא ממש
סרט/סדרה/ספר השבוע: ספר-שטיח הנשמות האפלות ציטוט השבוע משיר/סיפור או כדומה:לא יודעת..
ציטוט השבוע כללי:לא זוכרת כרגע שום ציטוט. תמונה שעשתה את השבוע:אם המצלמה לא הייתה מתה...
מה שומעים עכשיו?:שקט.. שיהיה לכולם שבוע נהדר!:)

dralan

New member
אוף הזונות בספריה לא מחזירים את

החלק הראשון של רייבנלופט! /tapuzforum/images/emo46.gif אני אבין גם אם לא אקרא את הראשון בינתיים? (לפחות הזמינו לספריה חדש בזכותי... נקווה שיגיע מהר). שמח שנהנית, דברי איתי בראשון :]

איזה באסה.

החלק הראשון הוא הכי טוב לדעתי
ג'נדר
,סטרהד
. וכן,אתה תבין גם בלי לקרוא את הראשון.כל ספר עומד בנפרד.הדבר היחיד שמחבר בין הספרים הוא העובדה שהם מתרחשים באותו עולם.בסופו של דבר,העלילות בספרים לא קשורות אחת לשנייה. נדבר בראשון:)

אלאנקה

New member
../images/Emo45.gifחבל שיש רק 6 ספרים בעיברית..

ובאנגלית אין בארץ:/ בכל אופן, כל הספרים שתורגמו מדהימים- קראתי את כולם

You cannot stop us! You cannot bring us down!

Never give up, We go on and on! שיר השבוע של נייט: אני מרגישה כל כך לא קשורה כשכולכם כבר שמעתם את האלבוםP: שיר השבוע כללי: Porcupine Tree - Piano Lessons.
אלבום השבוע: נא, לא שמעתי הרבה מוזיקה השבוע. משהו טוב שקרה השבוע: עברתי תיאוריה, והלכתי לראות היום פסנתרים :) משהו רע שקרה השבוע: אמא של ילדה מהשכבה שלי נפטרה. היה בשבעה כל כך עצוב. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: ממ הולך להיות שבוע עמוס במיוחד, אבל גם מהנה בהתאם. משהו חדש השבוע?: לא חושבת. סרט/סדרה/ספר השבוע: האוסP: העונה השלישית מהתחלה היום ב-21:50! ציטוט השבוע משיר/סיפור או כדומה: A good way to threaten somebody is to light a stick of dynamite. Then you call the guy and hold the burning fuse up to the phone. "Hear that?" You say. "That's dynamite, baby." ציטוט השבוע כללי: לא זכור לי. תמונה שעשתה את השבוע: מונה ליזה. מה שומעים עכשיו?: The Offspring - Defy You. אחלה שבוע לכולם!

LadySilkworm

New member
.........

שיר השבוע של נייט: כל האלבום החדש שיר השבוע כללי: memories- within temptation :'( אלבום השבוע: החדש של נייטוויש משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בצפון משהו רע שקרה השבוע: משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: משהו חדש השבוע?: דברים מאיקאה סרט/סדרה/ספר השבוע: משפחת סימפסון ציטוט השבוע משיר/סיפור או כדומה: לא בא לי ציטוט השבוע כללי: תמונה שעשתה את השבוע: מה שומעים עכשיו?: את המחשב

LadySilkworm

New member
אההא ../images/Emo99.gif

נכון איקאה זה שליטה? P: והיו שם מטעמים שבדים, אבל אמא שלי רצתה שאני אעזור לה ולא יכולתי לראות :(

Liquid Dreams

New member
מטעמים שוודים ../images/Emo99.gif אני נוסעת לאיקאה רק לזה

XD בחיי, הקטע הכי שווה זה להיות שם:] זה הכי כיף בעולם להכנס לחנות בארץ ולמצוא את האוכל שאני אוהבת

Liquid Dreams

New member
הרגעי יקירה,לא יצא לי להיות שם בזמן האחרון../images/Emo6.gif

לא נראה לי שאהיה שם בכלל בזמן הקרוב
כשאהיה מבטיחה להודיע לך

וואו מלא זמן לא עניתי על השאלון הזה../images/Emo12.gif

שיר השבוע של נייט: Amaranth שיר השבוע כללי: Sonata Arctica - Broken Blind Guardian - I'm Alive ווכל האלבום השני של אפיקה אלבום השבוע: Epica - Consign To Oblivion Nightwish - Dark Passion Play משהו טוב שקרה השבוע: אממ... היה נחמד בעבודה
משהו רע שקרה השבוע: לא היו לי חיים חוץ מהעבודה והעיפו את יאני מסונטה
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: יומולדת לבת דודה שלי במוצ"ש ואז ביום ראשון משמרת בוקר.. אני עייפה רק מלחשוב על זה
לפחות בוטלה המשמרת ביום שבת מ8 עד 12 משהו חדש השבוע?: אין סרט/סדרה/ספר השבוע: אין ציטוט השבוע משיר/סיפור או כדומה: גם אין ציטוט השבוע כללי: לא ממש ציטוט פשוט אחת שעובדת איתי סיפרה לי על לקוחה שהייתה לה שהתחילה לזרוק נעליים על אנשים כי לא היה את המידה שהיא הייתה צריכה
תמונה שעשתה את השבוע: אין מה שומעים עכשיו?: את הטלוויזיה

למעלה