סיכום שבועי

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifסיכום שבועי../images/Emo203.gif

איך עבר השבוע? משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: שיר השבוע של טוקיו הוטל: שיר השבוע בכללי: משהו מצחיק שקרה השבוע: בילוי השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: התחדשות השבוע: ו- תוכניות לשבוע הבא :

Fall Out Liel

New member
אהאהאהאה סופסוף מחשב!!111אחדאחדאחד../images/Emo168.gif

איך עבר השבוע? מעולה! משהו טוב שקרה השבוע: 80 בבוחן בספרות, ועוד כל מיני.. משהו רע שקרה השבוע: השעמום הבלתי נסבל, מישהו שמטריד אותי בהודעות SMS. שיר השבוע של טוקיו הוטל: המון שיר השבוע בכללי: כל FOB, MCR וLOVE SONGS של סינמה ביזאר
משהו מצחיק שקרה השבוע: כל מיני בילוי השבוע: כל מיני ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: התחדשות השבוע: ו- תוכניות לשבוע הבא : לחגוג יומולדת!! ומפגש!!!

Leb Die Sekunde

New member
עצלנות משתלטת עלייXD" מעתיקה מהקומונה../images/Emo3.gif

איך עבר השבוע?לא טוב רובו משו טוב שקרה לך השבוע:שחכתי משו רע שקרה לך השבוע: אל סיזר מת סייח מהחווה שלי מת ובכיתי ממנו יומים ברצף.. לא יצאתי מהבית... זה היה כזה מוזר.. יום אחד הוא לא הפסיק לצהול יום אחרי זה היה לו חום ויום אחרי זה הוא מת.. שוב עולות לי הדמעות.. ואני לא יודעת עם ללכת לחווה או לא כי מאז שהוא מת לא הלכתי ואני לא יודעת מה יקרה עם כשאני יגיע לשם אני לא אוכל לתפקד כי הוא חסר כזה.. ניסיתי לא לחשוב על זה אבל אין מה לעשות באמת אהבתי אותו.. עד אתמול גנבתי חיבוקים מכולם היום אני יותר טוב שיר השבוע בכללי: מלאא 01 - my chemical romance - welcome to the black parade (album version) 02-my_chemical_romance-dead Fall Out Boy - This Ain't A Scene, It's An Arms Race Simple Plan - shot up 30 Seconds To Mars - From Yesterday 30 Seconds To Mars -The Kill Hoobastank - The Reason 15-enrique_iglesias-amigo_vulnerable 13-enrique_iglesias-dimelo 11-enrique_iglesias-sweet_isabel 14-enrique_iglesias-alguien_soy_yo natasha bedingfield - soulmate ופרווזן של מישו לא זוכרת את שמהXD שיר השבוע של ט"ה: Übers Ende der Welt (Grizzly) Übers Ende der Welt akustic version Schrei (acoustic version) Leb die sekunde - acustic Schrei - Grizzly Der letzte Tag - Grizzly remix Rette mich - Akustick version תמונת השבוע(לצרף): משו שקנית/קיבלת השבוע: קיבלתי פוסטר של פול אווט בוי ושל טוקיוD: ספר/עיתון-סרט/סדרה השבוע:על טבעי,קיילXY אדם השבוע:אישתי לאה מזל טוב ציטוט/משפט השבוע: שתיים שלוש ציטוטים של פראנק איירו מMCR Quotes "This is a band that will save your life." "I would date Gerard." "I can't imagine any other bands having better kids than ours, and if they do at least I know our kids can beat up their kids." ושיחה שלי ושל לאהD: לאה:לא!!!!!!!!!!!! ג'רארד הוא איידול!!! אני:היית רוצה איידול ג'רבע הוא חרגול!!!!!!! לאה:XDDDDD לאה:פראנק תרנגול!! אני:פראנק לא תרנגוללללללללללללללללל אני:פראנק הוא טרול
XDXDDD זה היה קרועע ויש עוד אחד.. לאה בשיא חוכמתה לאה:את מנגנת בגיטרה? אני:לא אני:את כןD: לאה: חיחי היה לי רק שיעור אחדXD אני:אה כן? לאה: כן אני לומדת את יונתן הקטן*מתלהבת* אוייי לאהההה ס'חמודה אתת מואיתת

Leb Die Sekunde

New member
הוא עשה לי פדיחות עם דוד שלי!

היתה לי את התמונה הזאת במסן דוד שלי בא להכנס למסן שלו וראה תתמונה והיה לו כזה פרצוף מוזר.. ואמר אוקייי... ומי זה? אז הראתי לו עוד תמונות שלו והוא לא האמין שזה אותו אחד הלכתי בשיא הרגוע ופשוט נקברתי מתחת לכריתXDD איזה פרצוף הוא עשה לי כאילו שמתי לא יודעת מה קונדום בתמונת תצוגהXDDD חח אבל הוא חמוד עם משקפיים

I L O V E MCR

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח שלא תדעי מה קרה../images/Emo129.gif

לי... הייתי לי בתמונת מסך של הפלאפון את ג'רארד שהוןא נראה כמו ילד קטן וזה.. ואז ילד מהכיצה שלי רצה את הפלאפון שלי כדי לראות מה השעה ואז הוא שאל אותי תגידי זה חבר שלך? אני כזה לא...חחחחח ממש ממש לא אבל אני לא אתנגד^^

JeykinsN

New member
הו הוא פראנקי כל כך חמוד שם ^_^

גם הראיון חמוד..טוב זה לא בדיוק ראיון, זה יותר הצגה של ציורים שעשו להם מעריצים אבל לא משנה....:||

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifעונה לעצמיP:

איך עבר השבוע? מעולה!
משהו טוב שקרה השבוע:החתונה של בת דודה שלי שהייתה ממש ממש מדהימה!! והימי הולדת של החברות שלייי
משהו רע שקרה השבוע: גיליתי שהוא חרא, אבל ידעתי אתזה ממזמן.
שיר השבוע של טוקיו הוטל: Instant Karma
שיר השבוע בכללי: Love Song ו- Yarabi
משהו מצחיק שקרה השבוע: ממ אין ככ...אולי אני אזכר אחרכ...
בילוי השבוע: החתונה של בת דודה שלי, והימי הולדת של החברות היה ממש כייף!
ציטוט השבוע: שוב חח אם יהיה לי אני אוסיף מאוחר יותרר:|| זה מה שקורה כשזיכרון לא מתפק מי יודע מה.
תמונת השבוע: -->
התחדשות השבוע: שמלה שחורה מקסטרו שיש לה חצאית בצבע אפור כבר בגזרת בלון
ו- תוכניות לשבוע הבא: סוכות!! אז אולי מסיבה...TLV אוליי, אוליי סילבר..לאדעת עדיין:|

עונההה

איך עבר השבוע? בסדררר משהו טוב שקרה השבוע: אוכללל אחריי יום שלםםם של צום!!! משהו רע שקרה השבוע: שיעמוםםם בצוםם שיר השבוע של טוקיו הוטל:reden שיר השבוע בכללי:בואי נעזוב רן דנקר ועילי בוטנרreden משהו מצחיק שקרה השבוע:אממ לא זוכרת בילוי השבוע: אמממ עכשיו עם האוכל(מש התגעגעתי לאכול) ציטוט השבוע:x תמונת השבוע: התחדשות השבוע:p ו- תוכניות לשבוע הבא :חופשששש סוכותת

lid15

New member
עונה:]

איך עבר השבוע? חביב מאוד :] משהו טוב שקרה השבוע: הלכתי עם חברות לים בלילה והיה אחד הטובים חח משהו רע שקרה השבוע: יום כיפור :| אני כבר לא יכולה עם הצום הזה! שיר השבוע של טוקיו הוטל: durch den monsun שיר השבוע בכללי: Amy Diamond - Another Day לא לצחוק עליי :S משהו מצחיק שקרה השבוע: הרבה. בילוי השבוע: עם החברות ציטוט השבוע: "אם יש למישהו חנות פרחים אז.." אני: "אז יש לו פרחים בבית!" תמונת השבוע: התחדשות השבוע: ----- ו- תוכניות לשבוע הבא : לחכות עוד שבוע להופעה

i panic

New member
עונה=]

איך עבר השבוע?כיף כיף ועוד פעם כיף!! משהו טוב שקרה השבוע:אמ..כלום חוץ מיזה שהלכתי עםספיר לגג..XDD.. משהו רע שקרה השבוע:אמ...קילבתי 64 במיחן במטמטיקה והבפלא של ספיר נישבר לשתייםXD... שיר השבוע של טוקיו הוטל:וואי השיר הזה שכולם אמרו לילמוד אותו להופעה.. שיר השבוע בכללי:לא יודעת כל מיני.. משהו מצחיק שקרה השבוע:חחח... בילוי השבוע:ההגג.!! ציטוט השבוע:"אה?!" תמונת השבוע:==>> תמונה מוזרה אני התחדשות השבוע:אמ..כלום..אהה..תיספורת.. ו- תוכניות לשבוע הבא :אמ..ללכת לסנטר..(ספיר לא שחכתי..)

crazysapir

New member
פה פתוח מירית יאימוכוסיטט../images/Emo99.gif אהעהעה ו...

אהעה כתבנו בדיקו את אותו דבר ואפילו לא הסתכלתי במה שכתבת האעהעה איך עבר הצום אגב?

i panic

New member
XDD

דביריתי בטל..אין לי כוח ליכתוב היהי ממש כיף.ף..לא היתי רעבה ויסתבבתי בעיר וחשבתי לבוא אלייך לעצבן אלב לא היה לי כוח..

i panic

New member
ח..שחכתי עוד משהוץץ

אעאע נכון!!! חח...וואיאני אורמת את זה לכ הזמןו לעצמי...אנחנו ניראים כמו זוג נשויי...חחח.. יש לי משכות אליךי ספיר XD

animfanatic

New member
עונהההה

איך עבר השבוע? מצויין אם התרגשות קלה שעוד שבועיים ההופעה משהו טוב שקרה השבוע: קניתי בגדים חדשים משהו רע שקרה השבוע: לא קרה. שיר השבוע של טוקיו הוטל: WENN NICHTS MEHR GEHT שיר השבוע בכללי: משהו מצחיק שקרה השבוע: לא זוכרת, היו הרבה, לא יכולה לבחור משהו אחד... בילוי השבוע: כשהלכתי לקנות את הבגדים החדשים עם חברות ואחיות שלי ציטוט השבוע: של ביל: snow is falling all around me, children playing אני מתה שהוא שר את זה
תמונת השבוע: התמונה שצירפתי (היא לא בדיוק תמונת השבוע היא התמונה שאני הכי אוהבת של ביל התחדשות השבוע: המממ...לא נראה לי שהיה משהו ששווה לזכור ו- תוכניות לשבוע הבא: עדיין אין, זה בא באופן ספונטני

למעלה