סיכום שבועי

crazysapir

New member
עונה=] קראו ת'ציטוט^^../images/Emo75.gif

איך עבר השבוע?מעולה:) משהו טוב שקרה השבוע:הצום פעם ראשונה עליתי לגג ברחובות[אותו הגג שיש בעזריאלי אם אותם אנשים ויותר סקייטרים רק
] היה ממש כיףףף משהו רע שקרה השבוע:שחקתי מסירות עם הפלא' בציפיה שלא ישבר, נשברXDDDD שיר השבוע של טוקיו הוטל:Tokio Hotel - Wo sind eure Hande שיר השבוע בכללי:Bullet For My Valentine - Hand Of Blood משהו מצחיק שקרה השבוע:ביל אומר אהלןXDDDDDDDD אני ואמא שלי על הריצפהLOL בילוי השבוע:הגג
ציטוט השבוע:-אני במחשב ראיתי תמונה של ביל- דוד שלי: יו ספיר זאת את? אני: לא!!זה ביל
דוד שלי:ביל גייטס? טל: ביל גיי XDDDDD תמונת השבוע:--> התחדשות השבוע:עגיל לנזם:) ו- תוכניות לשבוע הבא :חופשששש:)יכול להיות לדיזינגוף וגג עזריאלי

i panic

New member
XDD

ספיר....דבריתי על הדיזינגוף..(אני באה איתך נכון?)

אגנסקעXD

New member
עונה../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif

איך עבר השבוע? בסדר משהו טוב שקרה השבוע: חזרתי לרקוד משהו רע שקרה השבוע: רבתי עם חברות שלי שיר השבוע של טוקיו הוטל: Scream שיר השבוע בכללי: חורשת על השיר מונסון באנגלית משהו מצחיק שקרה השבוע: אין בילוי השבוע: הרבה ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: הוספתי.... נכון מדהימה..? התחדשות השבוע: לרקוד... והמון ו- תוכניות לשבוע הבא : אין

just m a y a

New member
....

איך עבר השבוע? סבבה(?) משהו טוב שקרה השבוע:אמ.. חזרתי מאיטליה=]] משהו רע שקרה השבוע: אממ.. חזרתי מאיטליה (גם טוב וגם רע) ו.. צמתי=[[ זה היה קשה=[[ למרות שנשברתי באמצע.. שיר השבוע של טוקיו הוטל: sacred שיר השבוע בכללי:sacred משהו מצחיק שקרה השבוע: היום, אני רותם ועמית. אני: "תארו לעצמכן איך אני עם טום, עמית עם ביל ורותם עם גיאורג" עמית: "ואז אנחנו מגיירות אותם אבל בכל את עוברות לגור בגרמניה" אני: "ואנחנו חוגגים את ליל הסדר בפסח, ואני ואת גיסות (לעמית) ורותם וגיאורג הם החברים" רותם: "ומה עם גוסטב?" אני ועמית: "גוסטב יהיה הכלב" אני: "תארו לעצמכן איזה ליל סדר קורע יכול להיות לטום ביל וגיאורג?" עמית: "חח.. הם כזה שרים 'די דיינו, דיי דיינו' במבטא גרמני" ואז התחלנו לשיר חצי דרך הביתה את די דיינו.. בילוי השבוע: אממ.. בדה טעופה בדרך חזרה מאיטליה.. היה קורע=] ציטוט השבוע: "יאללה בואו בפינטוזים" טחח. המבין יבין (רותם..) תמונת השבוע: אינלי כוח.. דמיינו תמונה של טום... התחדשות השבוע: צמידים, חגורות, חולצות, תיק, כובע ועוד כמה דברים מאיטליה=]] והכי חשוב: כרטיס להופעה של ט"ה!!=]] ו- תוכניות לשבוע הבא : בצפר=[[, לבהות בכרטיס של ההופעה, ולשכנע את עצמי לא לצום יותר בחיים=]] יואוו איזה חפירה. :p

dorkiflitz

New member
אז רק אני כופרת?

לא צמתי, הייתי במחשב, שמעתי מוזיקה וראיתי טלויזיה איזה חוטאת אני ג'יז. (איזה אירוני זה להגיד שאני חוטאת ביום כיפור ולהגיד ג'יז.. XD) איך עבר השבוע? עבר דווקא חביב מאוד משהו טוב שקרה השבוע: בהחלט החתונה של אח של חברה שלי משהו רע שקרה השבוע: אממממ.. לא זכור לי משהו..
שיר השבוע של טוקיו הוטל: וואו, יש הרבה. [ Forgotten children Schrei! (2006) (הגירסה הזאת ספציפית. היא כזאת מושית!) Nach dir kommt nichts An deiner Seite (Ich bin da) Jung Und Nicht Mehr Jungendfrei Rette_Mich_remix
שיר השבוע בכללי: This Is The New Shit של מרלין מנסון משהו מצחיק שקרה השבוע: וואו.. קרו מלאאאא.. שחיקינו את המורה שלי לגרפיקה.. ואתמול! כשראינו סרט כולם אצל חברה שיל נרדמנו כי הוא היה משעמם רצצצצחח!!! ואז אחרי איזה שעתיים חברה שלי קמה והעירה את כולם ויצאנו.. זה היה כזה מצחיק XD אבל בכללי זה היה שבוע משעשע ביותר. בילוי השבוע: חתונה של אח של חברה שלי!!! גאד! בחיים שלי לא שתיתי ורקדתי כל כך הרבה!!!! (ד"א.. נשפכה לי טקילה על החולצה שלי, זה יורד בכביסה נכון?) ציטוט השבוע: יש שניים!! 1. "כשאני הייתי בגילך עוד הכרתי את קפטן הוק והוא אפילו הלך יותר מהר ממך והיתה לו גם רגל מעץ!!! הוא עזר לי גם להכין רוטב מגליים של פרה לעור המתוח שלי!" XDDDDDDD 2. אני: "אבא ארומה פתוח 24 שעות" אח שלי אחרי 2 דקות של דממה: "ביממה?!" XDDD תמונת השבוע: אממממ.. אני אחפש שניה אוי זאת!!1 כןכן.. איזה מתוק! התחדשות השבוע: אממממ.. שומדבר? תוכניות לשבוע הבא: לחזור לכושר!!! מי שקרא- סגידה!

חח דור יא כופרת P:

סתם , גם אני הייתי במחשב לפעמים *שורק* אבל יש לך אישור מיוחד P: אם זה טקילה בלבד אז כן יורד בכביסה לדעתי. אם מדובר בטקילה+עוד איזה משוה שהכנסת לשם אז אני כבר לא יודעת XD

dorkiflitz

New member
חחח יאי.. ../images/Emo9.gif

את האמת שאני לא זוכרת אם הכנסתי משהו או לא.. אבל תודה!

florgirl20

New member
ich ! ../images/Emo96.gif

איך עבר השבוע?: אממ סביר. משהו טוב שקרה השבוע: -הכתבה בערוץ 24 ^^ -ההקלטות שביל מדבר בחצי עברית !! ^^
משהו רע שקרה השבוע :
שיר השבוע של ט"ה: ich bin nich ich
שיר השבוע בכללי: -- משהו מצחיק שקרה השבוע : לא זוכרת.
בילוי השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
התחדשות השבוע:
תוכניות לשבוע הבא: יום רביעי סוכות ! DD: אין על החג הזה P:

Mrs Kaulitz

New member
מיכל קראי תסיכום שלי

איך עבר השבוע? בעייפות כרונית, עצבות ודיכאון משו טוב שקרה השבוע: תפסתי זר בחתונהP: משו רע שקרה השבוע: גיליתי משו נוראי בקשר לאחת החברות שלי. שיר השבוע של טוקיו הוטל: ch liebe dish יר השבוע בכללי: ich liebe dish לא של טוקיו הוטל...של מישו אחר>< משו מצחיק שקרה השבוע: אחותי שתתה וודקה כי חשבה שזה מים? בילוי השבוע: סרט עם החברות המושלמות שלי:) ציטוט השבוע: "גם בעיטה בתחת נחשבת לצעד אחד קדימהP:" תמונת השבוע--------------> התחדשות השבוע: שמלה שחורה מקסטרו+ נעלי עקב שחורות תוכניות לשבוע הבא: ביה"ח..עבודה..עבודה עבודה ועוד שבועיים בערך ההופה ואני כל כך שמחה כי אני פשוט אוהבת אותם:)

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifקראתיי...וואי מציק שאת זכרת ששתיתי וודק

ה ואני לא...>< וזאת לא התמונה שציירת? קיצצצצ

למעלה