סיכום שבועי

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifזה ממש לא לטוקיו...זה רק לטום.

וזה אחד השירים הכי מדהימים ששמעתי.

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifכן בטח==>

http://www.youtube.com/watch?v=SEG-h8hdNlo סורי שלא עשיתי לינק כחול כזה אני פשוט חייבת לעוףף..

YuviR

New member
זה לא שיר של טום

זה שיר ששר אותו מישהו שקוראים לו לוקס הילברט אפילו כתוב את זה שם! פשוט הסרטון הוא על טום...

ElinorLahav

New member
אבל זה באמת נשמע הקול שלו !

ויש גם שיר אחד שקוראים לו סקס הוא גם לא של טום ! אני פשוט מאוהבת בשייר הזה

../images/Emo191.gif וייפי היי:]

איך עבר השבוע?הייתי בטורקיה והיה כיף כ"כ!
משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בטורקיה והיה כיף כ"כ! :]
משהו רע שקרה השבוע: כואב לי הראש
שיר השבוע של טוקיו הוטל:הגאון שבנה את המלון D:
שיר השבוע בכללי: Wet Sand- רד הוט
משהו מצחיק שקרה השבוע: ילדה אחת מטומטמת
בילוי השבוע: טורקיה
ציטוט השבוע:אח שלי, אני ואבא שלי שוכבים על המיטה במלון. אח שלי לאבא שלי: "בואי חמודה שלי" ומחבק אותו XDDDDDDDDDD
תמונת השבוע:
התחדשות השבוע: מלא אמנאמס בוטנים D:
ו- תוכניות לשבוע הבא : אין D:

dirty look

New member
עונהXD

שובXD איך עבר השבוע? בסדר משהו טוב שקרה השבוע: כרטיסים משהו רע שקרה השבוע: מחקתי טונה תמונות של ט"ה
שיר השבוע של טוקיו הוטל: סייקרד שיר השבוע בכללי: לאדעת משהו מצחיק שקרה השבוע: אתמולXD בילוי השבוע: אתמול? ציטוט השבוע: רועי: "הכל קשה בהתחלה, כמו התרגילי חשבון אצל חני. ואבל היי.. בסוף מתרגלים"
תמונת השבוע:
התחדשות השבוע: כרטיס ו- תוכניות לשבוע הבא : לאדעת

עוננה :)

איך עבר השבוע? סביר משהו טוב שקרה השבוע: הצלחתי לצום שנה שלישית ברצף :) משהו רע שקרה השבוע: ילדים מעצבנים אותי בבצפר לאחרונה יותר מידי >.<'''''' שיר השבוע של טוקיו הוטל: וואו חרשתי על הרבה. שיר השבוע בכללי:totgeliebt משהו מצחיק שקרה השבוע:לא זכור לי בילוי השבוע:לא היה ציטוט השבוע:חח אין מספיק כוח לחשוב תמונת השבוע: התחדשות השבוע: מילון גרמנית של ברליץ ללימוד גרמני בבית!!! ספר לימוד ממש טוב~ וגם! דיוידי של הופעה חייה של שראיי מ-2006 ו- תוכניות לשבוע הבא : לסיים לעשות את הלב להופעה , לקרוא ספר באנגלית כי צריך לבצפר.

למעלה