סיכום שבועי

אווי איך אני אוהבת ת'שטויות האלה.. עוונה [:

עונה כי עכשיו 2 בלילה וממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה ואי אפשר לראות תדיוידי של טוקיו כי זה עושה רעש וכולם ישנים אצלי.. :| אז ככה.. איך עבר השבוע? היה לי ולחברה שלי שבוע הורס בריאווות ! אנחנו כל דקה צוחקות ממשהו אחר..[= משהו טוב שקרה השבוע: ממ.. קיבלתי 100 בתעודת היתנהגות [ וזה נדיר שאני מקבת מעל 80 ] משהו רע שקרה השבוע: קניתי נעליים פיפטואו כאלה אדומות עם כוכבים לבנים מזה יפות והם ניקרעו ללי ! והם חדשות ! נעלתי אותם פעם 1 רק :| שיר השבוע של טוקיו הוטל: ch bin da שיר השבוע בכללי: וולקאם טו בלאק פארד [ אין לי כוח לכתוב את זה באנגלית ] - של מכ"ר משהו מצחיק שקרה השבוע: היום, אני וחברה שלי יושבות בגינה כזאתי , עכשיו עבר ילד אחד שרוך כזה שחיף וגבוה .. אז אני כזה עושה לה תראי תראי ת'הוא.. היא מסתכלת עליו פתאום הוא הולך הולך הולך בום דופק תראש בשפיץ כזה של ברזל כזה .. [ העמודים האלה שיש עליה םאת הפירסומות ברחוב .. ] עכשיו אני והיא מזה נישפכנו מצחווק ! אין זה היה יום קרוע ביותר ! ואני והיא שעה אחרי זה עוד ממשיכות לצחווק ! אחרי 5 דקות הילד הזה עובר לידנו.. עכשיו אני והיא הורדנו תראש כזה כדאי שהוא לא יראה שאנחנו צוחקות עליו ונושכות תשפתיים לא לצחוק.. 5 שניות אחרי זה אני והיא מזה דפקנו צחווק ! יואווווו אנחנו אשכרה נישפכות מצחוק ועוד באמצע הרחוב.. אנשים כבר חשבו שאנחנו מסוממות או משו.. בילוי השבוע: היום הלכנו ללידר הביתה והיה כזה כייייף ! ואחרי זה הלכנו לפינטו ואחרי זה לביליארד [ לסנוקר ] ואחרי זה הלכנו למרום גנים ואז זהו :) ציטוט השבוע: " גיחה גיחה " [ חברה שלי והיציאות שלה .. אל תנסו להבין ! DX ] תמונת השבוע: טום בבוקסר וביל עושה פרסומת למשחת שיניים.. [ אני יעלה אחת מהם.. ] התחדשות השבוע: אמא קנתה לי קפוצ'ון של הפי טריפנס [: ו- תוכניות לשבוע הבא : גיחחחחחחחה :) איזה כיייף לללללללי P:

PerfectSP

New member
את מעבירה את זה לצייר, ../images/Emo190.gif

ושמה מקטינה לגודל הרצוי,שזה פחות מ-500K... חחח,ואל תיבהלי אם התמונה יוצאת מעוותתXD זה תמיד יוצא ככה:)

ravidulce

New member
או שפשוט

תעשי שמירה בשם ותבחרי שהגודל יהיה jpeg וזה לא ישנה תגודל של התמונה

PerfectSP

New member
חחחח,בהחלט משעשע בשעות האלו:) ../images/Emo190.gif

חבל שכבר עשיתי
למרותץ שאני כן שומעת מוזיקהXDDD וגיליתי היום שהדיויד של שראיי שירד לי כן עובד לי במחשב החדשD:

PerfectSP

New member
עכשיו זו שעה משעשעת יותר../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

וואי אני חייבת לישון,אני מפהקת יותר מדי><'

SpongBobit

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo9.gif מי קורא ?P:

איך עבר השבוע?
תמיד אני לא זוכרת !, בטח נחמד
משהו טוב שקרה השבוע:
השיחה עם ניקולי
, נפגשתי עם יעל מהפורום
, ועוד מלא שיחות עם אנשים מהפורום, וכמובבן הפורום !
בית - ספר
, וקניות
משהו רע שקרה השבוע:
ילד בנזונה(
) עיקם לי לי את היד, ועוד כמה דברים לא לפה..
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
אווו... , ! An Deiner Seite (Ich Bin Da) ,Vergessene Kinder , שני שירים מהממים פשוט, מקום 2 ו-3 אצלי D:
שיר השבוע בכללי:
מיקה
, ועוד כל מיני שירים מהרדיו שאני אפעם לא יודעת איך קוראים להם !
ו.."אין לי מקום" של מטרופולין.(אם ככה קוראים לו
)
משהו מצחיק שקרה השבוע:
המ.לא זוכרת XD בטח הכיתה..אה!נזכתי במשהו! אמא מתקשרת אלי מהאוטו, ואני שומעת ברקע את סקרים מתנגן לו !היא חטפה את זה לעצה
בילוי השבוע:
לא זוכרת !;; אני מרגישה זקנה סנילית.|אחות| |דו-שיח|ציטוט השבוע: אני ו-2 חברות הלכנו לקניון לקנות ראש אחד, ואז כשאחת הייתה בקופה היא אומרת למוכרת : "את יכולה לעטוף לי את העיתון ?", ואני והחברה השניה פשוט השתנו שם !XD
תמונת השבוע:
חייבת 2!, סוריP:
התחדשות השבוע:
3 ג'ינסים, 2 חולצות, סופגניה
ו- תוכניות לשבוע הבא :
נחשוב !P: אולי ללכת עם חברות לעיר.^_^ *מקווה שזה יעלה את התמונות* http://www.tpeople.co.il/on/mo/ ,הודגש באמצעות מדגישומטיק :)

SpongBobit

New member
עוד אנימציה מהקליפ (../images/Emo99.gif)

טוב האניציה מהקליפ לא עולה, אבל תכסו לאתר של ליטף ואביב, יש שם מלא אנימציות יפות מהקליפ ! סתם תמונה ממש ממש יפה

Rukia nik

New member
אני קראתי!../images/Emo23.gif

איזה כיף לי, הוזכרתי בסיכום שבוע של גל! ~מרגישה חשובה~

סיכווווווווווווווווווווום :):)

איך עבר השבוע? המממ בסבבה D: משהו טוב שקרה השבוע: הוצאתי הזמנות לבת מצווה :) משהו רע שקרה השבוע: בצפר ><" אזיה חרא אני בחטיבה ואנחנו ל-ו-מ-ד-י-ם-! שיר השבוע של טוקיו הוטל: on the edge. תקשיבו למילים הוא ככוולל ככךך מדהיייים!!! שיר השבוע בכללי: What I like about you / Lilix משהו מצחיק שקרה השבוע: שחשבתי שגל היא בובה שעל המיטה XD בילוי השבוע: ללכת לבאולינג היום :C ציטוט השבוע: המראיין: "אז ביל, זה נכון ששכבת עם 25 נשים?" ביל: "מה? לא דברים כאלה זה רק אח שלי." תמונת השבוע: גוסטב בלי חולצצההה גררררר P: התחדשות השבוע: מדבקות של עגילים ^^ זה נראה אמיתי!!!! ו- תוכניות לשבוע הבא: לקנות קוקיות וסיכות טיקטק :) אהא P:

עונננננננה :) [תציצו בתמונה!!!]

משהו טוב שקרה השבוע: השביתה החמודה הזאת D: אמממ הרבה בילויים עברו השבוע (:) משהו רע שקרה השבוע: קראתי את הפאנפיק שביל מת :S, וביל חולה :[[ שיר השבוע של טוקיו הוטל: Black שיר השבוע בכללי: Hey There Delilah משהו מצחיק שקרה השבוע: האלפקות הסוניות השתלטו על העולם XD !! בילוי השבוע: עם ענבלי אהובתי, באה לישון אצלי :] ציטוט השבוע: "הוו את חתיכת אלפקה מסורסת !" [אני לענבלי] תמונת השבוע: הוו תראו את הנסיך!!!! :] התחדשות השבוע: נממ מכנס וחולצה :) והפסיכולוגית האלפקית שלי קנתה לי שרשרת כמו של ביל! תוכניות לשבוע הבא: לראות את הפסיכולות האלפקית שלי ! :)

אגנסקעXD

New member
|בלוןכ|../images/Emo153.gif../images/Emo194.gif../images/Emo186.gif../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif../images/Emo196.gif

איך עבר השבוע? נייס משהו טוב שקרה השבוע: שביתה משהו רע שקרה השבוע:לא מתחברת הרבה בזמן האחרון למחשב שיר השבוע של טוקיו הוטל: רצ' מי שיר השבוע בכללי: אין לך מקום [היהודים] משהו מצחיק שקרה השבוע: הכלבה שלי נחרה בילוי השבוע:ביער המלאכים [היום] ציטוט השבוע: אין.. תמונת השבוע:>>>> התחדשות השבוע: ו- תוכניות לשבוע הבא : קרן [אחותי הקטנה] נוסעת ליומיים וכול הבית שלי... שבוע מעולה לכולם!

תמונה ../images/Emo41.gif

אויי.. שכחתי לכתוב.. משהו מצחיק שקרה השובע: היה עוד אחד.. השבוע, אמא שלי החליטה שנשב כל המשפחה לאכול ארוחת ערב. אמרתי טוב , אנחנו אוכלים וזה.. פתאום אני שומעת את אמא שלי ממלמלת לעצמה " נה נה נה נה נה נה שרררררייי " ואני כזה " אמא, וותרי ! " DX ואמא שלי מזה שונאת את טוקיו הוטל והתפלתי שהיא שרה את שרי .. ואחרי דקה אני שומעת את אח שלי הקטן [ הוא בן 6 ! ] מתחיל לשיר מונסון וזה אז אני עושה לו אדיר תגיד da drausen [ מונסון בגרמנית- בית 1 ] הוא כזה " דרסון " יואוו זה היה קורעע ! ואחרי 5 דקות חברה שלי מתקשרת אלי " אור מהר ! אני שולחת לך עכשיו קישור לסרטון של טוקיו תכנסי לזה מהררר ! " ניכנסתי וזה.. אתם חייבים לראות ! כנסו..http://www.youtube.com/watch?v=gMbRH2UdJ5Q יואוו שבוע הורס בריאווות !

למעלה