סיכום שבועי

אגנסקעXD

New member
../images/Emo194.gif../images/Emo194.gif../images/Emo194.gif../images/Emo194.gif../images/Emo194.gif../images/Emo194.gif|

עוד תמונה.. שכחתי להוסיף.. ... אני עם היומן שלי..! הוא אצלי כבר 5 שנים [עוד חודש וחצי]!

יו .

איך עבר השבוע? נחמד . משהו טוב שקרה השבוע: חולצה של הלו קיטי . משהו רע שקרה השבוע: כלום . שיר השבוע של טוקיו הוטל: לא יצא לי לשמוע השבוע >< שיר השבוע בכללי: Mindless Self Indulgence - Shut Me Up משהו מצחיק שקרה השבוע: ממ...הכנת פנקייק עם חברות ,מצחיק ביותר . בילוי השבוע: ממ..נפגשתי עם חברות . ציטוט השבוע: אני למורה למד"ח :"די! סתי כבר!" לפני שבוע אבל עדיין מצחיק ! . תמונת השבוע:
זה יהיה ציור קיר בחדר שלי!!
התחדשות השבוע: חולצה של הלו קיטי חח ו- תוכניות לשבוע הבא : אין עדין ...

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif קצת באיחור אבל עונה ../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע?ממש נחמד
משהו טוב שקרה השבוע:למדתי סופסוף למתמטיקה !!! משהו רע שקרה השבוע:לא הצלחתי מלא תרגילים =\ שיר השבוע של טוקיו הוטל:secred שיר השבוע בכללי:secred משהו מצחיק שקרה השבוע:חברה שלי באה לקחת מים מהברז של הסבוןן
בילוי השבוע:הייתי אצל חברה יומיים , והלכתי לקניון
ציטוט השבוע:"חסר לך שאתה מפליץ" תמונת השבוע:ווואלללה, אין
התחדשות השבוע:ממ..כלוום =\ ו- תוכניות לשבוע הבא ללמוד הרבה, ללכת עם חברה להרצליה, להספיק לקרוא את כל הפאנפיקיםם !! שבוע טוב

ElinorLahav

New member
ICH ../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע?מעעעעעולה משהו טוב שקרה השבוע: ממ.. משהו רע שקרה השבוע: ביל חולה
שיר השבוע של טוקיו הוטל:אין די נאכט שיר השבוע בכללי:של סינמה ביזאר (פוראבאר אור נאבאר) נוו אין לי כוח לכתוב באנגלית , ארג
משהו מצחיק שקרה השבוע: אתתתתתתתתמול בילוי השבוע:תתתמול ציטוט השבוע: "גנאאבי" XD תמונת השבוע: ---> התחדשות השבוע: סווואצ'ר היינס סיכה ועגילים ו- תוכניות לשבוע הבא : - - -

X Slider

New member
השבוע שלייייייי ../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע? מעולה!!! משהו טוב שקרה השבוע: אתמול! הייתי כל הלילה עם איב
זוכרים אותו?
משהו רע שקרה השבוע: כלום, שבוע מושלם
שיר השבוע של טוקיו הוטל: איש בין דה. הקליפ
שיר השבוע בכללי: I Got It From My Mama רוז
בילוי השבוע: מסיבה בחמישי
ו- תוכניות לשבוע הבא : שבוע שגרתי...

chikogirl

New member
עונה=]

איך עבר השבוע: לא משו בכלל משהו טוב שקרה השבוע: חזרתי הביתה ואני מושעת מהפנימיה אז יותר זמן בבית משהו רע שקרה השבוע: הכל שיר השבוע של טוקיו הוטל:_in_die_nacht שיר השבוע הכללי: 3 Doors Down- Here Without You משהו מצחיק שקרה השבוע: נפלתי פעמיים הפכות קורעות =]] חחח פאדחנית אני=] בילוי השבוע: קארטינג=] ציטוט השבוע: אין=// תמונת השבוע " אני בעיצוב שלי=] התחדשות השבוע: אממ כלום נראה לי=/ תוכניות לשבוע הבא: להתנהג נורמלי לפני שיעיפו אותי עוד פעם מהפנימיה ומהביצפר=///

למעלה