על צמחונים והישרדות

nikita j y

New member
../images/Emo80.gifלי הוא ממש לא מר ס.ס"

זה שוקולד, הוא מתוק :ם בכל אופן, הנקודה שלי הייתה שיש "תחליפים" לחלב, כמו שיש "תחליפים" לבשר.

nikita j y

New member
../images/Emo80.gifברצינות?

אז את לא אוכלת וופלים? רוטב שוקולד שקונים בסופר? עוגות שהן פרווה?

קטרפי

New member
סייטן../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif

זה ממש דומה לבשר לפי מה שאומרים. לפי ההתנסות האישית שלי זה באמת דומה, אבל אחרי 7 שנות צמחונות אני לא יכול להיות סגור על זה....

nikita j y

New member
../images/Emo80.gifאולי יש לזה מרקם של בשר,

אבל לא נראה שיש לזה ממש את הטעם.

doofe

New member
יש לזה טעם של בשר,

ועם תיבול כמו של בשר לא נראה לי שמרגישים בהבדל. הכנתי צלי כאן בבית והוא נטרף. נורא נורא אהבו אותו. ואמרו שיש לזה טעם בשרי להפליא.

מצטערת ../images/Emo58.gif

אולי זה רק אני אבל זה הקטעים הכי טובים בסדרה, זה והמשחקי מוח.. זה פשוט הישרדות בשיאה אני לא מצדיקה את מה שאלישיה עשתה לקימי אבל אני שונאת את קימי ולא מבינה את כל ייפיי הנפש האלה, זה שרשרת המזון, הרי אנחנו לא מצפים מהם לשבת יפה ולגווע ברעב. נכון? מראש אומרים להם "שמעו חברה, יש באי חזירי בר ותרנגולים ואריות וזה וזה .." והם כבר יודעים שהם צריכים לצוד, לדוג וטפל בעצמם.. לגבי טום, הוא אחד מהשחקנים הכי אהובים עליי, ישיר, חזק, גבר גבר, ושמי שעומד בדרך שלו חוטף את המגף ועף הבייתה, לא אוהבים בעיה שלכם .. הבחור לקח בסוף מיליון וזכה במשחק.. אני , אני עשיתי מסיבה לכבודו באותו יום

אכילת בשר מורידה אותנו בשרשרת המזון

ובכל האבולוציה. נכון שפעם היינו צריכים לאכול בשר, כי לא היה תחליף. היוםכ בר יש תחליף, אז למה להמשיך לרצוח בעלי חיים בשביל הנאה? באמת היה לך כיף לראות אותם צדים חזיר קטן ולשמוע את הצווחות שלו כשהוא לא עשה כלום?

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifבדיוק.

שרשרת המזון זה תירוץ דבילי. יש לי חברה שפשוט מודה שהיא אוהבת בשר ולא יכולה להפסיק- ואני כבר מעדיפה את התשובה הזאת, כי היא יותר הגיוני. גם אני לא טבעונית כי זאת הדיעה שלי לגבי גבינות וביצים (לזה גם עוד אין תחליף, בעיקר לא לביצים).

אני לא צמחונית, ונחרדתי מהמראות האלה

של החזיר, התרנגולים, ההרג חסר הטעם של הנחשים וגם הכריש כאב לי. אני מצטערת אם זה נשמע צבוע, כי אני אוכלת בשר, אבל לראות את הרציחות האלו מול עיני היה זוועה!

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifפעם אכלתי בשר-

וגם אז דברים כאלה היו מחרידים בעיניי ((חחח, אולי בגלל זה הפכתי צמחונית...). כאילו, טוב שבתאילנד לא נתנו להם לאכול סטייק מחתול או כלב כי שם זה מקובל

בקשר לתאילנד - טעות

הייתי שם. זה לא מקובל שם בכלל. נראה לי שהסטיגמה הזו על התאילנדים הגיעה מזה שעובדים זרים תאילנדים בארץ אכלו חתולים וכלבים כשהם היו מורעבים ולא היה להם מה לאכול. אבל בגדול התרבות התאילנדית ממש לא כוללת אכילת חתולים בכלבים.

genik

New member
במישחק הישרדות

כמו בעבר אין גישה לתחליפים והבשר חוזר לקטגורית " לא בר תחליף " הרצח לא הייה בשביל ההנאה אלה פשוט בשביל האוכל . הכיף הוא בלראות אנשים במצבים קשים ומחסור באוכל זמין ( אוכל זמין ומגוון רב הם הבסיס לצמחונות מבחינה פרקטית ) הוא אכן קושי . אני לא מחובבי המישחק אבל מי שהולך למישחק שמדמה חיים פרימיטיבים ועד מיתלונן שאבוי הוא חייב לחיות כמו פרימיטיבי הוא צבוע . צמחונות פרקטית אפשרית רק בזכות תנאי חיים מודרניים ואין מה להיות מופתע מזה

Fairywitch

New member
יש בזה משהו../images/Emo45.gif

בגלל זה, כמו שאמרתי, אני לעולם לא הייתי משתתפת בזה. לא הייתי מוכנה להתפשר על העקרונות שלי בשביל בסה"כ משחק. אלה שמחליטים בכ"ז לנסות- צריכים לזכור שיעבור עליהם גיהנום הרבה יותר קשה מאשר על כל השאר. קימי לא התלוננה על זה, אגב, היא הייתה גדולה. כן ירבו כמוה

הידעת - בהודו יש אזורים שלמים של צמחונים

יותר נכון טבעונים. ובהודו אין מזון זמין ואין מגוון רב. (תזונה צמחית בסיסית בנויה מדגנים, קטניות, ירקות, אגוזים, ודברים שאפשר להשיג בטבע בקלות)

genik

New member
למה אין ?

בהודו יש חקלאות ויש משסחר פנימי ולפחות מהבחינה הזואת מדובר במדינה מיתקדמת . אולי אין בה את כל המחבר שניתן למצוא באירופה אבל בהחלט ניתן למצוא מבחר הרבה יותר גדון , גם בכמות וגם בסוגים , של מזונות ממה שליקוט עצמאי יכל להביא . מהבחינה הזואת תזונה טבעונית אינה אפשרית בחברות לקט נטו . אי אפשר להשיג את כל הדברים האלה בטבע בקלות . דרוש שטח ענק ושנים של לימוד כישוירם כדי לאסוף סוג אחד או שתיים של מזון צימחוני . בשום מקום בטבע אין מבחר גדול של כל סוגי הצומח במקום גאוגרפי אחד . כטבעוני ב"טבע" ( כאילו ישי "טבע " אחד לכל העולם ) שאינו חלק מקבוצה שסוחרת ביבולים ממקומות רחוקים \ בעלת איסוף קבוצתי ממקורות עשירים במויחד כמו יערות הגשם \ נותן לאדם אחד לגדל יותר ממה שהוא אוכל ואז לחלוק ועסוק בחילוף לאדם מצפה מוות מעוד לא נעים .

CoolBoy 17

New member
עזבי שאני לא מבין צמחונים אבל מה הקטע לבוא

להישרדות ולבכות על זה? ברור שזה לא מתאים

CoolBoy 17

New member
זה שכמה אנשים לא יאכלו בשר לא יגרום לזה שלא

יהרגו חיות

למעלה