שאלון 6 העונות

efif1212

New member
../images/Emo203.gif שאלון 6 העונות ../images/Emo203.gif

אז עברנו 6 עונות, שזה די הרבה. הנה שאלון קצרצר: 1. המתמודדת הכי הזויה- 2. המתמודדת הכי אהובה- 3. המתמודדת הבלתי נשכחת- 4. המתמודדת שריגשה אותי- 5. הגמר הכי שווה- 6. הניצחון הכי מוצדק הוא של...- 7. עונה אהובה- 8. פוטושוט אהוב- 9. התמונה הכי גרועה- 10. ההדחה הכי לא מוצדקת- 11. רגע בלתי נשכח (לטוב ולרע..)-

Manga136

New member
לי יש תמונות של אפריל../images/Emo3.gif../images/Emo142.gif

התמונה שלה שהכי אהבתי היא זאת->

אמאלהההההה

טוב שנים שראני מחפש את התמונה הזאת כמו יצירת אומנות והם באמת נראים אחיות אוףףףף למ הדיחו אותה עוד בפרק הזה??? איזה תירוץ מעפן: את חכמה מדי וחושבת מדי על הדברים פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה והעכביש זה שתי התמונות היפות מדהימות

היחידות שלה מעונה שלמה.. שזה בושה כי בכל זאת אהבתי אותה היא מדהימה אבל לא יודעת להצטלם בכלל...

NP16

New member
אחרי העונה היא הצטלמה מדהים,היא יודעת..

וגם היו לה עוד תמונות יפות..האלטרה אגו,שהן הצטלמו ליד מכונית בתור שתי דמויות.. היה מדהים.. ו הלי ג'ינס,שכל הבנות שכבו בלי חלק עליון...

NP16

New member
יש אני אוהב../images/Emo13.gif

1. המתמודדת הכי הזויה- בהחלט ג'ייד. 2. המתמודדת הכי אהובה- בהחלט ג'ואני.(,אווה,אן,בריטני) 3. המתמודדת הבלתי נשכחת- ברור שג'ייד, והאהובות^^ שביניהם גם קים,וליסה. 4. המתמודדת שריגשה אותי- שנדי כשבגדה בחבר שלה,מישהי מהאודישנים שסיפרה על הבת שלה שאין לה כסף להאכיל אותה,ונדי,מרסדס והזאבת,כל זכיה מרגשת,בייחוד של אווה.. 5. הגמר הכי שווה- עונה 2 ועונה 6 6. הניצחון הכי מוצדק הוא של...-אווה
כמעט היחיד גם. 7. עונה אהובה- 2,3,6.בעיקר 3,אין. 8. פוטושוט אהוב- בעונה האחרונה היה הרבה..ובעונה השנייה אני עוד זוכר את הצילומי עירום,מתי שאפריל הודחה,שהיו פשוט מושלמים. 9. התמונה הכי גרועה- של ננה בתור בובה,ולא נשכח את ליובי. . 10. ההדחה הכי לא מוצדקת- בריטני. 11. רגע בלתי נשכח (לטוב ולרע..)-טיירה צורחת את נשמתה על טיפאני. בטח שזה טוב:)

KrIvInE

New member
אני אותו דבר, כמה שינויים.

2. האהובה - ההכי אהובה שלי לא מהעונות האלה, אלא מהשמינית, אבל נורא אהבתי את ניק, יהיה ואמנדה, בריטני, וטוקרה :) 3. הבלתי נשכחת - רק ג'ייד. כשראיתי קים חשבתי "מיזו קים? אה, קים. נכון.". היא לא כזו בלתי נשכחת :p אני לא אשכח את ניק [שהייתה צריכה לזכות בחמש לדעתי] ואחרי שיהיה הופיעה בקולנוע גם אותה קשה לשכוח :) 5. גמר הכי שווה - מבחינת מסלול 4, 6 ו-7. :) 7.עונה אהובה - 3, 4, ו-6. 8. פוטושוט אהוב - יש המון, אהבתי את העירום של הראשונה עם היהלומים, את רוב הפוטושוטים בשישית וברביעית, את ההודיות בחמישית, את האדם וחווה [בלי אדם :p] בעונה השנייה, העכבישים בשלישית... נראה לי שהכי את החטאים ברביעית בקבר. :) 9. תמונה הכי גרועה - ליובי כדג, כל תמונה של ברנדי מהרביעית ואבוני מהראשונה. בעכ. זהו, כל השאר כמו של NP16.

KrIvInE

New member
אה, ../images/Emo58.gif

הדחה הכי לא מוצדקת - רנה מהשמינית ]; אהו אהו, טיירה הסתומה הזאת. גם AJ מהשביעית. רר.

KrIvInE

New member
אה, ../images/Emo58.gif ../images/Emo9.gif

רגעים בלתי נשכחים - רוב האלה שהיו בפוטושוט של עונה 8. ההתעלפות של רבקה, השיניים של ג'ואני, הפרצוף של מישל מעונה 4... והצרחות של טיירה
והעזיבה של ג'אניס מפאנל השופטים!!!
ואני מוסיף שני דברים שהכי הצחיקו אותי בעונה השביעית - נטשה מחופשת לגבר ונראית כמו סאבלימינל, והולאהיי!!!!!!!!

efif1212

New member
ההתעלפות של רבקה- באמת בלתי נשכח ../images/Emo9.gif ../images/Emo58.gif

ונטשה מחופשת לסאבלימינל זה אחד רגעי השיא של העונה השמינית!

NP16

New member
ומה עם זה שהגמר של 6 היה הכי טוב?

והתמונה הגרועה?ושבריטני לא היה מוצדק?

בריטני ממש לא מוצדק צודק

6 הכי טוב- ברור והתמונה הכי גרועה- ננה באמת אחת הזוועות חחח רק את של ליובי לא כזה הזדעזעתי לדעתי אם טיירה לא הייתה אומרת ככה כולם לא היו רושמים אותה היא סתם תמונה מעפנה אבל לא משתווה לננה או לנאימה הזמזעזעות.. נו טוב אתה מסכים איתי על טיפה יותר מדבר אחד... אהההה.. ואן !!! מהממת...

למעלה