שאלון 6 העונות

efif1212

New member
עונה ../images/Emo9.gif

1. המתמודדת הכי הזויה- מישל מעונה 4. אלוהים יעזור לי, אין לי מושג מה היא עשתה בטופ מודל. גם סיומרה מהעונה השנייה הזויה לחלוטין. 2. המתמודדת הכי אהובה- איליס מעונה 1
וקיילן מעונה 4. 3. המתמודדת הבלתי נשכחת- דניאל מעונה 6, ואווה עונה 3. אהה וגם בריטנייייי מעונה 4...יש יותר מידי חחח 4. המתמודדת שריגשה אותי- דניאל עונה 6. 5. הגמר הכי שווה- של עונה 6 אני חושבת. הכי חזק מבחינת המתמודדות. 6. הניצחון הכי מוצדק הוא של...- יוהנה מעונה 2 ודניאל עונה 6. מלכות
7. עונה אהובה- 4 ו6. 8. פוטושוט אהוב- מעונה 3, קלוז-אפ עם טבעת יהלום ועכביש טרנטולה ענקי. וואו זה היה מדהים.
9. התמונה הכי גרועה- אממ לא עולה לי כרגע משהו.. 10. ההדחה הכי לא מוצדקת- שרה מעונה 2, וקיילן מעונה 4. 11. רגע בלתי נשכח (לטוב ולרע..)- כשטיירה צרחה על טיפני בעונה 4. וואו זה בלתי נשכח לגמרי.

מסכים על כל מה שקשור בעונה 6 ודניאל

וגם לגבי יוהאנה.. אבל נשמהה.. להגיד שעונה 4 הכי טובה?? פה פישלת חחח

Manga136

New member
עונה. ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

(אני מקווה שזה בסדר שיש פה ספוילרים) 1. המתמודדת הכי הזויה-ג'ייד
2. המתמודדת הכי אהובה-קארי די
3. המתמודדת הבלתי נשכחת-מוניק... אבל לרעה
4. המתמודדת שריגשה אותי-הת'ר
5. הגמר הכי שווה-עונה 7
6. הניצחון הכי מוצדק הוא של...-קארי די, קארי די, קארי די!!!
7. עונה אהובה-7
8. פוטושוט אהוב-נורא אהבתי את הפוטושוט עם הקרחת
9. התמונה הכי גרועה-תמונת הסטריאוטייפ של מוניק
10. ההדחה הכי לא מוצדקת-מישל
11. רגע בלתי נשכח (לטוב ולרע..)-ההדחה של מוניק... איזה כיף זה היה לראות אותה הולכת
תעשי עוד כאלה בבקשה^^

efif1212

New member
אחלה בחירות, רק הבעיה ש.. ../images/Emo58.gif

זה רק על עונות 1-6.
קארי די
אהההההההה

Yann Tiersen

New member
../images/Emo108.gif

1. המתמודדת הכי הזויה- מישל מעונה 4. כל כך. 2. המתמודדת הכי אהובה- ג'ואני המושלמת
3. המתמודדת הבלתי נשכחת- מרסדס, כי פשוט כל כך אהבתי אותה..
4. המתמודדת שריגשה אותי- זה טופ מודל, ממתי זה מרגש? 5. הגמר הכי שווה- של עונה 6, לגמרי. פשוט שתי הפיינליסטיות הכי חזקות שהיו אי פעם. 6. הניצחון הכי מוצדק הוא של...- המפ. לא יודעת. איכשהו תמיד הפייבוריטיות שלי במקום השני (מרסדס, ג'ואני).. אבל אני חושבת שדניאל (עונה 6). כי היא באמת דיי מדהימה. 7. עונה אהובה- שניה ושישית. 8. פוטושוט אהוב- וואו, קשה לבחור. מאוד אהבתי את הפוטושוט של הנסיכות הנופלות בעונה 6, וגם של הבובות והפילים באותה עונה. גם בעונה שניה היו דברים יפים.. לא יודעת, קשה לבחורץ 9. התמונה הכי גרועה- הכתר עדיין ולנצח יהיה שייך לליובי בתמונת הדג בלתי נשכחת. 10. ההדחה הכי לא מוצדקת- ניקול, עונה שלוש. 11. רגע בלתי נשכח (לטוב ולרע..)- טיירה צורחת על טיפני. לגמרי בלתי נשכח.

mikmikonet

New member
../images/Emo45.gif לגבי תשובה 10

לא נשכח ולא נסלח
ניקול
אחת הבנות הכי מהממות בסדרה הזאת

Manga136

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo142.gif

ניקול
התמונה הזאת והתמונה של אווה הן התמונות הכי טובות מאותו השבוע

efif1212

New member
מסכימה עם כל מילה!

איך התעצבנתי שהם העיפו אותה! לא יכולה לסבול את ההדחות האלה שבאות משום מקום, בלי שום סיבה, ולוקחות איתן את הבנות הכי הכי. זאת הייתה אחת האכזבות הגדולות שלי.

Manga136

New member
עונה ללא ספוילרים. ../images/Emo13.gif../images/Emo142.gif

1. המתמודדת הכי הזויה-ג'ייד. 2. המתמודדת הכי אהובה-קיילן. 3. המתמודדת הבלתי נשכחת-ג'ייד. 4. המתמודדת שריגשה אותי-וונדי. 5. הגמר הכי שווה-עונה 2. 6. הניצחון הכי מוצדק הוא של...-אווה. 7. עונה אהובה-5 8. פוטושוט אהוב-הפוטושוט עם הקרחת. 9. התמונה הכי גרועה-הקאברגירל של דניאל. סורי, אבל לא אהבתי אותו בכלל. 10. ההדחה הכי לא מוצדקת-של ג'ואני ושל קיילן. 11. רגע בלתי נשכח (לטוב ולרע..)-הזכייה של דניאל... לרעה.

חח קרעת אותי מצחוק

התמונה הכי גרועה" הקוובארגירל של דניאל" פשוט התשובה הכי פתטוית ששמעתי כל החיים בפורום ושמעתי הרבה... :)

עונהההההההההההה==> (אחלה שאלון:)

1. המתמודדת הכי הזויה- שנדי מעונה 2. לא הבנתי מה יצור כזה התקשבל לטופ מודל ועוד הגיע לגמר.. וגם ממישל הייתי מופתע רוב הסידרה אבל אז הגיע התמונה עם הכלבה ועם הזברה ופשוט.. שתקתי. אבל הכי עצוב זה נאימה היו לה כמה תמונות טובות כמו הצ'יטה אבל היו כמה מ-ז-ע-ז-ע-ו-ת- וסתם ככה היא פשוט מכוערת ועוד לזכות??!?! 2. המתמודדת הכי אהובה- דניאל. הבחורה הכי יפה אי פעם בסידרה כמובן... וחוץ ממנה חליתי על ניק (חוץ מהקוובאר המאכזב שלה) אפריל קמיל שאנון קייל וגם את אמנדה ממש אהבתי. 3. המתמודדת הבלתי נשכחת- קמיל... הב'יצית הכי יפה שהייתה השאר היו מכוערות. וג'ייד שהרגה אותי מצחוק חחח וכמובן דניאליייייי המושלמת של הסידרה. 4. המתמודדת שריגשה אותי-אמנדה עם העיוורון.. כשטיירה אמרה: הדבר הכי יפה בה זה גם הפגם שלה= העיניים.. זה היה חזק.. 5. הגמר הכי שווה- עונה 6 כאילו דאאאאאאאא.. רק עיוור לא יסכים. וגם עונה 5 ו-2 היו טובים כי הפיינסליסטיות היות תותחיות 6. הניצחון הכי מוצדק הוא של...- דניאל דאאאאאאאאא... הכי מוצדק שהיה אי פעם. גם ליואנה סוג של הגיע אבל עם דניאל הייתי פשוט עושה חרם אם היא לא הייתה זוכה כפרעליה. 7. עונה אהובה- 6.. וגם 2+5 כי בהם במיוחד ב-5 היו תמונמות מדהימות כל פרק ופרק. 8. פוטושוט אהוב- עונה 1- הנחשים עונה 2- זוגות בעירום במיוחד וגם כל השאר די חזקים עונה 3- צילומי יופי, עכביש (של ניקול הייתה הכי הכי יפה) עונה 4- חיות. אחד המדהימים אי פעם... והתמונה מהטבע של בריטני עונה 5- בתא הטלפון- מדהים..ההודיות- של ניק שלמות אלוהית.. והניתוחים פלסטיים הרוב יצאו מדהימות וכל השאר חזקים מאוד גם.. עונה 6- הפילים.. של דניאל פשוט שיא היופי. והבובות והחלומות. 9. התמונה הכי גרועה- הקאבר גירל של נאימה פשוט זעזע אותי איכססס אני רק נזכר בה בא לי להקיא גם עם הכריות של נאימה 10. ההדחה הכי לא מוצדקת- בריטני.. במיוחד שהתמונה של הרקדנית מדהימה.ולא שזה לא היה מוצדק פשוט עיצבן אותי שדווקא עם התמונה של הזברה העיפו את מישל :( וכמובן ניק שלא זכתה. 11. רגע בלתי נשכח (לטוב ולרע..)- הזכיהה של דניאל. שיא היופי שיא השמחה ושיא ההתרגשות שלי מהסדרה אי פעם. בחיים אנלא ישכח את זה...

mikmikonet

New member
לא מסכימה איתך.

אמנם היופי שלה הוא די "ווירדי" וקשה להבין אותו בהתחלה אבל עם כמה שעברה שלבים, ואחרי המייקאוובר שלה ושהתחילה להרגיש ביטחון עצמי לדעתי היא בחורה יפהפייה אני מתה עליה
וכמובן שהיא לא יצור.

למעלה