שאלון 6 העונות

Nataly B

New member
ואוו תמונה מדהימה!

1. המתמודדת הכי הזויה- אני חושבת שג'ייד שברה שיא של אהבה עצמית וטמטום מוחלט. 2. המתמודדת הכי אהובה- נאימה, אני חושבת שהיופי שלה נורא מיוחד! 3. המתמודדת הבלתי נשכחת- בריטני. יש בה משהו שנורא קשה לשכוח. 4. המתמודדת שריגשה אותי- וונדי 5. הגמר הכי שווה- עונה 4 6. הניצחון הכי מוצדק הוא של...- נאימה ואווה שהן מושלמות לדעתי!(בניגוד לעונה חמישית שניק הייתה צריכה לנצח) 7. עונה אהובה- 4 8. פוטושוט אהוב- יש המון! 9. התמונה הכי גרועה- של ליובי כשהייתה דג, ופורונדה הרבה בהתחלה כל תמונה שלה נראתה כמו חיזר. 10. ההדחה הכי לא מוצדקת- ניקול (עונה 4 אני חושבת). 11. רגע בלתי נשכח (לטוב ולרע..)- כשטיירה צעקה על טיפאני. עד כמה שזה עושה את טיירה "רעה", זה רק מראה כמה אכפת לה מכל אחת שם.

efif1212

New member
איזה כיף שיש עוד מישהו שחושב כמוני ../images/Emo9.gif

אין הרבה אנשים שחושבים שהעונה ה4 הייתה טובה.

NP16

New member
זה ממש לא עושה אותה רעה,טיפאני סתומה.

אחת הבחורות,אם לא הכי,מעצבנות שהיו בתחרות.

Nataly B

New member
להפף אני אומרת שהיא לא רעה.

הרבה אנשים שאני מכירה אמרו לי שטיירה רעה בגלל זה ואני ממש לא מסכימה עם זה. אני אישית לא סובלת את טיפאני.

אני חליתי על טיפאני כי עוד לא קרה לי דבר כזה

לפני המהפך חשבתי שהיא נראית זוועה עם התלתלים והכל פשוט בעע ואחרי המהפך פשוט התאהבתי ביופי שלה.. ועוד כשהיא שמה את התמונה של הסרטן ובמיוחד עם הכלבות היא היתה מ-ד-ה-י-מ-ה ואפשר לסכם אותה כאחד מהמהפכים הכי מוצלחים בטופ מודל אי פעם.

Nataly B

New member
אני לא אוהבת את המראה שלה ואת עובדה של הזמן

שומעים טיפאני ישנה, טיפאני חדשה :S

היייייייי פעם חשבתי שאת חושבת כמוני!!

אבל בכלל בכלל לא... לנאימה יש יופי מאוד מאוד מיוחד.. זה נקרא כיעור חחח.. איכס פשוט להקיא ממנה בלי הגזמה.. איכזבת:( אני ישאר עם EFIFI!! :)

ג'ייד...

היא המתמודדת הכי מצחיקה מאשר הזויה לדעתי היא באמת קרעה אותי מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני רק נזכר שהיא צחקה על שרה בגו סי אני נקרע חחחח איזה ביצ'ית חמודה@@ והיא גם עשתה את העונה הזאת ממש מעניינת בגלל זה הביאו אותה עד הגמר לדעתי.. בעונות הבאות יש ביצ'יות כאלה??

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif עונה

1. המתמודדת הכי הזויה-ג'ייד 2. המתמודדת הכי אהובה-אווה וג'ואני 3. המתמודדת הבלתי נשכחת-בריטני קמיל וג'ייד 4. המתמודדת שריגשה אותי-אווה,קיילין וג'ואני 5. הגמר הכי שווה-3 ו6 6. הניצחון הכי מוצדק הוא של...-אווה כמובן 7. עונה אהובה-3 כמובן 8. פוטושוט אהוב-אהבתי הרבה פוטושוטים,אבל אם תשאלו אותי בתמונות-תמונה הבובה ותמונת בת הים של ג'ואני.פשוט מושלמות בטירוף. 9. התמונה הכי גרועה-ליובי הדג [?] 10. ההדחה הכי לא מוצדקת-שרה [2],ניקול [3],ליסה [5],מולי סו [6],ההפסד של קיילין,ההפסד של ג'ואני. 11. רגע בלתי נשכח (לטוב ולרע..)-הבגידה של שאנדי בחבר שלה

Plaztyk

New member
מזמן לא הייתי פה..

1. המתמודדת הכי הזויה- בריטני 2. המתמודדת הכי אהובה- אמנדה 3. המתמודדת הבלתי נשכחת- ניק 4. המתמודדת שריגשה אותי- אמנדה 5. הגמר הכי שווה- עונה 6 6. הניצחון הכי מוצדק הוא של...- אדריאן 7. עונה אהובה- 3 8. פוטושוט אהוב- עונה 3, הבנות ביפן על האופנועים 9. התמונה הכי גרועה- כל התמונות של קיניה.. 10. ההדחה הכי לא מוצדקת- מולי סו!! 11. רגע בלתי נשכח (לטוב ולרע..)- טיירה יוצאת על טיפניXDD

NP16

New member
תמונה נוראית שהיה צריך לרטש!!!

בשבועות המאד ראשונים,למשל עם המזלות,אז היא הצטלמה מדהים בעיניי ורק בגלל זה היא הגיעה לגמר כי זכרו לה..אבל זה היה הטעות הכי נוראית שנעשתה,להעדיף אותה על בריטני..גם היה לה אופי חרא,וכל הזמן היא השמינה ,ואם היא הייתה לוקחת את התחרות ברצינות אלף פעם אמרו לה שהיא משמינה והיא לא הקשיבה..היא יודעת להיות תחרותית רק בלדחוף את הבנות,בקיצר בכוח לא במוח..היא פשוט נוראית..

למעלה