שאלון 6 העונות

עונהההההההההההה==> (אחלה שאלון:)

1. המתמודדת הכי הזויה- שנדי מעונה 2. לא הבנתי מה יצור כזה התקשבל לטופ מודל ועוד הגיע לגמר.. וגם ממישל הייתי מופתע רוב הסידרה אבל אז הגיע התמונה עם הכלבה ועם הזברה ופשוט.. שתקתי. אבל הכי עצוב זה נאימה היו לה כמה תמונות טובות כמו הצ'יטה אבל היו כמה מ-ז-ע-ז-ע-ו-ת- וסתם ככה היא פשוט מכוערת ועוד לזכות??!?! 2. המתמודדת הכי אהובה- דניאל. הבחורה הכי יפה אי פעם בסידרה כמובן... וחוץ ממנה חליתי על ניק (חוץ מהקוובאר המאכזב שלה) אפריל קמיל שאנון קייל וגם את אמנדה ממש אהבתי. 3. המתמודדת הבלתי נשכחת- קמיל... הב'יצית הכי יפה שהייתה השאר היו מכוערות. וג'ייד שהרגה אותי מצחוק חחח וכמובן דניאליייייי המושלמת של הסידרה. 4. המתמודדת שריגשה אותי-אמנדה עם העיוורון.. כשטיירה אמרה: הדבר הכי יפה בה זה גם הפגם שלה= העיניים.. זה היה חזק.. 5. הגמר הכי שווה- עונה 6 כאילו דאאאאאאאא.. רק עיוור לא יסכים. וגם עונה 5 ו-2 היו טובים כי הפיינסליסטיות היות תותחיות 6. הניצחון הכי מוצדק הוא של...- דניאל דאאאאאאאאא... הכי מוצדק שהיה אי פעם. גם ליואנה סוג של הגיע אבל עם דניאל הייתי פשוט עושה חרם אם היא לא הייתה זוכה כפרעליה. 7. עונה אהובה- 6.. וגם 2+5 כי בהם במיוחד ב-5 היו תמונמות מדהימות כל פרק ופרק. 8. פוטושוט אהוב- עונה 1- הנחשים עונה 2- זוגות בעירום במיוחד וגם כל השאר די חזקים עונה 3- צילומי יופי, עכביש (של ניקול הייתה הכי הכי יפה) עונה 4- חיות. אחד המדהימים אי פעם... והתמונה מהטבע של בריטני עונה 5- בתא הטלפון- מדהים..ההודיות- של ניק שלמות אלוהית.. והניתוחים פלסטיים הרוב יצאו מדהימות וכל השאר חזקים מאוד גם.. עונה 6- הפילים.. של דניאל פשוט שיא היופי. והבובות והחלומות. 9. התמונה הכי גרועה- הקאבר גירל של נאימה פשוט זעזע אותי איכססס אני רק נזכר בה בא לי להקיא גם עם הכריות של נאימה 10. ההדחה הכי לא מוצדקת- בריטני.. במיוחד שהתמונה של הרקדנית מדהימה.ולא שזה לא היה מוצדק פשוט עיצבן אותי שדווקא עם התמונה של הזברה העיפו את מישל :( וכמובן ניק שלא זכתה. 11. רגע בלתי נשכח (לטוב ולרע..)- הזכיהה של דניאל. שיא היופי שיא השמחה ושיא ההתרגשות שלי מהסדרה אי פעם. בחיים אנלא ישכח את זה...

שלח פעמיים לא נורא לפחות 2 התמונות רציתי

חח וכמובן זאת... ->> איך היא לא זכתה רק ה' יודע למרות שניקול גם מדהימה

שאלה לעונות הבאות אבל לא ספויילרר ל==אא

ותזהרו בטעות לשים ספויילררררררררררררר איזה עונה יותר טובה מבחינת הבנות והצילומים 7 או 8 ? ואיזה זוכה יותר טובה 7 או 8? בלי שמות בלי רמיזות ובלי תיאורים.. תודה.

חחח קצת יותר מדי

טוב ברור המקלדת שלך עדיין בשוק שהעזת אפילו להקליד שהתמונה הכי גרועה זה הקואר של דניאל בואנה אתה פשוט עיוור... רק לפי זה אני יודע ש-8 יותר טובה חחחח!

Manga136

New member
ואגב, ../images/Emo142.gif

אפילו לא התכוונתי לקאבר של דניאל. זה היה בגלל שחשבתי על דניאל באותו הרגע, אז בטעות יצא לי השם שלה ואז הקלדתי אותו. התכוונתי ליהיה
(אתה מוזמן לא להאמין, לי כבר לא אכפת)

אה נו ברור... זה נשמע הגיוני

נו אתה רואה? זה פשוט לא יכול להיות לרשום ככה על הקאבר של דניאל פשוט לא הגיוני@! עובדה שצדקתי..

Manga136

New member
אכן, הקאבר שלה הוא דיי יפה. ../images/Emo142.gif

של יהיה גרוע ברמות מטורפות.

דניאל מהממת

והאבר של יהיה דווקא לא היה כזה זועה היא דווקא זוועתית אבל.. את של אמנדה הערצתי את הקאוור שלה! פשוט מדהימה.. וגם של אווה בגלל מה שהוא משדר ..

efif1212

New member
אני דווקא יותר אהבתי את 8 ../images/Emo9.gif

עונה מ-ד-ה-י-מ-ה-! העונה שהכי אהבתי מכולם.

משום מה אני יותר נוטה להאמין לך חחח

יש לך טעם ממש דומה לשלי רוב הפעמים. עונה יותר טובה מעונה 6??!?! יש דבר כזה בכלל??!?!? ואת רוצה להגיד לי שאת הזוכה של עונ 8 את יותר אוהבת מדניאלי :((?! בוגדת אם כן!

efif1212

New member
חחחחחח

העונה ה8 מעולה לדעתי. הזוכה מאוד מאוד שונה מדניאל, שמיים וארץ, ככה שאין בכלל מה להשוות. אבל אם ההשוואה מתבקשת בכל זאת, אז כנראה שאני אלך עם 8... ואם יש לשנינו את אותו טעם כמו שאתה אומר, יש סיכוי שגם אתה תחשוב ככה אחרי שתראה. לך תדע

בקצב הזה זה יקרה עוד איזה שנה

חח אבל לכי תדעי. למרות שכרגע אין על דניאל- אופי ובטח שלא יופי... אבל אני סומך על המילה שלך נחכה לעונה 8 !

עונה:)

1. המתמודדת הכי הזויה- ג'ייד היא אוכלת סרט מטורף 2. המתמודדת הכי אהובה- שנדי מעונה 2
וניקול מעונה 3
3. המתמודדת הבלתי נשכחת- אדריאן היא הדבר הראשון שקופץ לי לראש באסוסיאצית אנטמ ובלי שום קשר קשה לשכוח כזה דבר 4. המתמודדת שריגשה אותי- אמנדה מעונה 3 האמא המתעוורת באמת יש פה סיפור חזק 5. הגמר הכי שווה-עונה 3 6. הניצחון הכי מוצדק הוא של...- נניח שאווה גם זה אני לא אומר שהכי מוצדק אבל ממה שיש היא 7. עונה אהובה- 3 8. פוטושוט אהוב- מעונה 3 הביוטי שוט על רקע לבן1 -> 9. התמונה הכי גרועה- ליובי בתור דג 10. ההדחה הכי לא מוצדקת- של ניקול מעונה 3 למי אכפת מאופי היא מדהימההה ושל בריטני מעונה 4 11. רגע בלתי נשכח (לטוב ולרע..)- ששנדי התנשקה עם גבר אחר ושחבר שלה קרא לה כלבה

למעלה