ayumichan
S smady by New member 5/9/11 #39 עברתי על השרשור וזה גרם לי לחשוב על זה שאולי שמלת הכלה שלי לא תהיה סגולה אפטר-אול פשוט מדהים!! אחד אחד! והאמת שאם מיכל לא היתה מזכירה לי - הייתי לגמרי שוכחת שגם לי יש מה לתרום לשרשור
עברתי על השרשור וזה גרם לי לחשוב על זה שאולי שמלת הכלה שלי לא תהיה סגולה אפטר-אול פשוט מדהים!! אחד אחד! והאמת שאם מיכל לא היתה מזכירה לי - הייתי לגמרי שוכחת שגם לי יש מה לתרום לשרשור
פ פליצי קפיצי New member 5/9/11 #63 שאלה קצת טיפשית, מצד אחד ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif אבל מצד שני, אולי זאת השעה. זאת את בתמונה?
שאלה קצת טיפשית, מצד אחד ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif אבל מצד שני, אולי זאת השעה. זאת את בתמונה?
S smady by New member 5/9/11 #64 כן ../images/Emo9.gif חברה שלי היתה צריכה לעשות יום צילומים במחסן תחפושות לאיזו עבודה בשנקר. היה כיף, בלשון המעטה!
כן ../images/Emo9.gif חברה שלי היתה צריכה לעשות יום צילומים במחסן תחפושות לאיזו עבודה בשנקר. היה כיף, בלשון המעטה!
פ פליצי קפיצי New member 5/9/11 #71 את יפה נורא נורא נורא ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif איזו תלבושת מרשימה, והעגילים אדירים כ"כ. יש בך משהו שמזכיר קצת את השחקנית של אליס בארץ הפלאות והתמונה כ"כ יפה, מבחינת הכל. ומעניין אותי לדעת, סתם, באיזו הצגה השתמשו בשמלה הזאת.
את יפה נורא נורא נורא ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif איזו תלבושת מרשימה, והעגילים אדירים כ"כ. יש בך משהו שמזכיר קצת את השחקנית של אליס בארץ הפלאות והתמונה כ"כ יפה, מבחינת הכל. ומעניין אותי לדעת, סתם, באיזו הצגה השתמשו בשמלה הזאת.
S smady by New member 5/9/11 #72 תודה רבה ../images/Emo9.gif יש כל מיני הצגות שמתרחשות בזמנים שונים, בטח באחת מהן