Mcweekend

גיל3333

New member
מקוויקנד:]

מצעד הלהיטים של מקפליי: כולם! קשה לבחור שמעתי אותם השבוע בלי סוףP:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: ברוקן סטרינג-ג'יימס מוריסון 21 גאנס ואיי גאט א פילינג ומלא כמעט מלאכים..D:
הלהקה המגניבה של השבוע:מקפליי
קליפ שעשה לכן את זה: דונט סטופ מי נאו מקפליי XD
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: כמעט מלאכים!!!!!!! , האנה מונטנה , זאק וקודי , יש לה ביצים , רמזור ,מועדון לילה ועוד מלא..
משהו שהכעיס אתכם השבוע: המחשב שלי מת יואוו כל כך משעמם בלעדיו! ועד שהיה את רדיו אקטיב ופוסטר ענק של מקפליי לא נשאר לי מספיק כסף:S שיכול להיות שדאגי הציע לפרנקי הכלבה נישואין
משהו ששימח:הופעה של כמעט מלאכים :)שהיה חופש
משהו שהעציב:כמו משהו שהכעיס..
ציטוטיה: חחח כל מיני ראיתי סטאפ אפ יש קטע ששתי בנות מדברות על צ'אצ'ינג בת 1:אוי הוא חתיך בת2 : יש לך חבר לא? בת1: כן והחבר שלי יעריך את הטעם הטוב שליXD בהופעה של כמעט מלאכים דיברתי עם אחות של חברה שלי שהייתה איתנו היא בכיתה ה' ~קטראים לה שיר~ אני:יואו אם רמה היה עכשיו לידי הייתי מתנשקת איתו צרפתית שיר:את לא עם דאגי? כמה צחקתי אחריי זה!XD ועוד כל מיני דברים ששחכתי:S
מתנגן בראש / בפלייליסט:סטאר גירל^^ מר ברייטסייד ועוד מלא מקפליי וכמעט מלאכים
המלצת השבוע:תעריכו את המחשב שלכן! ~מי שהגלידה שלה שמתי את זה רק בתור מפריד כזה אני לא אשתמש בו יותר.. סורי~
התמונה הכי חמה:סתם אחת שבדיוק מצאתי בגוגל כי אינלי את המחשב שלי לבחור תמונה

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבאלי גם, אחרי שמונים שנה :0

מצעד הלהיטים של מקפליי: Sorry's Not Good Enough Hypnotised כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Mika - We Are Golden The Fray - You Found Me Adam Lambert - Play That Funky Music הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי, אדם למברט, ד'ה פריי
קליפ שעשה לכן את זה: Mika - We Are Golden תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: בוורלי הילס 90210
, הישרדות3, האלופה3 משהו שהכעיס אתכם השבוע: אמא
נקרע לי הכפכף באמצע הפארק והייתי יחפה במשך 4 שעות משהו ששימח: טבריה עם חברים D:, יומולדת לידיד טוב, חופש D:, מחשב חדש שעובד סופסוף D: משהו שהעציב: ריב ענק עם אמא
ציטוטיה: יש מלא אבל זה בדיחות אישיות חח >< מתנגן בראש / בפלייליסט: Simple Plan - Save You
המלצת השבוע: אל תלכו לסרט Fame. חרא סרט! התמונה הכי חמה: טומי333333> כזה קושקוש

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמקוויקנד D:

מצעד הלהיטים של מקפליי:
falling in love
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
כל מיני של איירן מיידן וגאנז נ' רוזס, אינלי כוח לפרט XD
הלהקה המגניבה של השבוע:
גאנז, איירון :]
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
חברים, CSI - לאס וגאס , נ"י , מיאמי - , וויל וגרייס
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שהחופש היה חרא. :S
משהו ששימח:
שיצאתי עם חברות שלי לקפה, והיה כיף ומצחיק D:
משהו שהעציב:
כל מה שרציתי לעשות השבוע בסוף לא קרה \=
ציטוטיה:
היה הרבה, אבל אני לא זוכרת
מתנגן בראש / בפלייליסט:
guns n' roses - november rain
המלצת השבוע:
תעמדו על שלכם, רק ככה תשיגו את מה שאתם באמת רוצים ^^"
התמונה הכי חמה:
הוא כזה סקסי

rotem 177

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo141.gifסקסי שלי!!!../images/Emo99.gif

זכר לימיו הטובים עם השיער הארוך...

mcfly6

New member
../images/Emo228.gifמקוויקנד- סתם כי בא לי../images/Emo3.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי הכול!!!!D: שמעתי את כל השירים שלהם וזה היה ממש טוב:) כל שיר אחר שעשה לכן את זה כל השירים של כמעט מלאכים
כל השירים של סימפל:) הלהקה המגניבה של השבוע מקפליייייי
קליפ שעשה לכן את זה מממ....לא יודעת. תוכנית הטלוויזיה\סרט השבוע כמעט מלאכים 90210 גוסיפ גירל משהו שהכעיס אותכם השבוע הייתי במופע של כמעט מלאכים בVIP והייתי בהופעה הכי עמוסה אז הייתי שם 4 שעות לפני ונאבקתי מלא שעות עם מיליון בנות מטורפות לגמרי.וחטפתי מכות. משהו ששימח הייתי במופע של כמעט מלאכיייםD: והיה מדהים שאני לא יכולה לתאר! תפסתי מקום בגדר מקדימהD: הם היו ממש קרובים והייתה הופעה מדהימה
משהו שהעציב נזכרתי בדברים רעים מפעם...מריבות וכאלה...וזה עשה לי רע...
ציטוטיה במופע של כמעט מלאכים מישהי נדחפה אז כמה בנות צועקות לה ציטוים מאסי וגורי: "ידביבונת מזון!!!!,ישמנה,עשית לנו ליקוי חמהD:,מאז שבאת כולנו נמחצנו: ועוד כל מיני מילים כמו קבב וזה היה ממש מצחיק באותו רגע אני וחברה שלי נשפכנו
מתנגן בראש\בפלייליסט fuck you-lily allen המלצת השבוע אל תעזו ללכת למופע מבלי לשתות ולאכול כלום כל היום.זה כנראה יגרום לכם להתעלף, התמונה הכי חמה מהמופעD:

למעלה