Mcweekend

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifסופר מקוויקנד מציל את העולם !! ווווויישש

מצעד הלהיטים של מקפליי:
אממ כל רדיואקטיב ועוד כמה
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
אוח אינלי כח =....= בקצרה - בלאק אייד פיז - אי גוטה פילינג סואסין - סוון ירס [אהמ מור] והאלבום החדש של פאראמור
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי ופראמור
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
כמעט מלאכים [לוקייייס הסקסי שעשה לי פיס ונשיקה באוויר *-*] האנה מונטנה 3 זאק וקודי
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אממ לא יודעת ? XD
משהו ששימח:
האעאעעעע כמעט מלאכים !!!!!!!1 *-* שורה שנייה *-* שהחברה הכי טובה שלי חזרה מהולנד D: שהרדיואקטיב שלי הגיע *____* שקנו לי טלוויזיה חדשה לחדר D: שמצאתי את כל התשובות בסוף הספר דקדוק שלי באנגלית XD
משהו שהעציב:
ש....אממ.....כמעט מלאכים עבר מהר מידי ;-; שיש לי פאקינג עמ' 7-60 באנגלית ליום שני [למרות שמצאתי את כל התשובות]
ציטוטיה:
חחח יצאתי עכשיו עם 2 חברות שלי והאח הקטן והדבר הכי קרציה בעולם של אחת מהן אז הן הלכו שנייה הצידה [לעשן או אנערף] ואני שמרתי על המפגר הקטן שלא ילך לשמה או יראה אותם, אז דחפתי אותו בנדנדה העגולה הזאת והוא כולו שוכב חצי מסטול ואומר לי "הבולבול שלי מרגיש משב רוח נעים" גאאאד כמה התחלתי להקרע XDDDDD ------- ~נכנסים למכונית ואחשלי יושב מקדימה והשאר נדחסים מאחורה~ אבא שלי: "אתה יודע, בדר"כ השמנים יושבים מאחורה" אחשלי: "אז מה אתה עושה מקדימה?" אמאשלי: "אל תדאג, עוד מעט כשיהיה לך רשיון אבא כל הזמן ישב מאחור" אבאשלי: "אני לא אשב בשומקום כשזה יקרה" כולנו: "למה?" אבאשלי: "כי אני רוצה לחיות! O_O" וזהו. אני לא זוכרת יותר .____. והיו מלא עכשיו בחוץ
מתנגן בראש / בפלייליסט:
הפרסומות החופרות של ג'ונאס והשיר המכוער שלהם ברקע בערוץ דיסני XD
המלצת השבוע:
אממ....שווה לצעוק למישהו על הבמה כשהוא בכלל מאחור ויש שקט וחסמין עומדת מולכן XD כי אז הוא ישים לב אליכן, יצחק, יעשה V ונשיקה באוויר *-*
התמונה הכי חמה:
וואי היו מלא מההופעה וזה . הנה אאוחה כשהיא הביטה בי ובחברה שלי במבט רצח בעיניים כי צרחנו ללוקה במקום לה XD

למעלה