Mcweekend

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifחחחחחח חיכיתי שמישו יגיב על זה

אבל קמצנים פה על תגובות XD

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifwe all know U R!

חח לא רק לך יש קראש על ג'אסטין
הסקסי בוי הזה.. ורק שתדעי שזה רק בגלל שהחלטתי לשמוע שיר שלו אז בלי תלונות
חחחחחחחחח וואי מה הקטע של הילדה הזאת היא ממש הגזימה!

rox love BSM

New member
משעמם לי../images/Emo203.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: לא. כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Paloma faith-stone cold sober Far-pony ושירים של קינגס אוף ליאון הלהקה המגניבה של השבוע: KOL The script קליפ שעשה לכן את זה: עשיתי מרתון של NMTB וסרטון מרגש של הנסיך הארי מתנדב באפריקה-http://www.sentebale.org/home/PrinceHarryLesotho.html תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: סודות קפואים (למה כולם מתים בסדרה הזאת?) האוס בטי (אני מאוהבת בדניאל ודי.ג'י) מועדון לילה ג'ימי קימל לייב גוסיפ גירל משהו שהכעיס אתכם השבוע: ענייני צבא. משהו ששימח: סיימון אמסטל חחח משהו שהעציב: זה לא היה שבוע,אבל הקלטת של גלעד שליט ממש השפיעה עליי ציטוטיה: Phil Collins is losing his hearing, making him the luckiest man at a Phil Collins Concert Britney Spears defended accusations of exploiting little people by saying shes always been a big fan of "Snow White and the Seven Dwarves".At my birthday, like to exploit some black people but I've always been a big fan of Racism. "Smack my bitch up" doesn't actually mean "beat up my girlfriend." It's actually just pimp slang for getting your act together. Similarly tonight, I'm going to set fire to some orphans and eat their charred remains, have a cup of tea and a bath! מתנגן בראש / בפלייליסט: KOL-closer המלצת השבוע: האחים ג'ונאס זה כמו מחלה,זה מתחיל משיר אחד ואז זה מתפשט לאלבום שלם... התמונה הכי חמה

MadBerry

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo75.gif Have a GREEN McWeekend :D

and DAY
מצעד הלהיטים של מקפליי: --
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Lady Gaga - Lovegame Papa Roach - Scars
Papa Roach - Hollywood Whore 30 Seconds to Mars - Kings and Queens
Linkin Park - New Divide וכמה מהאלבום החדש של מיוז
הלהקה המגניבה של השבוע: - פאפא רוץ' - 30STM - מיוז 3>
קליפ שעשה לכן את זה: Muse - Uprising
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: חרישות על פרקים מהעונה השלישית של וויל וגרייס שכבר ראיתי, כי עוד לא העלו את העונה הרביעית לוויאודי
משהו שהכעיס אתכם השבוע: --
משהו ששימח: --
משהו שהעציב: --
ציטוטיה: I tear my heart open, I sew myself shut and my weakness is that I care too much and my scars remind me that the past is real I tear my heart open just to feel.
מתנגן בראש / בפלייליסט: סקראס
המלצת השבוע: אין
התמונה הכי חמה: -- סופשבוע נעים ^^

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifירוק זה ה-צבע

וכחול(כמובן!)שני הצבעים הכי הכי
אני רואה ששתינו מצאנו שירים חדשים לחרוש עליהם,הא?

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo194.gifמיי מקוויקנד../images/Emo194.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
המ. Not Alone
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Zero עדיין לא יוצא לי מהראש
הלהקה המגניבה של השבוע:
הוק נלסון, מקפלייף רד הוט
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
כלום.
משהו ששימח:
5 פעמים גרנד
יובל
משהו שהעציב:
אין
ציטוטיה:
דני ודני הילדים הרוסים XD היה כל כך מצחיקקקק
מתנגן בראש / בפלייליסט:
אייל בי אוקיי
המלצת השבוע:
אל תהיו חבוזים
התמונה הכי חמה:
אני ויובל בורחים מפאפרצי של אביגיל XD

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif סופשבוע.D:

מצעד הלהיטים של מקפליי: אמ.אמ.אמ.הכל.*-* כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Oasis - Stop Crying Your Heart Out Oasis - Wonderwall Breaking Benjamin - Breath ומלא מלא שירים של בלינק.:) הלהקה המגניבה של השבוע: Oasis ובלינק. קליפ שעשה לכן את זה: דה רוק שו ואול סמול טינגס של בלינק
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מממ.ראיתי היום האחים בלוז.XD משהו שהכעיס אתכם השבוע: אמ...לא היה... משהו ששימח: העאעהא,חגיגות היין!!!! היה מאגניב.מיי.*-* פגשתי את דורין,ו-ו-קניתי סיכה של בלינק,וצמיד מאגניב,ובאתי ליומיים של החגיגות והיה ענק במיוחד כשירד גשם! ו-קנו לי גיטרה אוקסטית *-*
החופש הכי כייפי בעולם!D: משהו שהעציב: אמ.לא הכי העציב אבל מבאס שלא קניתי גיטרה שחורה.;; אבל במקום זה קניתי אחת עם האיכות הכי טובה בעולם *__________* ציטוטיה: חחח היו מלא לא זוכרת. מתנגן בראש / בפלייליסט: המלצת השבוע: תלכו שנה הבאה לחגיגות היין.D: התמונה הכי חמה: חח זה כזה מגניב האתר הזהXD אני בעין.XD

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif

חח צור,ראיתי את זה על הקיר בעיר,וישר חשבתי עלייך.XD

למעלה