Mcweekend

Serena16

New member
מקוויקנד ^^

מצעד הלהיטים של מקפליי: falling in love transylvania down goes another one corrupted pov כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: justin bieber - one time Taio Cruz - Break Your Heart Tinchy Stryder- Never Leave You הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי ג'סטין ביבר , הצד הפדופילי שלי
קליפ שעשה לכן את זה: קליפים לא עושים לי את זה ^^ תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: שנות ה70 .. שוב ראיתי כמה פרקים של כמעט מלאכים (
) לא הבנתי כלוווום שומרת אחותי משהו ששימח: השלמתי עם חברה טובה שלי שלא דיברתי איתה כמה חודשים משהו שהעציב: כלום , כל השבוע היה מדהיים ציטוטיה: מוקדם מדי , אני לא זוכרת שום ציטוט עכשיו מתנגן בראש / בפלייליסט: Taio Cruz - Break Your Heart המלצת השבוע: תלכו לראות כמעט מלאכים חחחח
הייתי עם אחותי וחברה שלה והבאתי גם חברה שלי וממש נהניתי
התמונה הכי חמה: רציתי להעלות תמונה עם אחד מהם
אבל זה כבד מדי
שבוע טוב חברים

Serena16

New member
חחח אמ .. לא ממש

יש לו שיר חמוד והוא נראה טוב אבל הוא קטן ממני בשנתיים , זה מוזר אם אני יאהב אותו XD

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifמה../images/Emo2.gif זה לא מסתדר לי כזה חח../images/Emo6.gif

הוא נראה בן 13 ככה חחחחחחחחחח

גרבע

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo14.gifbleeding week../images/Emo58.gif../images/Emo54.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: טוב.הפעם שמעתי ^-^
Bubble Wrap
Sorry's Not Good Enough
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הפיל הכחול-יסמין
BILLY TALENT - Fallen Leaves
הלהקה המגניבה של השבוע: הממ.
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: the vampire diaries
משהו שהכעיס אתכם השבוע: סתם אנשים טאפשים כאלה >.<"
משהו ששימח:
סתם שהיינו בנתניה ובאשקלון ואמא ואבא עצרו במלא קניונים וקנינו מלא דברים שווים *-* וגם ישנו שם ולא הייתי יכולה לפגוש את סטפי T.T אע$%%#$אע$@@ ושאני הולכת לפגוש את שני הסופרמאגניבה יומראשון *-*
משהו שהעציב:
ציטוטיה: סתם מפגרת שכמותיXD חן:"עושים לילה לבן בקן!" אני:"אה מגניב!ואיפה ישנים?"
מתנגן בראש / בפלייליסט: הבנדוד הדפוק שלי בן השנתיים ששר >.<" "הברז אמררררררר יש לי מיים!!!!!!!ישבת לאכול?רחץ את הידיים!"
המלצת השבוע: לכו לישון
התמונה הכי חמה: איייזההה מושלםםם

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif ד"א סיפורי ערפדים...

מישהי קראה פה את סדרת House of Night?

למעלה