Mcweekend

כן, וזה נחמד,

אבל היא לא כותבת כזה טוב. אם כבר אז אני ממש ממליצה על וואמפייר אקדמי, סדרה מעולה.

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif למה?

בגלל שלפעמים זה נראה כאילו היא מתאמצת יותר מדי להישמע כמו נערה מתבגרת?
בכל אופן - סיימת את כל HON?

גם../images/Emo6.gif

וגם כי היא פשוט גורמת לי להרגיש שאני קוראת פאנפיק במקום כתיבה מקצועית. היא כל הזמן חוזרת על משפטים מילה במילה במהלך הספרים וכשהיא מזכירה בספרים שבהמשך מה קרה קודם (דבר שאני גם ככה שונאת בספרים) היא עושה את זה בצורה נורא מעצבנת. קניתי את הראשון ואת השאר קראתי באינטרנט ואני חושבת שזה ממש לא שווה את הכסף, אבל נחמד כדי להעביר את הזמן.

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif >>>

גם אני שונאת כשמזכירים מה היה קודם >< אבל מה לעשות... מאיפה קראת באינטרנט? יש לך אתר שאפשר לקרוא בו עוד ספרים? אולי העלילה וצורת הכתיבה פחות איכותית מספרים אחרים, אבל בכ"ז, קריאה באינטרנט לא משתווה לקריאה בספר אמיתי שקנית

נכון, אבל אני לא מתכוונת להוציא 300 ש"ח

על ספרים שאני לא ממש אוהבת וסביר להניח שאני לא אקרא יותר מפעם אחת. יש באתר שקראתי בו עוד ספרים אבל אני לא קוראת שם הרבה כי אני באמת מעדיפה ספר אמיתי. אם את רוצה אני אשלח לך במסר כי נראה לי שזה לא חוקי להעלות בתפוז.

גרבע

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo58.gif../images/Emo54.gif../images/Emo58.gif

זה ממש הזכיר לי את סטייל סאם-דין אז הייתי חייבת לשים XD

גרבע

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo58.gif../images/Emo54.gif../images/Emo58.gif../images/Emo54.gif

זהו אחרונה <:

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gif:"אה מגניב!ואיפה ישנים?" חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifנכון שהוא הבנאדם הכי מושלם בעולם../images/Emo35.gif../images/Emo178.gif

אני מ-א-ו-ה-ב-ת בו כבר כמה שנים!!!!!
הוא כזה מדהים!!!!!
חבל שהוא נשוי...

למעלה