התפקדות נובמבר

McLeaFLY

New member
אישתיי!!!

מה זה פה?בית זונות?אני אישתה רק שלך ושל ביל D:D:D:D: טוב נוו גם ג'רארד ^^ ושום פרנאקי!ררר ורק שתדעי,יש לי ת'אישתה הכי יפה [!!] רק שהיא עקומה

Simple Dani

New member
מתפקדת ב-3 ורבע בלילה.

שם: דאני גיל: 14 וחצי עיר/מושב/כפר וכו': יבנה. מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו: 287663842 תמונה שלכם [!!] עדיין אין חדשה |: שאלות החודש: 1.האם אתם רואים היום את טקס הEMA? לצערי פיספסתי ;; 2.האם נראה אותך במפגש? כנראה :) !

Red Lady

New member
התפקדות?

שלום לכולם! הייתי בקומונה, והמליצו לי להגיע לפורום (מה ההבדל?), אז הנה אני. נחשפתי ללהקה ממש לא מזמן (מה שמשמרות לילה משעממות והרבה גלגל"צ יכולים לעשות), ודווקא די נדלקתי על המוזיקה. טוב, אז ככה: שם: פץ (הכינוי שלי... אני כבר לא כ"כ עונה לשם שלי, אז נשאיר את זה ככה). גיל: נקודה כואבת במיוחד... עיר/מושב/כפר וכו': אי שם בעמק יזרעאל מסנג'ר/אייסיקיו: נראה לי שיש, אני פשוט לא זוכרת את היוזר/מספר (וזה גם לא משנה, כי במילא אני לא בבית כל השבוע). תמונה: --- לא ראיתי את הטקס, כי יצאתי לבלות עם חברים שלי... ואין לי מושג על איזה מפגש מדובר. שיהיה לכם לילה טוב, המשך סופ"ש כיפי ומדהים! פץ

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifעכשיו אני חשה לא בודדה xD

גמני מאחד החורים של עמק יזרעאל!

3has3

New member
אהמ D:

*אין לי כוח לעשות להדגיש D: * שם: חנה גיל: 13.8 עיר/מושב/כפר וכו': מזכרת בתיה D: מסנג'ר: [email protected] איזה קטע שיש לי את רוב הפורום D: איי סי קיו: 312868069 אני נכנסת רק אם למישהו נדפק המסנ D: תמונה שלכם [!!] אני אחפש
שאלות החודש: 1.האם אתם רואים היום את טקס הEMA? ראיתי אבל לא עד הסוף... הערסים האלו שעממו אותי אז הלכתי לישון D: 2.האם נראה אותך במפגש? לא
אני פרשתי ממפגשי טוקיו הוטל. אם תעשו מפגש פורום (הוו בבקשה!) אני אבוא. ובאמת צריך לעשות אחד!

SpongBobit

New member
את ממש מזכירה לי מישהי ../images/Emo2.gif

ואת ממש ממש ממש יפה !
ובאמת חייבים מפגש פורום !P:

Dangerous Lady

New member
מתפקדת../images/Emo196.gif

שם:רותם גיל:14 וחצי עיר/מושב/כפר וכו':ירושלים מסנג'ר:[email protected] איי סי קיו:190010424 תמונה שלכם [!!]: שאלות החודש: 1.האם אתם רואים היום את טקס הEMA?
2.האם נראה אותך במפגש?

leraax

New member
נו טוב XD

שם: לרה (ולריה) גיל: 15 עיר/מושב/כפר וכו': קיבוץ בגליל העליון P: מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו: אין.. כי זה עושה המון וירוסים >< תמונה שלכם [!!] לאאאאאאא.. טוב נו, הימנית.. שאלות החודש: 1.האם אתם רואים היום את טקס הEMA? ועוד איך DD: 2.האם נראה אותך במפגש? אכן ^_^ (נכון לעכשיו..)

dirty look

New member
מתפקדת../images/Emo99.gif

שם: אורלי גיל: 14 בקרוב עיר/מושב/כפר וכו': מעלה אדומים מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו: 339413459 תמונה שלכם [!!] שאלות החודש: 1.האם אתם רואים היום את טקס הEMA?בוודאי שראיתי!
2.האם נראה אותך במפגש? לא חושבת..:/

rotem9991

New member
מתפקדת P=

שם: רתם גיל: 13 עיר/מושב/כפר וכו': שהם מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו: 318582434 האם נראה אותך במפגש? אממ ברור!!!

Rock This Party

New member
הדילמה נפתרה בעזרת אשתי! XD

שם: חן גיל: 13 וחצי עיר/מושב/כפר וכו': נתניה מסנג'ר: [email protected] אני יודעת שלא כותבים ככה פריק ושזה כתובת וואנבי ביותר אבל זה לא אשמתי! תמונה שלכם [!!] : נו טוב אבל היא לא ברורה בכלל D: שאלות החודש: 1.האם אתם רואים היום את טקס הEMA? אממ הוא היה אתמול וכן ראיתי 2.האם נראה אותך במפגש? כנראה שכןן

למעלה