התפקדות נובמבר

SpongBobit

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo9.gifאני D:

שם: גל, אבל תקראו לי גולי ^_^
עיר/מושב/כפר וכו': ירושלים
מסנג'ר: [email protected]
איי סי קיו: אין
תמונה שלכם [!!] אבל רק להבהיר, השפתיים שלי התעוותו ממש בתמונה אין לי שמץ למה !
ויש לי משקפיים
שאלות החודש:
1.האם אתם רואים היום את טקס הEMA? ראיתי !D: וגם בשידור החוזר אתמול ^_^ כל המשפחה המורחבת היו צריכים לסבול איתי
אבל אמא שלי אמרה שביל נראה טוב !!!!!!D:
2.האם נראה אותך במפגש? רוב הסיכויים שכן

Rukia nik

New member
גל איזה תמונה יפה!../images/Emo99.gif

ואיזה עיניים, ובכלל את מדהימה!

../images/Emo191.gif היי תסתכלו לכאן! כן! פה !לש פה תמונה><

שם: תמר גיל: 13 יישוב: חור בנגב מסן: [email protected] אייסי: עזבו אני לא מתחברת. תמונה: זאת תמונה מאתמול, חברה שלי בשם ערבה[אני חושבת שהיא גם בפורום] הייתה כאן והיה כל כך כיף! היא זאת הסקסית עם התלתלים המשגעים ואני זאת עם הפרצוף המפחיד. שאלות החודש: 1. כן D: 2. יש מצב ><

PerfectSP

New member
אניDDDD: ../images/Emo190.gif

שם:יסמין
גיל:14 בקרוב!!!!D: עיר/מושב/כפר וכו':צור הדסהXD מסנג'ר:[email protected] איי סי קיו:326699999-חבל לכם על הזמןXD תמונה שלכם [!!]נייייייייייייי שאלות החודש: 1.האם אתם רואים היום את טקס הEMA?ברוררר!!@#$%^&*^%$למרות שאפילו לא הייתי בבית!!!
2.האם נראה אותך במפגש?אם זה יהיה מפגש רק של הפורום בטוח,ואם לא,אז יש מצב אני אסתובב בת"א..

9טולי9

New member
אממ.. me ../images/Emo9.gif

שם:טל גלעד (אפשר טולי..^___^) גיל:14 עיר/מושב/כפר וכו':ירושלים מסנג'ר:[email protected] איי סי קיו: תמונה שלכם [!!] עזבו.. וחוצמזה איןלי P= שאלות החודש: 1.האם אתם רואים היום את טקס הEMA?הייתי אמורה אבל פיספסתי.. לא נורא התעדכנתי וראיתי הכל! 2.האם נראה אותך במפגש?אולי. יאללה התפקדו

כרמלי6

New member
מתפקדת |שוטר|

שם:כרמל גיל:14 עיר/מושב/כפר וכו': ת"א מסנג'ר:[email protected] איי סי קיו:251483266 תמונה שלכם [!!]... לא חח שאלות החודש: 1.האם אתם רואים היום את טקס הEMA?חח ראיתי 2.האם נראה אותך במפגש?אולי חח

xSKipp

New member
יאללה גמאני ^..^

שם: סביון גיל: 16 עיר/מושב/כפר וכו': מהמרכז ^^ מסנג'ר: עזבו הוא עושה עליי חרם ]': איי סי קיו: 278060510 תמונה שלכם [!!] שמתי תמונת חשות XDD מוקדש לטל 3> שאלות החודש: 1.האם אתם רואים היום את טקס הEMA? חח ראיתי !!! 2.האם נראה אותך במפגש? לא ><

למעלה