התפקדות נובמבר

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif אאאאני ! ../images/Emo13.gif

שם:טל גולדשטיין
עיר/מושב/כפר וכו':טירת יהודה [מי מכיר ?!]
מסנג'ר:אין לי , הוא דפווק !
איי סי קיו:261316961
תמונה שלכם:-->
שאלות החודש: 1.האם אתם רואים היום את טקס הEMA?רווואה ועוד איך ! הרגע זה ! 2.האם נראה אותך במפגש?כןן כןןן כןןן :) אני אווהבת את כוולכםםם
[זה האנדרנלין מהטקס]

dorkiflitz

New member
../images/Emo20.gifמת]קדת../images/Emo20.gif

שם: דור גיל: 16 וחצי עיר: נהריה מסנג'ר: [email protected] תמונה: אל תזכירו לי את זה אפילו
שאלות החודש: 1.האם אתם רואים היום את טקס הEMA? איזו שאלה?!?!? 2.האם נראה אותך במפגש? רוב הסיכויים

Be My Escape

New member
הטקס היה כ"כ יפה!D:

שם: ירדן,ירדנה. גיל: 15 וקצת. עיר/מושב/כפר וכו': 90% אחוז כתבו פ"ת,אז אני אשתכלל ואגיד שאני לא משם.[למרות שאני משם,אבל שש,אל תגלו!] מסנג'ר: מסר. ערסיקיו: כנ"ל. תמונה שלכם: |אזהרה|על אחריותם. שאלות החודש: 1.האם אתם רואים היום את טקס הEMA?ראיתי.כמו שאמרתי,נורא יפה! 2.האם נראה אותך במפגש? יכול להיות.:)

McLeaFLY

New member
מתפקדת../images/Emo9.gif

שם:לאה ^^ גיל:14 עיר/מושב/כפר וכו':בת ים :p מסנג'ר:[email protected] איי סי קיו:264232147 תמונה שלכם [!!]עושה פירסומת למוס XDD אהה ולא הצלחתי להפוך ת'תמונה D: שאלות החודש: 1.האם אתם רואים היום את טקס הEMA?כןןן!! זה היה כ"כ אמייזינג D:D:D: 2.האם נראה אותך במפגש?אממ..יאפ :]

McLeaFLY

New member
מוחעחאההה מי שמדבר יא פטרוזיליה../images/Emo6.gif

~מתגאהבפטרוזיליהשליי~

Leb Die Sekunde

New member
אעאעאעעאע|תקנאו|../images/Emo99.gif

תראו את אישתי הכוסיתתתתתתתתתתתתתתתתתת איזה כוסית אתת לא לגנוב לי אותהXD הייא שליP: ושל ביל ושל ג'רארד וכו וכוXDDD בוההו חבל שיש לך אישתה מכוערת): לא נורא את מכפה ביופי שלךP:

למעלה