התפקדות נובמבר

יאא

אפרת את יפה |: . לא שאני מכירה אותך או משהו חח לא נראה לי שהייתי פעילה כשהצתרפת.. אבל.. נעים מאוד- מיה 15 תל אביב. ואת ממש ממש יפה. והכלב\ה שלך קופי הכלבה שלי רק ביותר כההXDD

SpongBobit

New member
איזה יפה !!!../images/Emo99.gifואיזה חמוד הכלב ../images/Emo9.gif../images/Emo107.gif

../images/Emo36.gifאמממממ../images/Emo26.gif

שם: Lilo או ליטל איך שתרצו........... גיל: 14 ו3 שבועות בערך........ עיר\מושב\כפר.......?: אמממ כרכור שזה ליד קיסריה........... חחחח מקום לא כ"כ מוכר............ מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 498222068 תוסיפו חופשי את שניהם...=) תמונה שלי: אני לא שומרת תמונות שלי על המחשב בשביל לא להיגעל..... 1. אני לא אפסיד את הטקס הזה בשביל מיליון יורו (זה יותר ממליון דולר...... חחח) 2. אמממ אני חושבת שכן, אותי ואת החברה החומודה שלי, שאני סוחבת איתי לשם..=) התפקדתי!

N i t z a n 42

New member
עלק להיגעלל..את יאפה!!

שימי תתמונה ששלחת לי!
מיד! חיחי סתם ..איך שבא לך33>

../images/Emo36.gifבטח..... אני לא שואפת להרוג......../images/Emo26.gif

אנשים מרוב גועל ממש לפני האמי......... אז לטובתכם, אני לא מוסיפה תמונה!

tsofa

New member
ליטה ! ליטה ! ליטה ! ליטה ! ../images/Emo85.gif

תמווננה עככשייוו !

../images/Emo36.gifמוסיפה תמונה בגלל........../images/Emo26.gif

מוסיפה תמונה בגלל לחץ חברתי גבוהה מצד שתי בנות שאת שמם אני לא אזכיר............... (אהממניצןאהמממקאוקאואוצופנת!!!!!!!!!!!אהמממממ) שוב, אני מזהירה! נא לא להיגעל, ובמקרה של גועל, תנשמו עמוק ותדמיינו שאתם במקום שמח..................=) חחח זאת תמונה קטנה, אז Sorry מראש...........

../images/Emo36.gifאוףף לא הוסיף, אני מוסיפה עכשיו...

התמונה לא כל כך ברורה, אז מצטערת מראש.............. בעצם אני לא מצטערת!! אני כולה עוד קורבן ללחץ חברתי.................. חחח ניצן!!!!!!!!!!!!!!! וצופנת, אבל אני אקרא לך קאוקאו!!! טוב, מצטערת זה לא שולח לי................ אם אני אמצא תמונה אחרת אני אנסה לשלוח........... סליחה שחפרתי........

X Slider

New member
לא נובמבר לא!! ../images/Emo7.gif לך מפה נובמבר!! ../images/Emo7.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

למעלה