התפקדות נובמבר

ElinorLahav

New member
אוווויש תנננננוחי ../images/Emo2.gif

אם את לא תשתקי אני יתן לך מכות @ להזכירך בגן כולם רצו להיות חברים שלי ושלך ( אני מתכוונת לבנים )
אז את היית יפה ונשארת יפה
ואם עוד פעם תדברי ככה לניקול שלי אני יאכל אוווווותך

Rukia nik

New member
חחחח..חוויות מהגן!

חשבתי על משהו ממש מצחיק! תתחברי לצ'אט של הפורום!

Rukia nik

New member
אני לא יודעת אם זה המקום לשרשר..

אבל בא לי להתלהב ממה שאחותי עשתה לי -->
היא עשתה לי פרנץ' שחור עם הסמל של טוקיו הוטל וליד הדביקה כוכב, איזה אחות מוכשרת יש לי, גם ממנה בא לי להתלהב!

PerfectSP

New member
חח,אני עשיתי לעצמי,את הפרנצ' ביל, ../images/Emo190.gif

ואז עשיתי על האצבע האמצעית את הסימן של טוקיו בלבן.. ויש לי ציפורניים יותר ארוכות משל ביל,אז זה יוצא יותר חלק עם לבןXD

נועמייי

New member
../images/Emo182.gifיאללה נו גמני.

שם: נועם :].
עיר/מושב/כפר וכו': נממ במושב ליד נתניה, אני לא טורחת להגיד כי אני בספק אם מישהו מכיר =|.
מסנג'ר: [email protected]
איי סי קיו: 342437589 שאלות החודש: 1.האם אתם רואים היום את טקס הEMA? כן נראלי . 2.האם נראה אותך במפגש? אממממ.. לא יודעת.

מתפקדת :)

ואי התגעגעתי להתפקודיות של מיכל XD שם: מיה גיל:15 עיר/מושב/כפר וכו': תל אביב מסנג'ר:[email protected] איי סי קיו:322156185 תמונה שלכם שאלות החודש: 1.האם אתם רואים היום את טקס הEMA? כןןן!!!! 2.האם נראה אותך במפגש?כע

linoroosh

New member
../images/Emo163.gif הכי יפה!

חח כולם מהממות... רק אני מכוערת... לא פר..

יאא תודה רבהה ../images/Emo23.gif

*מתביישת* לא ראיתי תמונה אבל את נשמעת ממש חמודהה :) שימי מתישהו אני רוצה לראות P:

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifואני התגעגעתיייייי אלייייךך!../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

את כל כך יפה, הכי יפה בעולם!

linoroosh

New member
../images/Emo163.gif התפקדות...

שם: לינור גיל: 13 (ב-28 בנובמבר...) עיר\מושב\כפר וכו': שוהם (ליד מודיעין) מסן: [email protected] ----> תוסיפו אייסי: 204622369 ----> גם תוסיפו.. תמונה: בעיה-- אין לי מהשנה האחרונה על המחשב... וגם אם היה לי זה היה מכוער מוות אז עדיף שלא.. שאלות: 1. ברווווווור!!!!! 2.
לא.... אני במחנה... (רוקדת פלמנקו...) דרך אגב... כולכן מהממות!!! 3>

התפקדות ראשונה שלי =]

שם: יובל גיל: 15וחצי עיר/מושב/כפר וכו': יבנה...מישהו מכיר?!חחח תמונה שלכם [!!] בפעם אחרת... שאלות החודש: 1.האם אתם רואים היום את טקס הEMA? איזה שאלה ..ברוררררר :p 2.האם נראה אותך במפגש?יש מצב..:} שבת שלום לכולםםםם

Leb Die Sekunde

New member
|סוס| אניאניאני! לא.../images/Emo11.gif ../images/Emo6.gif |סוס|

שם:דניאלDDDDDDDD: חסה גיל:13 חסה עיר/מושב/כפר וכו': בת חפר חסה מסנג'ר:[email protected]=hasa איי סי קיו:446745638 חסה תמונה שלכם [!!] לא:} נשים תמונה לכבוד היומולדת של פראנקי
שאלות החודש: 1.האם אתם רואים היום את הEMA? יאפ:]]] חסה. 2.האם נראה אותך במפגש? אולי חסה מי ששאל את עצמו למה אני אומרת חסה כל הזמן כוווווווווזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז טודי איז HASA דיי! כל יום חמישי זהו יום החסה D: מוזמנים לחגוג איתי ועם מתן תוסיפי את מסני ונדבר איתכם ונשתף אתכם DDD::::::::::::::::::: רק תזדהו

למעלה