דאגי עם הסקייט שלו:P COOL
R roni poynter New member 29/8/07 #70 טוב זהוו..פיייווו../images/Emo3.gif../images/Emo178.gif יש חלק מהתמונות שהן באיכות חרא...אז סליחהה..!! ואיזהה חמודיםם הםם..!! אני חושבת שיש לי עוד ..אבל אין לי כוח יותרר אז אם אני מוצאת עוד אני אשיםם=]
טוב זהוו..פיייווו../images/Emo3.gif../images/Emo178.gif יש חלק מהתמונות שהן באיכות חרא...אז סליחהה..!! ואיזהה חמודיםם הםם..!! אני חושבת שיש לי עוד ..אבל אין לי כוח יותרר אז אם אני מוצאת עוד אני אשיםם=]
ה המלאכית בלבן New member 30/8/07 #74 איזה. ילד. חמוד.!! אני עומדת למותתתתתתתתתתתתת, בא לי פשוט לחבק אותו! היה לי את היום הכי גרוע בעבודה ופתאום- תמונות ממש מתוקות ומדהימות שלהם.......
איזה. ילד. חמוד.!! אני עומדת למותתתתתתתתתתתתת, בא לי פשוט לחבק אותו! היה לי את היום הכי גרוע בעבודה ופתאום- תמונות ממש מתוקות ומדהימות שלהם.......
ה המלאכית בלבן New member 30/8/07 #75 התספורת הזו הייתה נפוצה בניינטיז.... XD איזה ד(א)ג, הוא נשאר בדיוק אותו דבר... P:
ה המלאכית בלבן New member 30/8/07 #76 יואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו בא לי לתפוס לו את הלחי@#$@%@ ולקמצ'ץ' את האמ-אמא שלההההההההההההה#$%@%!#@!$!%
יואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו בא לי לתפוס לו את הלחי@#$@%@ ולקמצ'ץ' את האמ-אמא שלההההההההההההה#$%@%!#@!$!%
M McFly rullz New member 30/8/07 #78 אעאעאעאעאע רוניי!!!!!!!!!!!!!!!333> ואווווו איזה תמונות נדירותתת! מאיפה הם?!?!?! חיחיחי איזה חננות הם היו דאגי עם שביל בשיערXDDDDD אויי אויי...אבל תראו מה נהיה מהם אם יש למישי תמונות של הארי בילדותו היא מלכה!
אעאעאעאעאע רוניי!!!!!!!!!!!!!!!333> ואווווו איזה תמונות נדירותתת! מאיפה הם?!?!?! חיחיחי איזה חננות הם היו דאגי עם שביל בשיערXDDDDD אויי אויי...אבל תראו מה נהיה מהם אם יש למישי תמונות של הארי בילדותו היא מלכה!
B butbut New member 30/8/07 #81 ../images/Emo23.gifטנקקסס רוני את מלכה!! הכרתי כבר את כול התמונות,אבל אף פעם לא אספקתי אותן:]] את תודה ללך 3>
../images/Emo23.gifטנקקסס רוני את מלכה!! הכרתי כבר את כול התמונות,אבל אף פעם לא אספקתי אותן:]] את תודה ללך 3>
ד דדפפננהה New member 30/8/07 #83 חתכו את זה מתמונה עם סבא שלו (נראה לי)! הוא שם נרות על עוגת היומולדת שלו. הוא היה בן 14 או 15.. הייתה לי ת'תמונה הזו באיכות ממש טובה ואהבתי אותה נורא ובאורך פלא היא נעלמה לי
חתכו את זה מתמונה עם סבא שלו (נראה לי)! הוא שם נרות על עוגת היומולדת שלו. הוא היה בן 14 או 15.. הייתה לי ת'תמונה הזו באיכות ממש טובה ואהבתי אותה נורא ובאורך פלא היא נעלמה לי