שירי השבוע

s t a

New member
../images/Emo204.gifשירי השבוע../images/Emo204.gif

שיר השבוע של אליס- שיר השבוע לא של אליס- אלבום השבוע אמן/להקת השבוע- משהו טוב שקרה השבוע- משהו רע שקרה השבוע- ציטוט השבוע- תמונת השבוע-

shani judd

New member
טוב נו

שיר השבוע של אליס-סנשיין שיר השבוע לא של אליס- Lostprophets - Lucky you 30STM - from yesterday סינרגיה - מרגיש אחר
Tokio hotel - throught the monsoon Thnks fr th mmrs - FOB Denver harbor - move on
אלבום השבוע- אין אמן/להקת השבוע-אין מישהו מסויים משהו טוב שקרה השבוע-אמ..כלום? בעצם יש אבל הוא טוב לזמן מוגבל:) משהו רע שקרה השבוע-אמ..מתכונת במתמטיקה וממ אימצו את טילון\: ציטוט השבוע-אין לי כוח לרשום מה תעשו? :] תמונת השבוע- :(

s t a

New member
אוי ואבוי..אל תגידי לי שגם את שומעת את הטוקיו

הטקיו הוטל האלה חח דיי זה משתלט על העולם החרא הזה ושל מי הכלב? איזה חמוד:]

shani judd

New member
האמת שאני לא הכי סובלת אותם

לדעתי הם הומואים למדיי אבל פעם אחת ראיתי קליפ שלהם [בכלל לא ידעתי שזה הם עד שראיתי בסוף] ולא שעת התמכרתי אליוXD נו זה קורה לפעמיםD: וממ לא זה כלב מצער בעלי חיים, יותר נכון היה.

everynormal

New member
אני שמעתי מלא על הטוקיו האלה

אבל אף פעם לא שמעתי אותם... אבל הזמר שלהם נראה כמו בחורה שזה מפחיד

shani judd

New member
זהו שראיתי את הקליפ חשבתי זאת

איזה להקת בנות חדשהXD אז הסתקרני והגברתי..רק בסוף גיליתי שזה הם והוא בעצם זכר:O

Aline In Chains

New member
דגגגגגגגגגגגים

שיר השבוע של אליס- לא שמעתי כ"כ השבוע.. שיר השבוע לא של אליס- so many lies-testament,אופת', ודיסוננט. אלבום השבוע -בלאקווטר פארק.. אמן/להקת השבוע- דיסונטט אני חושבת.. משהו טוב שקרה השבוע- המ..מלא מצבי כפית:), וגור. משהו רע שקרה השבוע- לחץ. ציטוט השבוע- יש המון.. תמונת השבוע- האופנה החדשה! חולצת מקיף לרגליים. [ נו..היה לי משעמם:( והייתי במצב כפית]

s t a

New member
כגירחלרמצהוערכלךאלחך

שיר השבוע לא של אליס- The Beatles- All You Need Is Love

everynormal

New member
עונה

שיר השבוע של אליס- אגיין שיר השבוע לא של אליס- שירים של דרים אביל (להקה סוסה!) אלבום השבוע- ג'אר אוף פלייז אמן/להקת השבוע- דרים אביל משהו טוב שקרה השבוע- היה יומולדת לאחי הקטן בן חמש משהו רע שקרה השבוע- שבוע הבא ביום חמישי יש לי מתכונת במתמטיקה, וכבר התחלתי לחלום בלילה על תרגילים בסדרה הנדסית ציטוט השבוע-"פיזית אני רואה כוכבים, אבל כל הזמן אני הולך לבד" תמונת השבוע- אין

למעלה