עשיתי שאלון

../images/Emo204.gif../images/Emo32.gifעשיתי שאלון

באיזה פורום ואמרתי לעצמי שאני חייבת להעתיק אותו לפה.. שאלון מאגניב כזה
Enjoy
פרטים כלליים ולא מעניינים... שם פרטי הגיל שלך לפני שנה וחצי: מזל: רוצה להחליף מזל? תאריך לידה: היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? מאכל אהוב: למה אתה אוהב אותו? מקום מגורים: היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? מאכלים: אוהב סושי? אוהב ברוקולי? קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? זה היה כיף? מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? צמחוני? טבעוני? המאכל הכי מגעיל שאכלת: מאכל שלא תגע בו בחיים: מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: הדבר הכי מוזר שאכלת: גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שוקולד אהוב: אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? מעדן אהוב: שאלות מפגרות: יודע ג'יבריש? היית עושה את הוגו? והוגואית: הפאזל הכי גדול שהרכבת: גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? מגיע על הלשון למרפק? גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? נהנת? קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? היה כיף? מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? נהנים כשזה קורה? קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילו יופיע שם משהו] מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? סתם שאלות(מפגרות): פעם אחרונה שהיית באילת: הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: היתרון הכי טוב בכבשים? מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: ספורט מועדף? צבע אהוב: הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? שאלות עכשוויות: מה מתנגן לך עכשיו במחשב? כאב מסויים שאתה חש עכשיו: על מה אתה חושב עכשיו? קר לך/חם לך? חרמן/ית עכשיו? מרגיש רצון לנקום במישהו? כועס? עצוב? שמח? מדוכא? לימודים: החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: הברזת הרבה השנה? מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? מה עשית אחרי שהיית מבריז? המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? מרוצה מזה? שיעור מועדף: היית מאריך את החופש בחודש? מיניות ואהבה: מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? מי היית עושה מהפורום? מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? מה עושה לך את זה? מגדיר את עצמך כחרמן? ראית פעם סרט פורנו מלא? למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? פעם אחרונה ש: אכלת: שתית: דיברת: הרבצת לעצמך: השתכרת: בכית: צחקת כמו משוגע: עשית פרצופים מפגרים למראה: התקלחת: צרחת עד שהיית צרוד: שאלות על העבר: קרעו אותך פעם במכות? החזרת לו אחר כך? הספר הכי ארוך שקראת: הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: בנית פעם ארמון מפואר בחול? קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? אושפזת בביה"ח? נהנת? הזיכרון הראשון שלך: היום המאושר בחייך: לסיכום: איך החופש עד עכשיו? מרוצה ממנו? יש עבודה? מרוצה מהעבודה? מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? נהנת מהשאלון? אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? היית עונה על עוד 120 שאלות? והמדגישומטיק

../images/Emo204.gifסתומרת..*עניתי על שאלון..

לא אני הכנתי אותו
שם פרטי: גלוש
הגיל שלך לפני שנה וחצי: מממ..16 בערך..
מזל: דגים
רוצה להחליף מזל? לא
תאריך לידה: 15/3
היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? מממ..לא
מאכל אהוב: חביתה
למה אתה אוהב אותו? כי הוא טעים [?!]
מקום מגורים:
היית עובר למקום אחר אם הייתה לך אפשרות? כנראה
מאכלים:
אוהב סושי? לא טעמתי אבל לא נראלי שאני אוהב
אוהב ברוקולי? לא
קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כה.בע.
זה היה כיף? איכ.לא.
מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? זרקתי אותו
צמחוני? לא
טבעוני? לא
המאכל הכי מגעיל שאכלת: מממ..לא'דעת
מאכל שלא תגע בו בחיים: מיונז וטונה
מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: איזה בייגל טוסט עם גבינות שחברות שלי הזמינו בגרג
הדבר הכי מוזר שאכלת: לא נראלי שאכלתי דברים מוזרים
גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס'
מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? הא?
שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מק
מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: אבטיחחח
מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: חביתה
שוקולד אהוב: חלב
אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? תלוי
רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? חחחח..מממ..לא'דעת במה מדובר
מעדן אהוב: אין
שאלות מפגרות:
יודע ג'יבריש? לא
היית עושה את הוגו? הוגווו
והוגואית: לא.
הפאזל הכי גדול שהרכבת: אינלי שמץ
גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? חחח לא :-ג אבלב כיתה שלי היו עושים
מגיע עם הלשון למרפק? *אשכרה ניסיתי עכשיו
* לא.
גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? חע!
למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? כי הם מגעילים
נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? יותר מידי ><
קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? אכן
קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? אכן
נהנת? מלחשוב עלזה? לא.
קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? כן..חחח
היה כיף? לאא
מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? ממ..נראלי שזה קרה לי מתישהו בביצפר
נהנים כשזה קורה? לאא, מה יש להנות?! דאמ.
קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? חחח כלכך.
קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב [כאילו יופיע שם משהו] חחחחחחחחחחחחחחחחח
כן
מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? לא הבגזמה אבל כן
מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? לא. אני בוחרת עגלות טובות בד"כ
סתם שאלות(מפגרות):
פעם אחרונה שהיית באילת: מממ..לפני איזה שנתיים נראלי
הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: יומיים ?
היתרון הכי טוב בכבשים? כבשייייים
מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? כלום. לא להתעלל בהן.
היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? אוי.לא.
מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)?כלום
שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: America - A Horse With No Name
ספורט מועדף? ריקוד
צבע אהוב: שחור, סגול, כתום..
הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? ברורררר...לכמה שיותר.
שאלות עכשוויות:
מה מתנגן לך עכשיו במחשב? אני בעבודה, גלגל"צ, "תחרות כלבים"/אביתר בנאי

../images/Emo204.gifהמשך..

כאב מסויים שאתה חש עכשיו: נפשי. על הבגרות במתמטיקה
על מה אתה חושב עכשיו? על כמה שאני מפחדת להתחיל לעשות ת'שיעורים עכשיו כי אולי לא אצליח לעשות אותם..
קר לך/חם לך? חם
חרמן/ית עכשיו? לא
מרגיש רצון לנקום במישהו? כן
כועס? לא
עצוב? לא במיוחד
שמח? אולי
מדוכא? כרגע לא
לימודים:
איייף
החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? בעוד 3 ימים זה יקרה
אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? ^
הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: נראלי 85
הברזת הרבה השנה? מממ קצת-הרבה
מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? חינוך תעבורתי [וזה ה-85 שלי בתעודה
מורה חרמן]
מה עשית אחרי שהיית מבריז? או נשארת בחוץ או הולכת הביתה
המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? כנראה שלא
מרוצה מזה? לא כלכך
שיעור מועדף: חופשי
היית מאריך את החופש בחודש? באאארור
מיניות ואהבה:
מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: מממממממ.
נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? חחחחח מהזה עניינה?!
מי היית עושה מהפורום?
חחח.
מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? חחחחחחח...אההא
למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? מממ לאדעת.
למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? מממ..
מה עושה לך את זה? חוש הומור
מגדיר את עצמך כחרמן? לא
ראית פעם סרט פורנו מלא? לא
למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? מממ
פעם אחרונה ש:
אכלת: לפני שעה
שתית: לפני שנייה
דיברת: לםני כמה דק'
הרבצת לעצמך: ביומחמישי, כשכמעט נרדמתי בעבודה
השתכרת: מממממ...חודש בערך
בכית: 13/6/06
צחקת כמו משוגע: אתמול
עשית פרצופים מפגרים למראה: חחח...לא'דעת
התקלחת: היום בבוקר
צרחת עד שהיית צרוד: 13/6/06
שאלות על העבר:
קרעו אותך פעם במכות? לא
החזרת לו אחר כך? --
הספר הכי ארוך שקראת: ממממ..לא זוכרת
הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לאילת כנראה
בנית פעם ארמון מפואר בחול? מפואר? לא.
קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא
אושפזת בביה"ח? כשהייתי תינוקת
נהנת?
הזיכרון הראשון שלך: ממממ.
היום המאושר בחייך: כלמיני
לסיכום:
איך החופש עד עכשיו? מצויין
מרוצה ממנו? כה
יש עבודה? כה
מרוצה מהעבודה? יש שתיים. מאחת יותר, מהשנייה פחות
מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? ללמוד נהיגה
נהנת מהשאלון? כה :]
אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? מגניב לכן
אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? באאאאארור
תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? רק אם תתחננו
היית עונה על עוד 120 שאלות?בכיף

אפרת P

New member
להלהלה../images/Emo112.gif

שם פרטי: איפרת הגיל שלך לפני שנה וחצי: 13 מזל: דגים רוצה להחליף מזל? כן תאריך לידה: 20.2.92 היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא מאכל אהוב: קורנפלקס עם חלב למה אתה אוהב אותו? כי הוא מדהים מקום מגורים: זכרון יעקב היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? יש מצב מאכלים: אוהב סושי? כן!!!!!!!1111
אוהב ברוקולי? כן!!!!1111 קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? לא
זה היה כיף? לא מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? דחפתץי אותו לתחת צמחוני? כן טבעוני? לא המאכל הכי מגעיל שאכלת: דג מאכל שלא תגע בו בחיים: קוויאר מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: כלמיני עוגיות הדבר הכי מוזר שאכלת: לאדעת גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לא יודעת שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? אפאחד מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: קורנפלקס מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שוקולד\פסטה שוקולד אהוב: חלב אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? תלוי רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? לא, גמני מעדן אהוב: יוגורט שאלות מפגרות: יודע ג'יבריש? כן היית עושה את הוגו? לא והוגואית: כן הפאזל הכי גדול שהרכבת: חחחח לא הרכבתי גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? מדי פעם מגיע על הלשון למרפק? עם העגיל ^_^ גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? כע למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? באמת למה?
נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? אההא קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? חחח כן XD קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? כן נהנת? לא קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? לא, אבל כסבתא ניקתה לי..
היה כיף? לא מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? כן נהנים כשזה קורה? בטח קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? לא קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילו יופיע שם משהו]? כן מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? כןןן
מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? אההא סתם שאלות(מפגרות): פעם אחרונה שהיית באילת: לפני חודשיים שלושה הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: אממ שלושה וחצי ימים היתרון הכי טוב בכבשים? הצמר והחלב מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? חלב צמר היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? ביד שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: לא ממליץ ספורט מועדף? הליכה\שחייה-לא תחרותית צבע אהוב: ירוק הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? איזה שיצא.. אולי כולן שאלות עכשוויות: מה מתנגן לך עכשיו במחשב? ציפור - המכשפות כאב מסויים שאתה חש עכשיו: כתפיים על מה אתה חושב עכשיו? על מישהו שמן אחד קר לך/חם לך? נעים חרמן/ית עכשיו? תמיד מרגיש רצון לנקום במישהו? לא כועס? לא עצוב? לא שמח? תמיד מדוכא? לא לימודים: החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? החיל מזמן אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? מחר הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: לא הייתה לי.. הברזת הרבה השנה? כן מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? נמנמ אנגלית ומתמט? מה עשית אחרי שהיית מבריז? יושבת ומשתעממת\מבקרת חברים בבצפר השני המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? עם הכיתה כן איתי ספציפית לא מרוצה מזה? לא שיעור מועדף: קהקה היית מאריך את החופש בחודש? למה לא מיניות ואהבה: מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: פוף נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? אולי מי היית עושה מהפורום? כולם ביחד מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? בטח למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? ככה למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? ככה מה עושה לך את זה? הרבה דברים מגדיר את עצמך כחרמן? קצת ראית פעם סרט פורנו מלא? לא למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? נמנמ פעם אחרונה ש: אכלת: לפני שעה ככה שתית: כנ"ל דיברת: ממ לפני שאבא הלך הרבצת לעצמך: הו כשהכריחו אותי השתכרת: מזמןןןן
בכית: יום רביעי בערב צחקת כמו משוגע: יום שישי בבוקר
עשית פרצופים מפגרים למראה: נממ היום
התקלחת: אתמול צרחת עד שהיית צרוד: מזמן שאלות על העבר: קרעו אותך פעם במכות? ניסו... חח טוב טוב גלעד בסדר החזרת לו אחר כך? כן, ואל תכחיש. הספר הכי ארוך שקראת: הארי פוטר? הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לאדעת בנית פעם ארמון מפואר בחול? בטח קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא אושפזת בביה"ח? לא נהנת? אי פעם נהנתי? בטח הזיכרון הראשון שלך: החלום בלהות הראשון שלי (שאני טובעת במערבולת) היום המאושר בחייך: הרבה.. לסיכום: איך החופש עד עכשיו? מעולה מרוצה ממנו? כן יש עבודה? לא ממש מרוצה מהעבודה? לא מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? שטויות נהנת מהשאלון? לא אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? כן אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? לא תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? לא היית עונה על עוד 120 שאלות? לא

B a m b o o k

New member
אעאעאע זה ארוך!

פרטים כלליים ולא מעניינים... שם פרטי: צליל הגיל שלך לפני שנה וחצי: 13 וחצי מזל: דגים רוצה להחליף מזל? לא כזה משנה לי... תאריך לידה: 20.3.1991 היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? תאריך כלשהו לא לפני פסח! מאכל אהוב: פיצה למה אתה אוהב אותו? כי זה טעים מקום מגורים: באר שבע
היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? בריצה מאכלים: אוהב סושי?
אוהב ברוקולי?
קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? יאקק
זה היה כיף? לא
מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? ירקתי לצלחת ולא הצשכתי לאכול צמחוני? עוד מעט טבעוני?
המאכל הכי מגעיל שאכלת: ואו יש המון מאכל שלא תגע בו בחיים: טונה וקטשופ ועגבניות וחצילים ועוד ועוד ועוד מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: לאדעת הדבר הכי מוזר שאכלת: לאדעת גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? של גלידה באר שבע
מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? מה אכפת לי.. אני לא אוכלת המבורגרים שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? לא משנה לי.. אני אוכלת רק את הצ'יפס מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: אממ עוגיות שוקולד צ'יפס מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: מלפפון שוקולד אהוב: שוקולד עם עדשים
אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? ביתי רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? לא.. זה מגעיל מעדן אהוב: מילקי אגוזים שאלות מפגרות: יודע ג'יבריש? בוודאי היית עושה את הוגו?
והוגואית:
הפאזל הכי גדול שהרכבת: אממ הרכבנו פאזל תלת מימדי שזה היה ממש קשה... זה שווה כל פאזל בגודל של 2000 חלקים גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? חחחחחח מי לא?! מגיע על הלשון למרפק?
גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו?
כן למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? יאקק לאדעת לראות אם יש אוצרות באמת? נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? יאפ קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? חח נראלי שכן קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? המון פעמים נהנת?
קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? חחחח לא היה כיף? לאדעת מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? כן נהנים כשזה קורה? לא.. זה מבהיל קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם?
קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילו יופיע שם משהו]? היום, אתמול, שלשום כל יום בערך מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? ברור
מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? אכן סתם שאלות(מפגרות): פעם אחרונה שהיית באילת: אממ 3 שנים הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: 24 שעות אולי היתרון הכי טוב בכבשים? שהם חמודות מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? חלב היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)?
מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? לחשוב שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: לא להוריד! ספורט מועדף? כדורסל צבע אהוב: כתום, סגול הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? יאפ
כשאני אדע איזה יש אני אודיע לכם שאלות עכשוויות: מה מתנגן לך עכשיו במחשב? שילה פרבר
כאב מסויים שאתה חש עכשיו: שאני צריכה לצאת עם אחים שלי לקניון
על מה אתה חושב עכשיו? למה אני עונה על השאלון הארוך הזה? קר לך/חם לך? נעים לי.. יש מאוורר חרמן/ית עכשיו?
מרגיש רצון לנקום במישהו?
כועס?
עצוב?
שמח?
מדוכא?
לימודים: החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? לא היו לי בגרויות
אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? הוא התחיל בשניה שקיבלתי תעודה הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: 100
הברזת הרבה השנה? יחסית לשנה שעברה לא מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? ערבית מה עשית אחרי שהיית מבריז? יושבת בשירותים עד שנמר השיעור או בספריה ואם זה בשעות האחרונות אז הולכת הביתה המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה?
מרוצה מזה?
שיעור מועדף: אין היית מאריך את החופש בחודש? בוודאי מיניות ואהבה: מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: לא מעניין אותי נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף?
מי היית עושה מהפורום? את כולכם
מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי?
למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה?
למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה?
מה עושה לך את זה? אתם מגדיר את עצמך כחרמן?
ראית פעם סרט פורנו מלא?
למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו?
פעם אחרונה ש: אכלת: לפני שעה שתית: לפני שעה דיברת: לפני שעה הרבצת לעצמך: לא זוכרת השתכרת: אפעם בכית: שבוע צחקת כמו משוגע: לפני שבוע וחצי עשית פרצופים מפגרים למראה: עכשיו התקלחת: אתמול בלילה צרחת עד שהיית צרוד: לא זוכרת שאלות על העבר: קרעו אותך פעם במכות?
החזרת לו אחר כך? אני מחזירה תמיד הספר הכי ארוך שקראת: הארי פוטר החמישי נראלי הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לחרמון בנית פעם ארמון מפואר בחול? יש מצב קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? חחח לא אושפזת בביה"ח?
נהנת? לא ניסיתי הזיכרון הראשון שלך: לאדעת היום המאושר בחייך: כל הימים עם המפגשים וההופעות לסיכום: איך החופש עד עכשיו? ככה מרוצה ממנו? ככה יש עבודה? הלוואי.. אבל חודש הבא יהיה
מרוצה מהעבודה? מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? ת"א ת"א והופעות ודיסקים נהנת מהשאלון? לא אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? נו ו..? אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר?
תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד?
היית עונה על עוד 120 שאלות?

Jenny was a friend of mine....

פרטים כלליים ולא מעניינים... שם פרטי בנצי
הגיל שלך לפני שנה וחצי:15 וחצי... מזל: נאחס רוצה להחליף מזל? כע תאריך לידה: 27/6/89 היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? המממ 27/6/88 מאכל אהוב: אין אהוב למה אתה אוהב אותו? מקום מגורים: מליבו היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? אולי מאכלים: אוהב סושי? כעכעכעכעכע אוהב ברוקולי? בואו נגיד שאני לא שונא את זה קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כע.. זה היה כיף? מאוד מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? נתתי לכלב צמחוני? ביום שאני אהיה צמחוני תיהי לנו בעיה אקולוגית גדולה טבעוני? XXXDD המאכל הכי מגעיל שאכלת: לויודע...מי ים? מאכל שלא תגע בו בחיים: לדעתי אין כזה...אבל בטח משו של רוסים מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: לא היה הדבר הכי מוזר שאכלת: תגדריו מוזר....אני בטוח שכולכם תחשבו שדברים שאכלתי זה דברים הכי מוזרים ששמעת עליהם... גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס, איכ בורגראנץ זה פרווה מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? אידיוטי לחלוטין שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? בורגקינג, חבל שהם כשרים. מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: לאחרונה אין. נראהלי טוסט נקניק עם אווז ורוסטביף וכל מיני דברים מעניינים אחרים. סודוך
מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: עד לא מזמן פירות ים, יכול להיות שהמבורגרים איכותיים, סטייקים, שוקולד אהוב: לויודע הכל אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? תלוי רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? לא הבנתי מעדן אהוב: מילקי שאלות מפגרות: יודע ג'יבריש? ברור, תואר שלישי, אני עושה שיעורים פרטיים בג'יבריש מדוברת, אם אתם רוצים גם ספרותית אבל אני לא מת על זה.. היית עושה את הוגו? ברור יאמי גריפסיגלוק~!@#$%^ והוגואית: איכ מה היה נוגע בשרמוטה הזאת הפאזל הכי גדול שהרכבת: לוידע 5000 גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? לא רק את נשמה
מגיע על הלשון למרפק? נייט, ולא ניסיתי את זה עכשיו גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לא למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? כי הם טיפשים נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו?לא קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם?כעכעכע קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? כע נהנת?מאוד קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? לא היה כיף? מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? כעכע נהנים כשזה קורה? לא קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? כע קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילו יופיע שם משהו] כע
מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? כע מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? כע סתם שאלות(מפגרות): פעם אחרונה שהיית באילת: פסח הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: 72 שעות היתרון הכי טוב בכבשים? שאלו את זוהר מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? הכל בבת אחת לנצל עד הסוף היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? תגידו איזה בנאדם נורמאלי יגיד שלא? מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? כלום... שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: אל תורידו!@#$
ספורט מועדף? בייסבול צבע אהוב: שחור הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? אביברי, אהוד בנאי ומשינה שאלות עכשוויות: מה מתנגן לך עכשיו במחשב? All these things that ive done-the killers כאב מסויים שאתה חש עכשיו: הצוואר על מה אתה חושב עכשיו?השאלון קר לך/חם לך? לא חרמן/ית עכשיו? כמו תמיד מרגיש רצון לנקום במישהו? לא כועס? לא עצוב?לא שמח?לא מדוכא?לא

PART 2

לימודים: החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? לא אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? רביעי הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: מתמטיקה... 100
... הברזת הרבה השנה? כע מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? תנך מה עשית אחרי שהיית מבריז? לויודע המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? כע מרוצה מזה? כע שיעור מועדף:מתמטיקה, היסטוריה היית מאריך את החופש בחודש? כע מיניות ואהבה: מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: אני יודע פחות או יותר את המצב של כולם
נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? בערך
.... מי היית עושה מהפורום?
מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? 0___O למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה?
למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה?
מה עושה לך את זה? הו הו מגדיר את עצמך כחרמן? כע ראית פעם סרט פורנו מלא? כע למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? לי! סתאא פעם אחרונה ש: אכלת: אתמול שתית: אתמול דיברת: אתמול הרבצת לעצמך: מזמן השתכרת: מזמן
בכית: אתמול צחקת כמו משוגע: אתמול עשית פרצופים מפגרים למראה: אתמול התקלחת: אתמול צרחת עד שהיית צרוד: מזמן שאלות על העבר: קרעו אותך פעם במכות? כע החזרת לו אחר כך? כע הספר הכי ארוך שקראת: לוזוכר הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: 12 שעות באוטובוס מלא דוסים ממונטריאול לברוקלין בנית פעם ארמון מפואר בחול? כע קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? כע אושפזת בביה"ח? לא נהנת? הזיכרון הראשון שלך: לוזוכר היום המאושר בחייך: לוזוכר לסיכום: איך החופש עד עכשיו? סדר מרוצה ממנו? כע יש עבודה? כע מרוצה מהעבודה? לא מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? לויודע נהנת מהשאלון? לא אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? טוב אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? לא תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? אולי היית עונה על עוד 120 שאלות? לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

גוטשה

New member
באמת שמשעמם

פרטים כלליים ולא מעניינים... שם פרטי: אביגיל הגיל שלך לפני שנה וחצי: 12 מזל: עקרב רוצה להחליף מזל? לא! תאריך לידה: 29.10 היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא לא לא! מאכל אהוב: פסטה למה אתה אוהב אותו? מה למה כי טעים לי מקום מגורים: נס ציונה היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? ודאי מאכלים: אוהב סושי? לא אוהב ברוקולי? כן קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? לא זה היה כיף? מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? צמחוני? כן טבעוני? לא המאכל הכי מגעיל שאכלת: כבד כשהייתי בת חמש מאכל שלא תגע בו בחיים: בשר מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: איזה עוגה הדבר הכי מוזר שאכלת: לא זוכרת גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? לא זה ולא זה מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? אדיוטי שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? אף אחד נו באמת מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: עוגיות קקי מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שוקולד שוקולד אהוב: אין משהו מסוים אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? קנוי רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? מה זה? מעדן אהוב: לא יודעת שאלות מפגרות: (טחחחח עלק, גם השאלות של לפני זה מפגרות...) יודע ג'יבריש? לא היית עושה את הוגו? לא והוגואית: לא הפאזל הכי גדול שהרכבת: מה אני זוכרתתת גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? יש מצב מגיע על הלשון למרפק? הכי לא גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לא למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? השם יודע נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? כן קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? לא קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? כן נהנת? ברור קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? לא היה כיף? מה זה השאלה המטומטמת הזאת? מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? כן!!! נהנים כשזה קורה? דיי קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? חחחחח כן קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילו יופיע שם משהו]? תכלס מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? לא מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? כן, אבל זה לא ככה תמיד! סתם שאלות(מפגרות): (אוי נו באמת, למה לשקר שוב ושוב?) פעם אחרונה שהיית באילת: לפני הרבה שנים טובות הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: הרבה שעות היתרון הכי טוב בכבשים? צמר טוב מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? חלב היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? שרה שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: דיי להורדות! ספורט מועדף? כדורסל או משהו צבע אהוב: ירוק הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? לא, אני בארה"ב שאלות עכשוויות: מה מתנגן לך עכשיו במחשב? נאדה כאב מסויים שאתה חש עכשיו: לא חשה כאב, אבל חם לי אש על מה אתה חושב עכשיו? על מה לכתוב קר לך/חם לך? חם יא אהבלים! חרמן/ית עכשיו? לא מרגיש רצון לנקום במישהו? לא. אולי קצת כועס? לא עצוב? לא שמח? לא מדוכא? לא לימודים: החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? כן אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: 100 הברזת הרבה השנה? יש מצב מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? אממממ, גאומטריה מה עשית אחרי שהיית מבריז? הייתי הולכת הביתה 0: המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? אין לי מושג מרוצה מזה? שיעור מועדף: אנגלית היית מאריך את החופש בחודש? כן מיניות ואהבה: מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: לא מעניין נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? לא מי היית עושה מהפורום? הסמיילים נו באמת מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? לא רק מרחוק למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? למה זה משנה? למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? ... מה עושה לך את זה? אני מגדיר את עצמך כחרמן? לא ראית פעם סרט פורנו מלא? כן למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? פעם אחרונה ש: אכלת: קודם שתית: קודם דיברת: קודם הרבצת לעצמך: קודם השתכרת: קודם בכית: קודם צחקת כמו משוגע: קודם עשית פרצופים מפגרים למראה: קודם התקלחת: קודם צרחת עד שהיית צרוד: קודם שאלות על העבר: קרעו אותך פעם במכות? לא החזרת לו אחר כך? לא הספר הכי ארוך שקראת: הארי פוטר החמישי? הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: טיסה לארה"ב בנית פעם ארמון מפואר בחול? כן אבל הוא היה ממש מכוער קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא אושפזת בביה"ח? לא נהנת? הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת עכשיו היום המאושר בחייך: יום חמישי הבא לסיכום: איך החופש עד עכשיו? מגניב אש מרוצה ממנו? לממממהההה יש עבודה? לא מרוצה מהעבודה? מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? הרבה נהנת מהשאלון? לא אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? אין לי מושג מי זה את ומי זה רותם שיפית אז לבריאות אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? לא תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? לא נראה לי שאני אראה אתכן בקרוב היית עונה על עוד 120 שאלות? אמאשלך

Hezi The One

New member
אפחד לא יקרא את זה גמככה

תמיד רציתי להגיד את זה פרטים כלליים ולא מעניינים... שם פרטי -חזי הגיל שלך לפני שנה וחצי: -14 וחצי מזל: סרטן רוצה להחליף מזל? לא דווקא אני אוהב אותו תאריך לידה: 26.6.90 היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא כזה מאכל אהוב: פיצה[?] למה אתה אוהב אותו? כי זה טעים מה מקום מגורים: רמת גן היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? לא מאכלים: אוהב סושי? איכ אוהב ברוקולי? איכככככככככ קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כן השומן המגעיל שלהם זה היה כיף? איכ לא מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? ירקתי צמחוני? לא טבעוני? לא המאכל הכי מגעיל שאכלת: ג'חנון...אני פשוט לא סובל את זה מאכל שלא תגע בו בחיים: לוידע מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: אוווו יש הרבה הדבר הכי מוזר שאכלת: לא זוכר גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? חחח זה מצחיק שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מקדונלדס מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: שניצלD: מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שניצל:] שוקולד אהוב: לבן אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? מזה משנה רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? חחחחחח אני לא יכול לאכול בכלל שוקולד של עליתP: מעדן אהוב: דני לבן שאלות מפגרות: יודע ג'יבריש? כן,מדברים את זה בברזיל נכון? (תתעלמו,בדיחה פרטית) היית עושה את הוגו? לא,הוא דומו לקרלוס טבס והוגואית: מה הוגואית@?%^$# קראו לה הוגולינה הפאזל הכי גדול שהרכבת: אלפיים? גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? לאO_O מגיע על הלשון למרפק? לא גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? כ"כ כןןןןןןן למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? איכ,למה באמת? נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? כן קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? קרה לי גם בלי מוזיקהD: קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? כן נהנת? לא ממש קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? לאO_O היה כיף? לא קרה מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? כן נהנים כשזה קורה? לא קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? על הזין שלי מה...אני עובר קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילו יופיע שם משהו] כן!!!!111 מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? ברור מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? חחחחחחחחח כן סתם שאלות(מפגרות): פעם אחרונה שהיית באילת: מזמן...אני כמעט לא נוסע עם ההורים יותר...הם נוסעים אני בבית הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: יום וחצי-יומיים היתרון הכי טוב בכבשים? הן אכילות מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? בשר היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? כן. כל מילה נוספת מיותרת. מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? אתם לא צריכים לדעת....חחחסתם שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: אין לי כח להתחיל ספורט מועדף? כדורגל,כדורסל צבע אהוב: כחול הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? לא סגור על זה עוד... שאלות עכשוויות: מה מתנגן לך עכשיו במחשב? זה רק הלב שכואב לך-אביב גפן כאב מסויים שאתה חש עכשיו: בעיניים...אני עייף על מה אתה חושב עכשיו? עליה. קר לך/חם לך? נעים לי חרמן/ית עכשיו? לא ממש מרגיש רצון לנקום במישהו? לא כועס? לא עצוב? לא שמח? כן קצת מדוכא? לא@#%@#%

Hezi The One

New member
חלק שני,א'.

לימודים: החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? החופש שלי התחיל מזמןןןן מזמןןןןן בערך איפשהו בתחילת מאי אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: 100 3 פעמים הברזת הרבה השנה? כן מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? ביולוגיה מה עשית אחרי שהיית מבריז? הולך לאנשו המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? לא!!! מרוצה מזה? כןןןןן תודה לאל שיעור מועדף: הסטוריה,משפטים,ערבית היית מאריך את החופש בחודש? כן מיניות ואהבה: מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: אני יודע על כולם חחחח נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? יותר מצחיק...שני חברים שלי קנו וכזה המוכרת מסתכלת עליהם ואחד עושה "אההההה לא אנחנו לא כאלה...כאילו הוא כן,אני לא" מי היית עושה מהפורום? מימ עשיתי מהפורום תשאלו... מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? קרוב מאוד למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? לוידע מה למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? אוסנת. כי היא לסביתD: מה עושה לך את זה? הרבה דברים מגדיר את עצמך כחרמן? מגדיר כגבר זה מספיק ראית פעם סרט פורנו מלא? כן למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? סנוף!!!!!1111111111 פעם אחרונה ש: אכלת: אתמול בלילה שתית: אתמול בלילה דיברת: לפני כמה דקות הרבצת לעצמך: O_O למה שאני אעשה את זה? השתכרת: די מזמן בכית: מזמןןןןןןןןן צחקת כמו משוגע: אתמול עשית פרצופים מפגרים למראה: חחחח לוזוכר התקלחת: עכשיוו אני נכנס צרחת עד שהיית צרוד: שבת שעברהה שאלות על העבר: קרעו אותך פעם במכות? כן...בכיתה ז'...אבל הם היו 7 עלי לא חוכמה החזרת לו אחר כך? עם חברים... הספר הכי ארוך שקראת: הארי פוטר החמישי נראה לי הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לחו"ל וכאלה בנית פעם ארמון מפואר בחול? לא מפ]ואר מפואר קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא אושפזת בביה"ח? כן נהנת? ממשששששששש הזיכרון הראשון שלך: עושה שלוםלאבא מהחלון חחח היום המאושר בחייך: היו כמה לסיכום: איך החופש עד עכשיו? סבבה מרוצה ממנו? כן יש עבודה? מדי פעם מרוצה מהעבודה? כן מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? הרבה דברים נהנת מהשאלון? מייגע אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? מאוד מעניין אותי אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? לא מכיר אתכם>< תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? לא חושב היית עונה על עוד 120 שאלות? ממש לא

Hezi The One

New member
לכל מי שתהה

למה לא כתבתי שליל תהיה כוכבת פורנו... זה כי ליל לא כוכבת פורנוווווו!!!!!!11 היא כוכבת שיחות אירוטיות:]

ססילייה

New member
../images/Emo11.gif

אני פרשתי ממזמן מ"ברוכים הבאים לקו החם של הנימפומניות הישראליות.." אתה יכול להחליף אותי בכיף,חזי.

ס ט י י ק

New member
1

פרטים כלליים ולא מעניינים...
שם פרטי הדר
הגיל שלך לפני שנה וחצי: 13 וחצי?
מזל: סרטן
רוצה להחליף מזל?שטויות
תאריך לידה: 24.6
היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? אממ בחורף
מאכל אהוב:פיצה
למה אתה אוהב אותו?כי זה טעים
מקום מגורים: קרית חיים
היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? גבעת טל
סתם הממ ת"א או באיזור משו
מאכלים:
אוהב סושי? לא
אוהב ברוקולי?לא
קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כה
זה היה כיף? מה כיף בזה?
מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? העפתי אותו לקיביניוסי?
צמחוני? לשעבר
טבעוני? נה
המאכל הכי מגעיל שאכלת:סושי
מאכל שלא תגע בו בחיים: סושי
מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: לאדעת
הדבר הכי מוזר שאכלת: תמנון?
גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס?מקדונלדס
מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לא שמעתי על זה
שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מקדונלדס\ברגר קינג...
מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: פיצה
מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: פיצה!
שוקולד אהוב: לבן עם עוגיות
אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי?אממ קשה
רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? אף פעם לא יצא לי להתקל בדבר כזה
מעדן אהוב:ג'ננה אגוזים
שאלות מפגרות:
יודע ג'יבריש? לא
היית עושה את הוגו? לא
והוגואית:
הפאזל הכי גדול שהרכבת: 300 נראלי S:
גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? אני עדין עושה את זה
מגיע על הלשון למרפק? נההה
גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? כן
למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? אני לא עושה את זה
נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? כן
קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? קרה קרה
קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? כן
נהנת? משו לפנים
קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? לא
היה כיף? מה כיף??!?!1
מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? לא מכירה את זה,סליחה
נהנים כשזה קורה?
קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? לא מכירה את זה,סליחה
אני תמיד עוברת מקום,זין.
קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילו יופיע שם משהו] כן
מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? נכון
מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? תכלס

ס ט י י ק

New member
2

סתם שאלות(מפגרות):
פעם אחרונה שהיית באילת: לפני איזה 3 שנים
אבל אני נוסעת כנראה החופש!
הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: 37 שעות בערך\:
היתרון הכי טוב בכבשים? איזה יתרון כבר יכול להיות בכבשה?
מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? צמר
היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? מזיינת לה ת'צורה
מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? שתקו
שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: לא מורידים! לא חוקי!
ספורט מועדף? ישיבה על הסלון עם מגש פיצה
צבע אהוב: אדום,נגיד.
הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? הולכת,ושיתפרסמו אני אוכל להגיד לכם למה אני הולכת
שאלות עכשוויות:
מה מתנגן לך עכשיו במחשב? רד הוט-שלג
כאב מסויים שאתה חש עכשיו: תחת
על מה אתה חושב עכשיו? מה אכפת לכם?!
קר לך/חם לך? נעים
חרמן/ית עכשיו? לא ממש
מרגיש רצון לנקום במישהו? לא
כועס? לא
עצוב? לא
שמח? לא
מדוכא? לא,מה אני פריקית?
לימודים:
החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? יאפ!!!
אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית?
הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: 100
הברזת הרבה השנה? אממ בערך
מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? ערבית
מה עשית אחרי שהיית מבריז? הולכת הביתה?
המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? ךלאלאלאלאלאללאלא!!
מרוצה מזה? מאוד!
שיעור מועדף: ערבית,לא עושים כלום.
היית מאריך את החופש בחודש? נה,חודשיים מספיק.
מיניות ואהבה:
מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: לא ממש
נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? לא,מה משעמם לי בחיים?:)
מי היית עושה מהפורום?בתכלס,אף אחד.
טוב,אולי רק 2.
מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי?בערך
למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? שש.
למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? לאדעת
מה עושה לך את זה?
מגדיר את עצמך כחרמן?
ראית פעם סרט פורנו מלא? מלא לא
למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? :X
פעם אחרונה ש:
אכלת: לפני שעה ככה
שתית: עכשיו
דיברת: חצי שעה
הרבצת לעצמך: מה משעמם לי?
השתכרת: פיוווווו
בכית: לא זוכרת האמת
צחקת כמו משוגע: כנ"ל
עשית פרצופים מפגרים למראה: מה משעמם לי?
התקלחת: היום בבוקר
צרחת עד שהיית צרוד: לא זוכרת
שאלות על העבר:
קרעו אותך פעם במכות?לא
החזרת לו אחר כך? לא
הספר הכי ארוך שקראת:הארי פוטר הראשון,נראלי.
הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך:ניצנים?
בנית פעם ארמון מפואר בחול? כן!!11
קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא
אושפזת בביה"ח? כה
נהנת? משו
הזיכרון הראשון שלך:
היום המאושר בחייך:
לסיכום
איך החופש עד עכשיו? פנאןןןןן
מרוצה ממנו? כה
יש עבודה? לא
מרוצה מהעבודה?
מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף?לדחוף אותו לתחת כדי שלא יתבזבז?
נהנת מהשאלון? הוא נחמד
אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? מעניין לי את הקורקבן
אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? מי אתן?
תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? אם תרדו לי.
היית עונה על עוד 120 שאלות?אולי
קבלו כמה סמיילים
זו לא אני אה?

ססילייה

New member
ארוך כמו המוות.../images/Emo12.gif

שם פרטי: לירון.
סתם נו.ליל.
הגיל שלך לפני שנה וחצי: 16 וחצי? מזל: טלה! רוצה להחליף מזל? לא
תאריך לידה: 14.4 היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לאדעת Oס מאכל אהוב: במבה D: למה אתה אוהב אותו? כי זה במבה
מקום מגורים: קריית ביאליק
היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? חח ברור! מאכלים: אוהב סושי? חח כן!!!<איפרת
> אוהב ברוקולי? לא \: קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? סוג של זה היה כיף? חח לא מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? ירקתי? צמחוני? נייט טבעוני? נייט המאכל הכי מגעיל שאכלת: לא יודעת. מאכל שלא תגע בו בחיים: ^ מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: ^ הדבר הכי מוזר שאכלת: ^ גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס! מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? המה?Oס שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? חח מקדונלדס! מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: סושי XD מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: במבה.
שוקולד אהוב: יו.לא יודעת.
אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? של אמא
רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? של מה?! מעדן אהוב: מילקי D: שאלות מפגרות: יודע ג'יבריש? חח סוג של היית עושה את הוגו? כן
והוגואית: לא היה לה שם אחר?
הפאזל הכי גדול שהרכבת: 300 חלקים גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? כן.
מגיע על הלשון למרפק? לא. גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לא.-D למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? ואו.אין לי מושג.XDDDDD נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? כןXD קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? לא. קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? אהא..
נהנת? לא \: קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? חחחחח לא לא היה כיף? מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? כן.זה קריר וכיף D: נהנים כשזה קורה? ^ קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? כן
קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילו יופיע שם משהו] חחחח כל כך
מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? לא
מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? חחחחחחחחחחחחחחח כןן סתם שאלות(מפגרות): פעם אחרונה שהיית באילת: כמה שנים טובות.. הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: 48 שעות. היתרון הכי טוב בכבשים? הצמר. מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? צמר! היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? הממ..ברור :) מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? תצחקו...תצחקו..אבל יש צבע כזה לגבות-וצריך כל מקלחת DDDD::: שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: ואו.יש המון. ספורט מועדף? שינה צבע אהוב: סגול הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? לא יודעת עוד.
שאלות עכשוויות: מה מתנגן לך עכשיו במחשב? Useless ID-Kiss Me Kill Me כאב מסויים שאתה חש עכשיו: בראש.
על מה אתה חושב עכשיו? "מתי הטיפש הזה קם והולך?!" קר לך/חם לך? קר. חרמן/ית עכשיו? לא.
מרגיש רצון לנקום במישהו? כן. כועס? אהא.. עצוב? קצת.\: שמח? לא ממש. מדוכא? לא.

למעלה