עשיתי שאלון

Hezi The One

New member
מה פתאום בנצי...איך אפשר להעלות

על דעתנו בכלל שמי שהולך למצעד הגאווה הוא הומו...אין פה בכלל קשר הגיוני

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif בובי, בוא לא נתחיל

לדבר על ה"חבילה" הקטנטונת שיש לך למטה, בסדר נשמה?

Hezi The One

New member
אה? בואי לא נדבר על השנה שיש לך עוד

מעט וזה שאני לא מקריב את שפתיי:] וגם לא נדבר על השיחה שהייתה לנו לפני יומיים...אם את זוכרת מה אמרת

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gifתות| מה? שאמרתי לך שאני

רוצה שתשבור לי את השנה? חמוד, אמרתי את זה ליותר מחצי ארץ#&$^*#%&*#&#$&# אל תרגיש מיוחד.

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif מה נשמה אתה באמת

חושבת שרק לך יש סוכי לזיין אותי? נא.. חזי, אני פשוט הייתי ש י כ ו ר ה כשאמרתי לך את זה
אל תקח את זה ברצינות.. באותו צורה הייתי יכולה להגיד את זה גם לבנצי ו... אהמ. בנצי....
>><<

נמנמנמ....

פרטים כלליים ולא מעניינים... שם פרטי ערן הגיל שלך לפני שנה וחצי: 15 מזל: קשת רוצה להחליף מזל? לא תאריך לידה: 17.12.1989 היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? 6.6.6
מאכל אהוב: שנייצל של אמא למה אתה אוהב אותו? טעים מקום מגורים: בית היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? לא מאכלים: אוהב סושי? לא טעמתי אוהב ברוקולי? לא קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? מה ?!@#@#$ זה היה כיף? =\ מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? =\ צמחוני? לא טבעוני? ממש לא ! חחחחחחח המאכל הכי מגעיל שאכלת: אכלתי המון דברים מגעילים חחח מאכל שלא תגע בו בחיים: אבוקדו חחחחח מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: מלבי הדבר הכי מוזר שאכלת: לוידע גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לוידע שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? בורגראנץ' מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: ארטיק שוקובו אחרי כל אימון
מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שניצלים של אמא חחחח שוקולד אהוב: פרה אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? אמא אמא ברור שאמא....היא מרוקאית
רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? לוידע לא שאלתי את כל האנשים בעולם....אבל אני אשתדל לשאול ואני אענה לך מעדן אהוב: מעדן הגולן שאלות מפגרות: אכן כן..............אה זאת לא שאלה ?! יודע ג'יבריש? אפשר ללמוד את זה ?! חחח היית עושה את הוגו? לא הטעם שלי......למרות שהשן בחוץ זה שקסי
חחחחחחח והוגואית: יש מצב... הפאזל הכי גדול שהרכבת: 5000 חלקים גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? לא
חחח מגיע על הלשון למרפק? לא....אבל חבר שלי מהשכבה כן !!!! גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לא
למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? לוידע חחח נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? ברור.....בעיקר בנות חחחח תמיד מציצות לי
....פעם ישהי לא רצתה לסגור אח"כ ת'ווילון חחח קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? גם...... קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? יש מצב חחח נהנת? לא קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? ברור חחחחח היה כיף? כיף חיים מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? יווווו זייייןןןן זה קרה לי בעבודה אתמול חחחחח.....אני מתקלט פתאום אני קולט הראש שלי מתחיל להירטב מהמזגן חחחח נהנים כשזה קורה? לא....=\ קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? שיזדיינו אני עובר חחחח קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילו יופיע שם משהו] חחחח כל יום מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? חחחחחחחח כנראה
מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? חחחחחח זה מה שקורה כשיותר מידי אנשים מתנהגים כמו ילדים בני 6 ונתלים על העגלה חחח סתם שאלות(מפגרות): כנראה....=\ פעם אחרונה שהיית באילת: דצמבר הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: לא זוכר היתרון הכי טוב בכבשים? טעים מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? בשר היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? ברור.....גמדה עם ציצים בדיוק הטעם שלי חחחח מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? ביד פה ושם חחחח מה נראה לכם ?! שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: D.J.Eran Farhi-Offer Nissim half hour set 2006......זה שלי....יש באימיול ספורט מועדף? טריאתלון (לעילגים שלא מבינים מה אני עושה בחיי......טריאתלון=ספורט שמשלב שחייה אופניים וריצה אחד אחרי השני לפי הסדר שכתבתי בתחרות אחת) צבע אהוב: כחול
הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? לוידע לא נראה לי אין לי זמן שאלות עכשוויות: מה מתנגן לך עכשיו במחשב? כלום כאב מסויים שאתה חש עכשיו: לוידע על מה אתה חושב עכשיו? על הבגרות במתמטיקה מחר שלא למדתי אליה חחחח קר לך/חם לך? נעים חחח יש מזגן ומאוורר עלי חחחח חרמן/ית עכשיו? אששששששש מרגיש רצון לנקום במישהו? ברור....באקסית כועס? קצת עצוב? טיפה שמח? גם מדוכא? לא

חלק ב'

לימודים: החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? אממממ לא.....בתקופה שלא הייתה קייטנה התאמנתי 2-3 אימונים ביום....ואז הקייטנה התחילה אז זה הפך לקייטנה+שני אימונים ביום=אין חיים.....אבל היום נגמרה הקייטנה
אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? 16.8 בלילה אני מקווה.....אם יודיעו לי שעברתי את הגיבוש שאני מקווה לסיים באותו היום הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: 90...בספורט
.....מורה מניאק מגיע לי 100 כל המבחנים שלי 100 ואחד אפילו 110 כי עשיתי תוצאה הרבה יותר טובה ממה שצריך ל100.......
הברזת הרבה השנה? אממממ יחסית לא מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? חינוך תעבורתי חחח מה עשית אחרי שהיית מבריז? הולך הבייתה חחח זאת הייתה שעה אחרונה המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? סיימתי עם המקצוע תודה לאל מרוצה מזה? ברור שיעור מועדף: ספורט......ואח"כ כימיה
היית מאריך את החופש בחודש? לוידע....השנה כן כי אין לי חופש אבל בד"כ לא כי הוא נהיה משעמם מתישהו מיניות ואהבה: מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: כולם חחח נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? מזמן.....מאז אני לוקח מאחי חחח מי היית עושה מהפורום? נופרי,קרן,ניצן,טובי והרשימה עוד ממשיכה חחח מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? לא במובן הזה.....לצערי למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? לוידע למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? לוידע מה עושה לך את זה? חזה גדול עם גוף יפה
מגדיר את עצמך כחרמן? חרמן כ.....מניאק לא..... ראית פעם סרט פורנו מלא? ברור חחחחח למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? טובי
פעם אחרונה ש: אכלת: לפני כמה זמן....עכשיו אני נהיה רעב שתית: לפני 1 שניות דיברת: עכשיו הרבצת לעצמך: עכשיו השתכרת: בפברואר בכית: 18.6 אם אני לא טועה.....=\ צחקת כמו משוגע: היום בבוקר או אתמול לא זוכר.....נראה לי אתמול חחחח עשית פרצופים מפגרים למראה: לא זוכר חחח התקלחת: היום אחרי האימון ה2
צרחת עד שהיית צרוד: היום חחח קייטנה שאלות על העבר: קרעו אותך פעם במכות? פעם אחת.....אבל אח"כ שילמו על זה....בתקופה שהייתי חלש ושברירי בכיתה ב' חחחח החזרת לו אחר כך? אמרתי מקודם חחחח הספר הכי ארוך שקראת: הארי פוטר ה5 הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: ארה"ב בנית פעם ארמון מפואר בחול? לא ממש חחח אולי בלגו קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? איך אני אקבור את עצמי כשאני לא מסוגל לזוז ?! אושפזת בביה"ח? לא זוכר נראה לי סוף כיתה ה' נהנת? לא ממש הזיכרון הראשון שלך: כשהגננת שלי עשתה בלון ממסטיק ואמרתי לה שאני לא נכנס לגן עד שהיא לא עושה את זה שוב חחחחח היום המאושר בחייך: לא סגור על זה יש כמה לסיכום: איך החופש עד עכשיו? אין חופש
מרוצה ממנו? מנצל את הזמן טוב יש עבודה? תודה לאל חחח מרוצה מהעבודה? ברור
החיים טובים כשאתה דיג'יי בקייטנה וכל ילד שאתה רואה ברחוב קורא לך "היי אתה הדיג'יי מהקייטנה" ומחייך אליך
מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? לוידע נהנת מהשאלון? לא חחח אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? לא אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? לא חחח תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? אמממ אם יהיה לי
היית עונה על עוד 120 שאלות?לאאא חחחחחח

ססילייה

New member
אני אומרת.שמע-היה לילה.משעמם.

ולא אביק-לעשות ביד זו לא אופציה. היה משעמם. במיוחד אם התדרדרתי לקרוא את השאלון-שלך.XDDDDD

למעלה