והחלק השני..../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif
לימודים: החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? ואפילו לפני
אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: לא יודעת.Oס הברזת הרבה השנה? חחחחחחחח אתם לא מתארים לעצמכם כמה... מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? מכולם D: מה עשית אחרי שהיית מבריז? ישנה. המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? לאלא. מרוצה מזה? כןכן. שיעור מועדף: ספרות.
היית מאריך את החופש בחודש? בוודאי
מיניות ואהבה: ווי זמיר. מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: זה באמת משנה?Oס נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? כן, אבל זין עליה
מי היית עושה מהפורום? :X מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? XDDDDDDD סוג של. למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? לבנצי.
למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? תמיד אמרו לי שלי מתאים להיות לסבית.אבל דיי.
מה עושה לך את זה? המון דברים
מגדיר את עצמך כחרמן? במידת הצורך הנכונה. ראית פעם סרט פורנו מלא? חח כן. למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? חחחחחחחחחחח אני חושבת שהוא יודע. XDDDD פעם אחרונה ש: אכלת: אתמול שתית: עכשיו דיברת: עכשיו הרבצת לעצמך: מזמן
השתכרת: מזמן.
בכית: לפני כמה ימים. צחקת כמו משוגע: חחחחחחחחח אצל איפרת!
עשית פרצופים מפגרים למראה: מזמן
התקלחת: עוד כמה דקות ^_^ צרחת עד שהיית צרוד: בוחרים ברוק.
שאלות על העבר: קרעו אותך פעם במכות? חח ממש לא.אני הבנאדם שהכי לא יודע ללכת מכות.
החזרת לו אחר כך? הספר הכי ארוך שקראת: לא זוכרת כבר. הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לתל אביב.לבד.כן זה אומנם מרחק קצת.אבל כשאין מה לעשות.הזמן עובר לאט. בנית פעם ארמון מפואר בחול? כן
קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? חח לא.
אושפזת בביה"ח? כן. \: נהנת? לא. הזיכרון הראשון שלך: עזבו. היום המאושר בחייך: ואו.עזבו. לסיכום: איך החופש עד עכשיו? מעולה
מרוצה ממנו? אכן.
יש עבודה? לא.
מרוצה מהעבודה? מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? אם היה-תל אביב. נהנת מהשאלון? סוג של. אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? וויפפפפייי.
אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? נניח. תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? כן.D: היית עונה על עוד 120 שאלות?חחח בכיף-למה לא.
לימודים: החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? ואפילו לפני