עשיתי שאלון

ססילייה

New member
והחלק השני..../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

לימודים: החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? ואפילו לפני
אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: לא יודעת.Oס הברזת הרבה השנה? חחחחחחחח אתם לא מתארים לעצמכם כמה... מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? מכולם D: מה עשית אחרי שהיית מבריז? ישנה. המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? לאלא. מרוצה מזה? כןכן. שיעור מועדף: ספרות.
היית מאריך את החופש בחודש? בוודאי :) מיניות ואהבה: ווי זמיר. מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: זה באמת משנה?Oס נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? כן, אבל זין עליה :) מי היית עושה מהפורום? :X מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? XDDDDDDD סוג של. למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? לבנצי.
למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? תמיד אמרו לי שלי מתאים להיות לסבית.אבל דיי.
מה עושה לך את זה? המון דברים
מגדיר את עצמך כחרמן? במידת הצורך הנכונה. ראית פעם סרט פורנו מלא? חח כן. למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? חחחחחחחחחחח אני חושבת שהוא יודע. XDDDD פעם אחרונה ש: אכלת: אתמול שתית: עכשיו דיברת: עכשיו הרבצת לעצמך: מזמן
השתכרת: מזמן.
בכית: לפני כמה ימים. צחקת כמו משוגע: חחחחחחחחח אצל איפרת!
עשית פרצופים מפגרים למראה: מזמן
התקלחת: עוד כמה דקות ^_^ צרחת עד שהיית צרוד: בוחרים ברוק.
שאלות על העבר: קרעו אותך פעם במכות? חח ממש לא.אני הבנאדם שהכי לא יודע ללכת מכות.
החזרת לו אחר כך? הספר הכי ארוך שקראת: לא זוכרת כבר. הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לתל אביב.לבד.כן זה אומנם מרחק קצת.אבל כשאין מה לעשות.הזמן עובר לאט. בנית פעם ארמון מפואר בחול? כן
קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? חח לא.
אושפזת בביה"ח? כן. \: נהנת? לא. הזיכרון הראשון שלך: עזבו. היום המאושר בחייך: ואו.עזבו. לסיכום: איך החופש עד עכשיו? מעולה
מרוצה ממנו? אכן.
יש עבודה? לא.
מרוצה מהעבודה? מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? אם היה-תל אביב. נהנת מהשאלון? סוג של. אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? וויפפפפייי.
אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? נניח. תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? כן.D: היית עונה על עוד 120 שאלות?חחח בכיף-למה לא.

הכל נראה פשוטטטט שאת איתיייי

פרטים כלליים ולא מעניינים... שם פרטי: נופר הגיל שלך לפני שנה וחצי: 16 ו-11 חודשים מזל: אריה רוצה להחליף מזל? לא תאריך לידה: 21/8/88 היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא:) מאכל אהוב: שוקולד למה אתה אוהב אותו? בואנה איזה שאלה מפגרת מקום מגורים: אשדוד היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? בחייייים לאאאאאא מאכלים: אוהב סושי? איכס אוהב ברוקולי? איכס קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? לאאא זה היה כיף? מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? !@?#@? צמחוני? לא טבעוני? לא המאכל הכי מגעיל שאכלת: חצילים מאכל שלא תגע בו בחיים: שרימפס וכל השיט הזה מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: חצילים הדבר הכי מוזר שאכלת: לא יודעת. גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדולדנס מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? איזה? שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מקדולדנס מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: ופל בלגי מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שוקולד שוקולד אהוב: טופיפי אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? חח קנוי..? רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? בע! מעדן אהוב: מממ.. שאלות מפגרות: יודע ג'יבריש? לא היית עושה את הוגו? האמ. לא יודעת... והוגואית: לא! הפאזל הכי גדול שהרכבת: 1500 גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? האמת שלא.. מגיע על הלשון למרפק? גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? חח האמת שלא! למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? כי זה מגניב..? נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? כן! קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? לא קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? האמ..כןכן נהנת? כן ברור..כיף חיים קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? לא[?!@#] היה כיף? מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? איך מזגן לעזאזל אם זה רחוב.. נהנים כשזה קורה? קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? חחחחחחחח כןןןן קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילו יופיע שם משהו] חחחחחחחח כןןןןןןן וואי זה הצחיק אותי מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? חחחחחחחח פאק אתם עוקבים אחריי.. מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? חחח נכון! סתם שאלות(מפגרות): פעם אחרונה שהיית באילת: לפני שנה הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: יומיים? היתרון הכי טוב בכבשים? אין יתרון האמת..מיותרות לאללה מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? חלב היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? ברור מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? שרה שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: רן דנקר - שוב ספורט מועדף? איןלי צבע אהוב: מלאמלא הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? ברור..כמעט להכל שאלות עכשוויות: מה מתנגן לך עכשיו במחשב? רן דנקר - שוב כאב מסויים שאתה חש עכשיו: לב על מה אתה חושב עכשיו? איך להרוג את המנקה הרוסייה שלי [ואין לי משהו נגד רוסים!!] קר לך/חם לך? נעים לי חרמן/ית עכשיו? האמת...האמ..לאלא.. מרגיש רצון לנקום במישהו? כן..וואי..אמאלה..זה עולה בי עכשיו@! כועס? כן! עצוב? לא כלכך שמח? גם.. מדוכא? לאלא.. לימודים: החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? לא איזה.. אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? הוא לא יתחיל אף פעם..זה מה שקורה שלא לומדים בביצפר הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: נראה לי 72 הברזת הרבה השנה? חחח הייתי מגדירה את זה בתור "החסרתי" מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? גיאוגרפיה מה עשית אחרי שהיית מבריז? הולכת הבייתה דהה המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? חמודים, אני את הבית ספר שלי סיימתי מרוצה מזה? מאוד! שיעור מועדף: אין יותר שיעורים!!!!!!!!1 היית מאריך את החופש בחודש? גם ככה הוא מואדך לי בחצי שנה מיניות ואהבה: מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: עידן! נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? לא.. מי היית עושה מהפורום? חחח וואי לא נעים לי להגיד אבל יש איזה שתיים.. מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? עוד לא.. למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? האמ..לבן! לא יודעת למה.. למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? לקרן..כי כל הזמן שאנחנו נפגשות היא מתחילה לגעת בי ולחבק אותי..ואין לי מושג למה.. מה עושה לך את זה? יואו נשיקות בצוואר מגדיר את עצמך כחרמן? האמת שלא.. ראית פעם סרט פורנו מלא? לא! למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? לחזי פעם אחרונה ש: אכלת: אתמול שתית: אתמול דיברת: עכשיו בזמן הזה הרבצת לעצמך: לפני כמה ימים השתכרת: לפני חודש בכית: לפני שבוע צחקת כמו משוגע: וואי מזמן.. עשית פרצופים מפגרים למראה: האמ...אין לי מושג התקלחת: אתמול צרחת עד שהיית צרוד: לא זוכרת.. שאלות על העבר: קרעו אותך פעם במכות? חח לא החזרת לו אחר כך? אני לא אלימה.. הספר הכי ארוך שקראת: מנסרות הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לאילת...כמה..4 שעות בנית פעם ארמון מפואר בחול? ברור..אני מומחית! קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? קברו אותי אושפזת בביה"ח? לא נהנת? מה אפשר להנות מזה מפגרים. הזיכרון הראשון שלך: אאא..מי זוכר היום המאושר בחייך: שקיבלתי את נזק לפני 7 חצי שנים לסיכום: איך החופש עד עכשיו? מעולה מרוצה ממנו? לגמרי יש עבודה? אהא.. מרוצה מהעבודה? אהא.. מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? אני רוצה אוטו נהנת מהשאלון? לגמרי אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? וואי נשמות טהורות!!!!!!!!!!! אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? מה..ברור.. תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? רק שקל!? את הירח!!! היית עונה על עוד 120 שאלות? כן בפאנן

למעלה