עשיתי שאלון

אאאאע ארוך!

שם פרטי: רון הגיל שלך לפני שנה וחצי: 15 מזל: גדי רוצה להחליף מזל? לא תאריך לידה: 28.12.90 היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא יכולתי לחכות יומיים?!?! מאכל אהוב: ממ לאדעת למה אתה אוהב אותו? מקום מגורים: פ"ת :/ היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? כןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!11 כלכך כןן. מאכלים: אוהב סושי? לא ניסתי אוהב ברוקולי? כנ"ל קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? איכ כן זה היה כיף? איכ לא מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? ירקתי אותו צמחוני? לא טבעוני? לא המאכל הכי מגעיל שאכלת: חצילים מאכל שלא תגע בו בחיים: חומוס וחצילים מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: ממ לא עולה לי הדבר הכי מוזר שאכלת: משו של גרוזינים חח גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? בורגראנץ'! אמריקאית וניל מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? בדיוק אותו טעם שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? ממ בורגראנץ' נראלי. או מקדונלדס מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: מעדן דניאלה! הוא טעימי מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: גלידה ריבת חלב:| החולשה שלי שוקולד אהוב: עם אגוזים אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? בייתי:) רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? כנראה מעדן אהוב: דניאלה תות! שאלות מפגרות: יודע ג'יבריש? כן היית עושה את הוגו? כן! והוגואית: חחחחח ברור מה הפאזל הכי גדול שהרכבת: שונאת פזלים גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? חחח לא מגיע על הלשון למרפק? לא ולא רוצה לנסות גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? חח לא! ונשבעת שלא קראתי תשאלה הזאת לפני למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? אאאאיכ כי הם מגעילים נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? חחח כן קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? לא. אני זהירה:) קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? כן נהנת? ממש :S קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? חחח ככככן היה כיף? לא:/ מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? חח כן נהנים כשזה קורה? שונאת! קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? חחחח מה לא נעים? אני עוברת! קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילו יופיע שם משהו] חחחחח רק כשהמצב ממש עגום מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? חחח קורה מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? חחח חוק מרפי סתם שאלות(מפגרות): פעם אחרונה שהיית באילת: שנתיים הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: לא ספרתי היתרון הכי טוב בכבשים? מההה! כבש כוסית כזאת עם פרווה לבנה..עושה לי את זה! מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? סרט סקס היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? חחחח ג'יזס. תעזבו אותי שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: לא מורידים נבלות! ספורט מועדף? לאדעת צבע אהוב: שחור אדום וירוק זוהר הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? לאדעת, שיביאו כבר תלוח הופעות הסופי! שאלות עכשוויות: מה מתנגן לך עכשיו במחשב? שנים חסומות כאב מסויים שאתה חש עכשיו: נרדמה לי הרגל על מה אתה חושב עכשיו? על הרגל הרדומה קר לך/חם לך? נעים חרמן/ית עכשיו? לא.בוקר! תעזבו אותי מרגיש רצון לנקום במישהו? חחח לא כועס? לא עצוב? לא שמח? דיי מדוכא? לא לימודים: החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? כן אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: לא קיבלתי אותה עוד חחחח לא הלכתי. הזכרת לי:/ הברזת הרבה השנה? חח בהחלט לא מעט. מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? תנ"ך. כוסאמאשלה. מה עשית אחרי שהיית מבריז? חח מזה מה עשיתי?!? המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? אמן כן יהי רצון. היא כזאת כלה! מרוצה מזה? שיעור מועדף: אין היית מאריך את החופש בחודש? למה רק חודש?! מיניות ואהבה: מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: אווו. זה סודP: נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? חחח לא מי היית עושה מהפורום? מי לא? מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? בהחלט למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? ממ צריך לחשוב על זה למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? אביק D: כי זאת אביק! מה עושה לך את זה? אביק! חח סתם..עברי3> מגדיר את עצמך כחרמן? לפעמים ראית פעם סרט פורנו מלא? .... למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? ליל XD פעם אחרונה ש: אכלת: אתמול שתית: מקודם דיברת: כנ"ל הרבצת לעצמך: חחח ממ לאדעת השתכרת: שישי בכית: כנ"ל צחקת כמו משוגע: אתמול עשית פרצופים מפגרים למראה: לפני כמה ימים חח התקלחת: אתמול בלילה צרחת עד שהיית צרוד: בהופעה האחרונה של סינרגיה. 3 שבועות? שאלות על העבר: קרעו אותך פעם במכות? לא החזרת לו אחר כך? הספר הכי ארוך שקראת: לא זוכרת הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: נסיעה? אילת בנית פעם ארמון מפואר בחול? חח כן. אבל הרסו אותו ;[ קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא בדיוק אבל בערך אושפזת בביה"ח? כן נהנת? ממש :S הזיכרון הראשון שלך: שאחי עבד עליי שיש לנו אוטו מדבר וזה היה הוא ;[ הרס לי את הילדות. היום המאושר בחייך: הופעה ראשונה של סינרגיה. לסיכום: איך החופש עד עכשיו? נחמד מאוד מרוצה ממנו? יאפ יש עבודה? תיהיה אצל אמא מרוצה מהעבודה? כן מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? הווווו. כסף! מה לא? נהנת מהשאלון? מחלקו אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? כלהכבוד ממש אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? בטח יפים שלי! מי אתם בכלל?! תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? אם יהיה לי, אומללה שכמותי. היית עונה על עוד 120 שאלות? כאפה? יומנעים:)

ססילייה

New member
ליל?!?!?!?ליל?!?!?אני?!?!?

אני תמימה בכלל.
. נו מה לי לפורנו
רון!!!@#%$^&%^#!#%@

Tin Doll

New member
עונה

שם פרטי: טובי הגיל שלך לפני שנה וחצי: 15 וחצי? מזל: טלה רוצה להחליף מזל? לא תאריך לידה: 23.3.89 מאכל אהוב: פטריות מקום מגורים: ירושלים היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? כן מאכלים: אוהב סושי? לא אכלתי אוהב ברוקולי? לא קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כן צמחוני? לא טבעוני? לא המאכל הכי מגעיל שאכלת: לא זוכרת מאכל שלא תגע בו בחיים: חצילים גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? אממ מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? הא? שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? בורגראנץ' אבל הצ'יפס של מקדולנדס מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: אממ מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: צ'יפס שוקולד אהוב: הכל רק לא מריר אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? תלוי מעדן אהוב: מילקי פעם אחרונה שהיית באילת: קצת לפני פורים הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: יומיים וחצי היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? שומדבר מיוחד שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: ממממ יש הרבה ספורט מועדף? שינה צבע אהוב: אדום הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? קודם נראה מי מופיע שאלות עכשוויות: מה מתנגן לך עכשיו במחשב? סינרגיה - סינטטי כאב מסויים שאתה חש עכשיו: עייפות על מה אתה חושב עכשיו? על מתמטיקה קר לך/חם לך? נעים לי חרמן/ית עכשיו? ממש לא מרגיש רצון לנקום במישהו? לא כועס? לא עצוב? קצת שמח? קצת מדוכא? לא לימודים: החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? יש עוד מתמטיקה.. אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? יום רביעי בשעה 12 בצהריים הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: אין אצלנו תעודות הברזת הרבה השנה? כן מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? אנגלית מה עשית אחרי שהיית מבריז? ממ המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? כן מרוצה מזה? ממ שיעור מועדף: הסטוריה היית מאריך את החופש בחודש? ברור מיניות ואהבה: מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: נו לא נעים לי להגיד
נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? הסתכלה מוזר או שזו רק ההרגשה שלי מי היית עושה מהפורום? אממ מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? ישמצב למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? לסנופקין למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? אממ מה עושה לך את זה? הרבה דברים מגדיר את עצמך כחרמן? כן ראית פעם סרט פורנו מלא? כן למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? אורטל [
] פעם אחרונה ש: אכלת: לפני כמה דק' שתית: לפני חצי שעה? דיברת: לפני כמה דק' הרבצת לעצמך: אממ? השתכרת: מזמן בכית: אתמול בלילה צחקת כמו משוגע: לא זוכרת עשית פרצופים מפגרים למראה: אממ התקלחת: אתמול בערב ועכשיו אני נכנסת צרחת עד שהיית צרוד: לא זוכרת שאלות על העבר: קרעו אותך פעם במכות? לא החזרת לו אחר כך? כן הספר הכי ארוך שקראת: הארי פוטר? הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: אילת? בנית פעם ארמון מפואר בחול? כן קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? נדמה לי שכן אושפזת בביה"ח? כן נהנת? לא הזיכרון הראשון שלך: ממ היום המאושר בחייך: ממ לסיכום: איך החופש עד עכשיו? איזה חופש? מרוצה ממנו? . יש עבודה? כן מרוצה מהעבודה? ממ מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? ללמוד נהיגה נהנת מהשאלון? לא היית עונה על עוד 120 שאלות? לא

וואי נכון איך שכחתי את אורטל..

טוב אז נסכם שלחזי ואורטל יש את זה בסרטי פורנו..ביחד!

ziljian 1234

New member
כי אני מתגעגעת..חח

ולא מוצאת איפה להגיב... וחוץ מזה,יש לי יומולדת ביום שישי. סתם שתדעו. אה,ודודי,אני אוהבת אותך!

חע!

שם פרטי : אביטל הגיל שלך לפני שנה וחצי: 13 וחצי מזל: סרטן רוצה להחליף מזל? לא תאריך לידה: 26.6.91 היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? חחח מאכל אהוב: סלט למה אתה אוהב אותו? כי זה יאמי מקום מגורים: נירים :] קיבוץ נירים. היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? לפעמים כן ולפעמים לא מאכלים: אוהב סושי? לא אוהב ברוקולי? כן קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? לא זוכרת. פעם אחרונה שאכלתי בשר הייתה לפני 3 שנים בערך. זה היה כיף? מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? צמחוני? כן! טבעוני? לא. המאכל הכי מגעיל שאכלת: המממ לא זוכרת, אני דיי לא אוכלת דברים שאני לא מזהה מה זה מאכל שלא תגע בו בחיים: חציל מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: חציל XD הדבר הכי מוזר שאכלת: קינוח של סבתא שמכיל הרבה ברנדי וודקה גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס, פויה! מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: פתיתים שוקולד אהוב: :] אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? אמא רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? גם אני לא!!! מעדן אהוב: דנונה כזה לבן עם פיצפוצי שוקולד! שאלות מפגרות: יודע ג'יבריש? כן היית עושה את הוגו? איזה?P: והוגואית: הפאזל הכי גדול שהרכבת: 3000 גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק?כן מגיע על הלשון למרפק? כן האמת. גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לא למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? מי? נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? לא קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? כן היום. מי נותן לחבורת קיבוצניקים ללכת לבד בת"א?!?! קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? כן נהנת? מאוד! קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? לא! היה כיף? מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? ככןןן נהנים כשזה קורה? לא זה מבאס קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? חחחחחחחח כלכך כן קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילו יופיע שם משהו] כן ואז אמא אומרת לי שום דבר לא השתנה שם מלפני דקה וחצי מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? כןןןן כאילו בקטנה כזה. מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? חחח במיוחד אם יש עליה דברים סתם שאלות(מפגרות): פעם אחרונה שהיית באילת: שנה הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: 72 שעות היתרון הכי טוב בכבשים? מחברים בין חורים למקומות שהם לא חורים :] מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? צמר היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא, היא נמוכה מידי מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? ביד שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: Fallen Angel ספורט מועדף? כדורעף צבע אהוב: מאיפה לי הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? :X שאלות עכשוויות: מה מתנגן לך עכשיו במחשב? נפלת חזק- איפה הילד כאב מסויים שאתה חש עכשיו: בלב! על מה אתה חושב עכשיו? עלללללללללללללללללללללל? קר לך/חם לך? חם חרמן/ית עכשיו? בטח עלייך מרגיש רצון לנקום במישהו? כן כועס? לא ממש עצוב? טיפה שמח? כן מדוכא? לא לימודים: החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? דא אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: 100 :] הברזת הרבה השנה? תלוי ממה מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? ביולוגיה מה עשית אחרי שהיית מבריז? יושבת בדשא המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? לא מרוצה מזה? לא שיעור מועדף: צילום היית מאריך את החופש בחודש? כן מיניות ואהבה: מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: לא מעניין אותי נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? לא מי היית עושה מהפורום? אותך מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? כן:] למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? לצליל :] למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? לעידן מה עושה לך את זה? גלי מגדיר את עצמך כחרמן? עלייך? ראית פעם סרט פורנו מלא? לא למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? :] פעם אחרונה ש: אכלת: לפני שעה שתית: עכשיו דיברת: עכשיו הרבצת לעצמך: שניה, עכשיו השתכרת: לפני שבועים בכית: :X צחקת כמו משוגע: היום עשית פרצופים מפגרים למראה: :X התקלחת: אתמול צרחת עד שהיית צרוד: 22.6 :] שאלות על העבר: קרעו אותך פעם במכות? לא XD החזרת לו אחר כך? :"X הספר הכי ארוך שקראת: שר הטבעות. הגירסא המלאה, כולל הנספחים :] הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: קיבוץ בצפון, ליד הגבול בנית פעם ארמון מפואר בחול? לא קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא אושפזת בביה"ח? כן. נהנת? לא הזיכרון הראשון שלך: שלא תדעו היום המאושר בחייך: :X לסיכום: איך החופש עד עכשיו? נהדר מרוצה ממנו? יא יש עבודה? דה מרוצה מהעבודה? כן מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? אין כסף. נהנת מהשאלון? כן האמת אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? מודה לך. אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? תמיד אהבתי אותך :] תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? כן היית עונה על עוד 120 שאלות? כן

Miss Murder

New member
מה את עושה בחופש שהוא נהדר?:)

חח אני לא קשורה אבל מעניין אותי איך כולם מעבירים את החופש

פרקשון

New member
אני אספר לך על שלי!

כי הוא מאוד מעניין שיעור נהיגה בבוקר בערב יוצאים לאנשהו וחוזרים לא בשעות טובות זה משאיר לי שעתיים לישון עד השיעור נהיגה הבא וכו' וכו'

למעלה