שרשור עצבים

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo46.gifשרשור עצבים../images/Emo46.gif

שכחתי לפתוח אתמול
אזזזזזז שרשרו לכאן את העצבים שלכם מהשבוע, המשך שבוע נעים

chen010189

New member
אני מבקשת

לא להגיד שאני חופרת למרות שחפרתי מספיק ולא להגיד שאני צומי כי אני כבר תקופה קצרה בטיפול ואתם לא תשמעו ממני יותר מתלהבת מזה, כמו שעשיתי עד לא מזמן כי הייתי עיוורת. ולא להגיד "אמרתי לך" כי גם אני אמרתי לעצמי, זה עדיין לא אומר שזה עוזר תוך יום ועכשיו שנתתי את ההקדמה אני יכולה להתעצבן: יש לי אולקוס
וכוסעמק אם אני לא כורתת את הקיבה הזאת אני מתחרפנת%$@#%@#%$@~! מה אולקוס בגיל 19 מה$#$!#@$!$!@$!#$!#$#$#%$#^$#~!

chen010189

New member
כיב

בקיבה פצע בדרך כלל זה יותר מוכר אצל מבוגרים...לסבתא שלי יש והיא עברה מלא טיפולים מזה אבל בגלל שאני עדיין צעירה אז זה עובר לבד תוך כמה זמן

האמת שאני לא עצבנית סתם נדחפתי

כדי להגיד לך שקודם כל זה בסדר ואנחנו איתך ואת לא חופרת ואת לא צומי ויותר מחצי מהצדינה הולכת לטיפול זה אין מה לעשות גם אני רוצה חחחח טוב שמעי ראיתי קרין גורן ורציתי להכין את העוגיות סומסום והכנתי היום אבל אין לי כוח לצלם איזה עצבים היה לעשות אותם יצאו מיליון

chen010189

New member
חח כן היא אמרה בתכנית שיוצאים איזה אלף

ומומלץ לעשות אותן גדולות, לא כמו שאני עשיתי..ככה יוצאים פחות וגם מרגישים יותר את הבצק פעם הבאה אני ואמא שלי אמרנו שנעשה חצי כמות..עמדתי במטבח פאקינג 4 שעות

chen010189

New member
חחח גם אני זרקתי חלק מהבצק לפח..

מילאתי 3 מגשים וגם לא היה לי כח כבר..ישבתי על זה[יותר נכון עמדתי] 4 שעות לפחות גם בגלל שאני איטית רצח

../images/Emo4.gif

28 במתמטיקה O.O במועד ב' ..מועד א היה 43
ו...לא דעת בבאסה מהמעבר התיכון :\

chen010189

New member
זה בסדר אני ניגשתי 4 פעמים לבגרות הזאת

המקצוע הכי חרא בעולם....בשבילי לפחות אבל עברתי אותה עם ציון י-ח-ס-י-ת יפה..70 ומשו סופי, בתור אחת שכל החיים שלה ישבה על 40 זה יפה
והמעבר מחטיבה לתיכון? או שעברת לתיכון אחר? בכל אופן שני המעברים ידועים כלא קלים אצל הרבה אנשים
במעבר לי' הייתי תקופה ארוכה בלחץ כי לא ידעתי מזה בגרויות כמובן..... במעבר דירה[שאז עברתי גם בצפר בכיתה ח'] הייתי בדיכאון כי עזבתי את כל החברים הכי טובים שלי... אבל זה תקופה שעוברת

מהחטיבה לתיכון... :-\

אבל נו.. יהיה טוב...אני מקווה :) ולפחות עברת את זה איכשהו

למעלה