שרשור עצבים

תרגישי טוב!../images/Emo23.gif

מבינה אותך.. ויו אני יודעת שזה כזה מעצבן S: שיעבור לך במהרה

DontWakeMeUp

New member
שונאת טיולים שנתיים

לארגן את הדחרים זה הדבר הכי מצעבן בעולם. במיוחד שמגבילים לך את הזמן לרק שעה
אוף למה יש לי בשיכבה בנות כ"כ מעצבנות שאפילו חדר לא יכולות לסדר?! מתחילות לריב ולהתווכח. זה כולה חדר! יומיים רק יואוו
זהו D:

NoAmItA ChAn

New member
טיולים שנתיים FAIL ../images/Emo31.gif

איזה אהבלות ס___ס העיקר עברת את זה 33333333333333333>

Mori C

New member
../images/Emo41.gifאני מכירה את הדברים האלה חחחח D:

זה באמת מעצבן לפעמים, אבל לא נורא זה עובר, אבל אחר-כך נזכרים בכל החוויות הטובות של הטיול, אז לא נורא

בעע מכירה את זה

לא רק שזה מעצבן הקטע הזה.. עוד כל הטיול מעצבן ><" אבל לא משנה, עברת את זה
בהצלחה בפעם הבאה

DontWakeMeUp

New member
לא עברתי את זה../images/Emo69.gif

עדיין אין לי חדר חחח והמורה שלי תקבע ובטוח אני יעבור בטיול עצמו D: תודה לכולן

NoAmItA ChAn

New member
נכון שמעצבנים האנשים

שאת כותבת להם "הייייי 333333333333333333333333333>" והם רושמים לך רק "היי ^^"? אולי אני פשוט אפסיק לעשות את זה? ._.

chen010189

New member
מכירים את זה שאתם לא החלטתיים?

בא לי לחזור לעבוד רק שאין לי מושג מה בא לי... מלצרות אין לי כח...מהטראומה בארומה
ובא לי לשבת...פקידה או משו. כי אני עצלנית עכשיו
אבל אני לא מוצאת משהו לגיל שלי...ועד שכן הם דורשים אנגלית שפת אם :| ובאורנג' לא עונים לי :( הם מחפשים שירות לקוחות טלפוני בחיפה.. ואין לי כח לרדוף אחריהם כי תכלס אין לי ממש כח לעבוד אולי זאת הסיבה שאני לא מוצאת? אבל משעמם לי וכל מה שאני רוצה ללמוד בינתיים זה פעם בשבוע מה עם שאר הימים??? אעאעאעאעאעאע בטח שיתחילו הבגרויות יחפשו משגיחי בחינות DDDDDDDDD: *בגרות במתמטיקה* "הלו! אתה רוצה שאני אפסול לך את הבחינה?!?!?!!?!?!?!" -גם את היית פעם במקומי...-

מכירה.

אני לא החלטית בכלום בו נגיד ככה S: בסוף אני מחליטה על משהו חפוז.. ו.. זה עובד. ניראה לי
אין לי מושג מה את אוהבת/רוצה/מעוניית בו למרות שאמרת וזה.. בסוף תקבלי תעבודה שמתאימה לך ^^ או שתמצאי משהו אחר לעשות חוץ מ.. כלום

Mori C

New member
../images/Emo41.gifכן, מכירה

והיום היה לנו בידיוק שיעור חברה על "קבלת החלטות". המורה נתנה לנו שאלון והיינו צריכים למלא אותו ולפי מספר הנקודות לראות אם אנחנו יוגעים לקבל החלטות או פחות יודעים. אז לי יצא שאני יודעת לקבל החלטות די טוב חח D: אבל אל תדאגי בסוף את תמצאי את העבודה שמתאימה לך
ואת תדעי ותלמדי אך לקבל החלטות! [ זה גם מה שהמורה שלנו אמרה למי שיצאה לו שהוא פחות החלטי D: ]. אז...בהצלחה בקבלת ההחלטות
חחחח XDD

fat lip

New member
אני

טיפשה. ואני סתם מוותרת על דברים. סתם. -____- החלומות באוויר הראש באדמה אמרה פעם קורין אלאל o_o +אני טיפשה. אני רוצה כל כך הרבה דברים ואני עושה הכל כדי שהם לא יקרו. אולי זה סתם ימים כאלה. ואני מאוד לא אוהבת את מיילי סיירוס.

Mori C

New member
../images/Emo41.gifיהיה טוב../images/Emo23.gif

אני לא יודעת מה קרה אבל אני בטוחה שאת לא טיפשה ! אם את רוצה דברים פשוט תתני לדברים לקרות ותהיי פתוחה אל תנסי לעצור או להתחמק, אל תפחדי! ואם נדמה לך שאת עושה טעויות אז לא נורא, כולנו בני אדם וכולנו עושים טעויות. ובאמת יכול להיות שזה סתם ימים כאלה.
ומי זה/זאת מיילי סיירוס?

../images/Emo12.gifגמאני מאוד לא אוהבת את מיילי סיירוס../images/Emo11.gif

ברגע הזה אני ממש ממש מזדה איתך, זה שמוותרים על דברים ולא משיגים אותם זה מעצבן אבל בסוף מצליחם :) [אני חפרנית O:]

bet57

New member
מיילי סיירוס=

פרחה.ילדה בגיל 14 שחשה בת 19. ותקופות מבלבלות זה תמיד חרא. הכל יעבור עם הזמן

למעלה