ואלה העוגיות שנשארו בחיים../images/Emo26.gif
נראה כמו חרא אבל זה טעים אם הייתי מזלפת היה נראה כמו עוגיה נורמלית אבל יש לי צנתרים דקים והשבבים לא עוברים... זה מה שקורה שממציאים את המתכון וככה גם את זמן ומעלות החימום
למי שרוצה- מקצפות שוקולד : 2 חלבונים כף קקאו חצי כוס סוכר/"כמו סוכר"(מה שאני שמתי) כפית ליקר או תמצית רום/וניל/מה שבא לכן(לא חובה..אבל רצוי כדי שלא יהיו עוגיות משעממות) 100 גרם שבבי שוקולד לבן/שוקולד צ'יפס(בשופרסל...) *תדאגו ש5 דקות מראש התנור יהיה חם על 175 מעלות הכנה: שמים בקערה חלבונים, תמצית/ליקר, כף קקאו ומקציפים במיקסר..עדיף להתחיל ממהירות קטנה מוסיפים בהדרגה את הסוכר כל פעם עד שהוא נבלע בחלבונים..להגביר מהירות ולהקציף עד שמתקבל קצף אחיד(כשאתן מזיזות את הקערה הוא אמור להשאר במקום ולא לזוז בכלל..) מוסיפים את השבבים בעדינות כדי שלא יישבר הקצף.. ומבליעים בתנועות קיפול את השבבים בקצף.. עם 2 כפיות או מזלף עם צנתר עבה מחלקים את העוגיות בתבנית, לשמור על רווח גדול כי בזמן האפייה הן מתרחבות.. לאפות 5 דקות על 175 אחר כך 20-30 דקות בחום 150 ולשים עין שהן לא נשרפות...השבבים אמורים להשאר שלמים ולא להינמס ולהשחיר(אם הם קצת חומים זה בגלל הקרמל שנוצר מהסוכר) והעוגיות אמורות להשאר בהירות בדיקה: לדקור עם קיסם, אם הן קשות כמו נשיקות זה מוכן. להשאיר קצת בתנור[כבוי] שיתייבשו ולא להוציא ישר כדי שהן לא יהיו דביקות ובזה סיימתי עד הודעה חדשה להמציא מתכונים=להמציא טמפ' וזמן חימום
אשכרה יצא לי עשן מהתנור