שרשור עצבים

chen010189

New member
עוד פעם נשרפו לי עוגיות../images/Emo46.gif קבלו

קיצר..מרפי היה לי מגש עליון מפוצץ מגש תחתון מה שנשאר..שזה 9 עוגיות בערך.. קיצר מה קרה? המגש העליון נשרף
וכמו סתומה רציתי לוודא שהוא באמת נשרף אז לקחתי חתיכה קטנה ואמאאאאאאאאאאא...מי שהיה אוכל את זה היה מת כמו לאכול פחם! מר מר מר מר רצחחח וריק מתוכן
 

Mori C

New member
../images/Emo41.gifלא נורא...

פעם הבאה יהיה יותר טוב, וכמה שיותר תנסי ותעשי ככה יצא לך יותר טוב!
 

chen010189

New member
ואלה העוגיות שנשארו בחיים../images/Emo26.gif

נראה כמו חרא אבל זה טעים אם הייתי מזלפת היה נראה כמו עוגיה נורמלית אבל יש לי צנתרים דקים והשבבים לא עוברים... זה מה שקורה שממציאים את המתכון וככה גם את זמן ומעלות החימום
למי שרוצה- מקצפות שוקולד : 2 חלבונים כף קקאו חצי כוס סוכר/"כמו סוכר"(מה שאני שמתי) כפית ליקר או תמצית רום/וניל/מה שבא לכן(לא חובה..אבל רצוי כדי שלא יהיו עוגיות משעממות) 100 גרם שבבי שוקולד לבן/שוקולד צ'יפס(בשופרסל...) *תדאגו ש5 דקות מראש התנור יהיה חם על 175 מעלות הכנה: שמים בקערה חלבונים, תמצית/ליקר, כף קקאו ומקציפים במיקסר..עדיף להתחיל ממהירות קטנה מוסיפים בהדרגה את הסוכר כל פעם עד שהוא נבלע בחלבונים..להגביר מהירות ולהקציף עד שמתקבל קצף אחיד(כשאתן מזיזות את הקערה הוא אמור להשאר במקום ולא לזוז בכלל..) מוסיפים את השבבים בעדינות כדי שלא יישבר הקצף.. ומבליעים בתנועות קיפול את השבבים בקצף.. עם 2 כפיות או מזלף עם צנתר עבה מחלקים את העוגיות בתבנית, לשמור על רווח גדול כי בזמן האפייה הן מתרחבות.. לאפות 5 דקות על 175 אחר כך 20-30 דקות בחום 150 ולשים עין שהן לא נשרפות...השבבים אמורים להשאר שלמים ולא להינמס ולהשחיר(אם הם קצת חומים זה בגלל הקרמל שנוצר מהסוכר) והעוגיות אמורות להשאר בהירות בדיקה: לדקור עם קיסם, אם הן קשות כמו נשיקות זה מוכן. להשאיר קצת בתנור[כבוי] שיתייבשו ולא להוציא ישר כדי שהן לא יהיו דביקות ובזה סיימתי עד הודעה חדשה להמציא מתכונים=להמציא טמפ' וזמן חימום
אשכרה יצא לי עשן מהתנור
 
תודה על המתכוון../images/Emo9.gif

ובאמת ניראה כמו חרא..
, אבל מה שחשוב זה מה שבפנים
 
חח תודה ../images/Emo23.gif

הייתי עונה לכם על הסימני שאלה אבל שכחתי למה כעסתי עליה XDDDD
 
למעלה