שרשור עצבים

DontWakeMeUp

New member
אני שונאת את מיילי סיירוס

היא מחייכת כל הזמן
ואת לא טיפשה! את טיפשה רק שאנחנו מדברות D:
יהיה בסדר

fat lip

New member
O: תודה בנות 33333>

חשבתי שכבר שכחתן אותי! קצת מזניחים פה ופתאום 39024 חדשים O: [כאלה שבאמת אוהבים את פאניק...חחחחחחח] ממש ממש תודה. כנראה שהייתי סתם צריכה קצת חופש מכמה דברים. הרגשה לא משהו מאתמול. אוהבת אתכן

PUMPKIN juice

New member
יהיה טוב. ../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

בסוף, גם אם נראה לך שעכשיו אין סיכוי עוז מעט יהיה טוב ובסוף מצליחים. :) לאט לאט תצליחי במה שתרצי. כמו שאמרתי לי, זה יעבור ובסוף יהיה בסדר
מיילי סיירוס היא שרמוטה קטנה. סססססססססס'

fat lip

New member
כבר אמרתי שאני אוהבת אתכן??3>

תודה בייב.
מיילי סיירוס אכן שרמוטה חסרת כישרון

chen010189

New member
סביר להניח שהיא התכוונה מתוך 100

לצערי יש כזה דבר
פעם קיבלתי ככה בבחן בג"ג וגם קיבלתי 0 עגול מוקף בעיגול עם שני קווים מתחת(יענו מה היא רצתה? להדגיש את העצבים שלה?) בפיזיקה XD

bet57

New member
נטשתי../images/Emo7.gif

לשבוע ככה, אבל מבטיחה להמשיך
אני צריכה לזכור לפתוח את זהו את השיר בשבת, אני והזיכרון הדפוק שלי. אני עדיין בבאסה שביטלו לנו את הטיול ליומיים.גאאא, בא לי להחטיף לטניה הזו(המורה שביטלה). המורה שלנו אומר שהיא תלחם כדי ללמד אותנו בשנה הבאה- ומה היא בתגובה? "אני בטוחה שאבינועם מורה הרבה יותר טוב ממני...אבל כנראה יפטרו גם אותו" רואים עליה שהיא כזו צבועה! יש לה מבטא רוסי כבד (רוסים הם סבבה! כל החברות שלי רוסיות), והיא המציאה את המושגים "להלהלה" למילה וכו', ואת "משמשקשקש" למילה חטיפים
זהו.נפלט.חפרתי שוב כמו תמיד *__*

DontWakeMeUp

New member
XDDDD

מורה מפגרת
כל המורות מפגרות. לנו רצו לדחות את הטיול שנתי בגלל שכמה מורות לא רצו לסוע ביום השואה. [שאני מבינה אותם וזה] אז אם לא רוצות שלא יסעו

PUMPKIN juice

New member
דיי. ../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

ארבעה חודשים, לא מספיק? לא מספיק זמן כדי שהתקופה של הסבל הזאת תיגמר? באמת שאני צריכה קצת רגיעה מהדבר הזה. ועוד עכשיו הריב המטומטם הזה עם אחת החברות היותר טובות שלי. אוף. אפשר חיבוק?

Tmz

New member
../images/Emo24.gif

כןכן, את לא יודעת מי אני. אף אחד לא יודע מי אני. אבל מגיע לך חיבוק, סו. =)

fat lip

New member
איכ.. .תקופות מסריחות כאלה ../images/Emo201.gif

אני חושבת.. לא לא, אני יודעת, שיהיה 100% הרבה יותר טוב. גם לי הייתה תקופה ממש ארוכה כזאת.... אם ממש להכליל הכל, משהו כמו שנה וחצי שפשוט הייתי עצובה. יהיה בסדר. תקופות גרועות עוברות. לא משנה כמה זמן הן אורכות

PUMPKIN juice

New member
תודהתודהתודה לכולן ../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

איזה כייף לספר ולקבל יחס כזה תומך ממכן :) תודה רבה 3>

למעלה