מומלצי השבוע

Z A M i

New member
../images/Emo205.gifמומלצי השבוע../images/Emo205.gif

(הידעתם שהפינה חגגה שנה ב-13.3?
מזל טוב!
) מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): סוף העולם. - שיר השבוע (כללי): דנה ברגר - יש בזה טעם, בומביי - אלבום השבוע: עד הקצה - דנה ברגר. - האדם שעשה לכם את השבוע: זמי, ברנטל, צחר!, סירי שלי,טלצ', ונדב.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא יודעת, לא עולה לי.
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : כל מה שצחר אמר, ונדב - דבר שהשגתם השבוע: מממ.. חבר?
- מאכל השבוע: על האש - משהו שעשה לכם את השבוע: יום שישי בערב אצל עומרי. מוזיקה מעולה, שתינו כמו שצריך, כל הערב עם נדב, לראות את קרן סוף סוף, ולקבל הודעת אהבה משיצי
- משהו שהרס את השבוע: ה-ק-ו-ר-ס-! , והמבחנים בבצפר :| השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות ת'סרט בופור, טיול פסח שבטי, ויומולדת לשיצי שלי!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לראות את שיצ, לעבור ת'מבחן במתמטיקה איכשהו :|, לעבור ת'בגרות באנגלית עם ציון של 90 ומעלה.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא עולה לי לראש.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נדב, שיצי, טלצ', ועומרי. [אין תמונה הפעם. סורי.]

izzys

New member
אני כל כך אוהבת אותך.

שיהיה במזל טוב אשתי.. רק טוב.

עלק שנה../images/Emo12.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): שחק אותה - שיר השבוע (כללי): i touch myself - אלבום השבוע: נייט - האדם שעשה לכם את השבוע: סתיו - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"הרוג את הז'ידים, הצל את רוסיה" - דבר שהשגתם השבוע: מבחן בהיסטוריה - מאכל השבוע: לוידעת - משהו שעשה לכם את השבוע: מסיבה - משהו שהרס את השבוע: ..
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות כל מיני אנשים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהיומולדת תעבור בשלום -שיר שפתחתם איתו את השבוע: girlfriend -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:לירון, ענבר, זמי, עומרי, ספיר, אוחנה נו מלא
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

חמדונה

New member
שבוע טוב!

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עידן האלוהים - שיר השבוע (כללי): מנועים קדימה - אלבום השבוע: מנועים קדימה - האדם שעשה לכם את השבוע: אמא ומיכלי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מכאן עד אלוהים תהום" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) עזבו, זה לא יהיה מובן - דבר שהשגתם השבוע: 100 בפרוג'קט - מאכל השבוע: גירל סקאוט קוקיז! - משהו שעשה לכם את השבוע: אמא חזרה. - משהו שהרס את השבוע: כל יום שלישי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תהיו חופשיים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחכים? למה יש לחכות? יש לי חמישה מבחנים, 2 מהם בגרויות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לקבל ציונים טובים בכל הנ"ל -שיר שפתחתם איתו את השבוע: welcom to the jungle -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ליאור =).

yuvizz

New member
gone poeple

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי):Gone-Jack Johnson - אלבום השבוע:On And On-Jack Johnson - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):everything gone give a dame - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) שיעור תנ"ך: עדי(ילדה מהכיתה): "אבל רוית כוסעמק אני מצביעה שעה ואת נותנת לכל מי שמתפרץ נמאס כבר..." רוית(המורה): "אז בואי נבכה" מלכה
. "ממפפלללתתת" ולבסוף- ה י ל ו ל י פ י ר ו ת. - דבר שהשגתם השבוע:המון מתנות|חמדן|, והשיחת לילה עם טל(תיתפלאי) - מאכל השבוע:שניצל.. - משהו שעשה לכם את השבוע:אין משהו שעשה אותו.. - משהו שהרס את השבוע:הגשם בעיקר. אני. הגעגועים האלה שלא מרפים ממני. המחשבות שאני לא יכולה להעלים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:מסר שהייתי רוצה להעביר למיס זאמי- תפסיקי לסנן לי ת'חיים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיעור עם מארינה, וחיפה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהכל ילך כמו שצריך. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:עוד לא פתחתי אותו. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מוריק(יוומווללדתת),מארינה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): יום שבת שעבר אחרי הים, באמצע הכביש הראשי.

T A L 123

New member
( :

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מלחמה שקטה - שיר השבוע (כללי): טרנס Juicy Pen - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: בהחלט דור - דבר שהשגתם השבוע: כלום - מאכל השבוע: פתיתים ושניצל תירס שהכנתי לדור לאחותה ולי. - משהו שעשה לכם את השבוע: הרבה צחוק מתגלגל עד כאב בטן בעבודה. וטיולים עם דור - משהו שהרס את השבוע: שזרקתי בצל בעבודה והרגתי ציפור מסכנה וחסרת אונים ונכשלתי תיאוריה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תיגשו לתיאוריה בלי ללמוד! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לגשת לתיאוריה בעודי מוכנה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור תיאוריה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: של בועז שרעבי שחכתי איך קוראים לו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רעיה נו שנים לא עבדתי איתה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):לפעמים,תענה לי - שיר השבוע (כללי):בינונימי-אריק ברמן,ברוך הבא-גבריאל בלחסן - אלבום השבוע:מעורבב. - האדם שעשה לכם את השבוע: עדי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "וצבאות וקרקסים ותמרות עשן כסוף יתפוגגו לאבק דק והכל כתמול שלשום. עם כל המחלה הזאת שהתפשטה בקירות והלב הזה שדעך לו לאט לאט תחת העץ נישא על זרועות מוכתמות בפצע הן מניחות אותי על המיטה בעדינות מכסות ומכבות את האור" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):לא זוכרת - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע:כל הטבעול והקפואים למיניהם. - משהו שעשה לכם את השבוע:המכתב לבנה,הרגעים הקטנים,באמת קטנים. - משהו שהרס את השבוע:הלילות,יום שני,כמה שיחות,שלא נסעתי לאיתן. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:נעלולי תעשי לי המון נעמונים קטנים וצנומים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לסוע לאיתן,יומולדת למור,סופ"ש. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:להצליח לבוא לסופ"ש,שילה במרתף,שתמר תתקבל לריאלי. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:איתן,ענבר. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):שון לנון

חחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אני לא יכולה עם התמונה הזאת כבר..חחחח השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):- - שיר השבוע (כללי):הדג נחש-מה נעשה :] - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:ואיי כל כך הרבה :] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):לא יודעת אבל היה לי שבוע מעולה! :] - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)חח אתמול נסענו לשחק סנוקר כמעט כל החברה ואני וידיד שלי אבי עשינו תחרות עם ידיד שלי מאריאל עד פ"ת של מי יגיע ראשון אז בפעם הראשונה שעקפנו את ידיד שלי,אז אבי עושה לי "אה! השארנו לו אבק ג'ינג'ים!!!!!!!11" חחחחחחחחחחחחח ואיי זה הרג אותי ובכלל בלי שום קשר כל השבוע הזה היה מצחיק :] - דבר שהשגתם השבוע:לראות את האנשים מהצבא שאני כל כך אוהבת! - מאכל השבוע:ציפס זיתים ובירה :] (כן אני יודעת שבירה זה לא אוכל..חח) - משהו שעשה לכם את השבוע:להיות עם כולם! - משהו שהרס את השבוע:אבא,אבל ממש קצת! :] - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:יש ברמנים אחושרמוטה שווים!! :] השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:להתחיל את הלימודי נהיגה! :] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני לא יבזבז הרבה כסף -שיר שפתחתם איתו את השבוע:הדג נחש,מה נעשה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את החתיך הזה!
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

רעותיק6

New member
אממ..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ho lord מה יש.. קצת נוסטלגיה לא הזיקה לאף אחד.. D: - שיר השבוע (כללי): before i forget - slipknot? - אלבום השבוע: אין.. - האדם שעשה לכם את השבוע: אלי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): האופטימיות לא משתלמת. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) מממ.. - דבר שהשגתם השבוע: חיוך ממנו. - מאכל השבוע: מרק תירס ^^ - משהו שעשה לכם את השבוע: ההפסקה של יום חמישי. - משהו שהרס את השבוע: ההפסקה השניה של יום חמישי ? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: האופטימיות לא משתלמת.(?) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מתקרבת לנסיעה לאילת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: התקדמות ביחסים העלובים האלה? -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אינלי מושג איך קוראים לו. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אותו? שבועטוב לכם D: ממ.. באסה שהיהודים לא יהיו ברוק העצמאות. אני מבטלת בגלל זה. :(

יאללה להעתיק לרשמי

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הו לורד - שיר השבוע (כללי): של מה שבא מסביב הולך מסביב של ג'סטין - אלבום השבוע: הMP3 שלי - האדם שעשה לכם את השבוע: - - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לרגע לא לחשוב - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "בואי אני אוכיח לך כמה אני אישה" - דבר שהשגתם השבוע: שפשפת - מאכל השבוע: לא יודע.אבל יש עכשיו עוגת פירורים משובחת במקרר - משהו שעשה לכם את השבוע: טיולשנתי - משהו שהרס את השבוע: אתמול בערב. היה חרא - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אם אתם מפונקים, אל תיסעו לארבעה ימים טיולשנתי בנגב! עם לינה בואהלים. אני נהניתי. המפונקים לא. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מיצ"ב. אבל לא בצד החיובי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאניי אדע שפסח. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: של שאקירה וביונסה
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Poisonn

New member
צולל חופשי ללא מצנח

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אינטרמת - שיר השבוע (כללי): נשל הנחש / של אביב - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: ליאב - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: שבוע שעבר נחשב? :) - מאכל השבוע: במבה חח - משהו שעשה לכם את השבוע: נו קעקוע :) - משהו שהרס את השבוע: חזרה לאשפוז אבל לא כזה הרס - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומדבר מיוחד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: גשם / שילה פרבר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה