מומלצי השבוע

mor000

New member
שבוע בלעדיו...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): -אין- - שיר השבוע (כללי): Goo Goo Dolls - Iris - אלבום השבוע: ממ לא משהו מיוחד - האדם שעשה לכם את השבוע: לא אדם אחד... הרבה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אל תדאג אני חולמת עליך ומתעוררת עם כולם אל תדאג אני מתה עליך וגם חיה עם כולם" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): וואי היו הרבה. - דבר שהשגתם השבוע: לראות המון אנשים!!! - מאכל השבוע: למי יש זמן לאכול? - משהו שעשה לכם את השבוע: המסיבה אתמול - משהו שהרס את השבוע: השבוע הראשון בלעדיו... ]= - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תתפלאו אם תראו את אחותכם התמימה שותה וודקה, זה קורה לכולם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הסופ"ש בחיפה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אפסיק להיות זונה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אל תדאג -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:כולם, שוב ושוב ושוב =] סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): תמונה ישנה...

LoLi Goddess

New member
"זה אומנות... תביני, זה אומנות."

השבוע שעבר:
שיר השבוע (של היהודים):
שיר השבוע (כללי):
"אהבה באור וצל" - אריק ברמן
אלבום השבוע:
מאיר אריאל בהופעה אחרונה
האדם שעשה לכם את השבוע:
טל. גם בתוך כל החרא, אי אפשר לא להיות שמח לידה =)
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"את מציירת על הבד עם המכחול, את הלב שלי כריבוע שחור"
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
"אני אפליץ עלייך!" - נוסטלגיה קורעת שכזאת...
דבר שהשגתם השבוע:
גיטרה חדשה
מאכל השבוע:
קובנה =)
משהו שעשה לכם את השבוע:
אח שלי קנה לי גיטרה חדשה מתאאאאנה
משהו שהרס את השבוע:
מה זה משנה?
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
- פשוטו כמשמעו. השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
מימוש התוכנית הסודית
, ההופעה של דילמה, הנסיעה לאילת
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שייצא שלילי
שיר שפתחתם איתו את השבוע:
דילמה - "מזכירה לי"
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
יורי, צחר ומשה סתם:
תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

moshe butt

New member
מהההה???

אוקי... *מוצאי אוויר* פווווו... מממ...טוב, אני מתקשר!

../images/Emo55.gif

- שיר השבוע (של היהודים): פעמון מלחמה - שיר השבוע (כללי): חלום כהה, Brighter Then Sunshine - אלבום השבוע: נאמנות ותשוקה (לא מאמינה שאני שומעת אלג'יר.) - האדם שעשה לכם את השבוע:מאיה
, נעמה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תן לי סוף, או שתמצא לי התחלה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "ממש קשה בטכניון, יש שם אחוזי התאבדות גדולים" "כן, חותכים ורידים עם פיילוט 0.4" "בימים שלא ירד שמש" "דיי, אני ספוגה מים, הרגל שלי מרגישה כמו הצוללת דקר" "תעשי לי נעמונים!" - דבר שהשגתם השבוע: הרבה רעש, וחותמת אמיתית - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: יום חמישי,אצל מאיה בלילה, סופ"ש - משהו שהרס את השבוע: כל ההתחלה שלו - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: בהמה זוהר! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:חופש פסח ארוך, שילה, סופ"ש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: קצת שקט, ושיחה אחת. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: קול גלגל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עומרי, ענבר, נעמה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

מזל טוב למומלצ"ש../images/Emo65.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: -
שיר השבוע (של היהודים): -לעוף|סדגש שיר השבוע (כללי): - אני מאבד אותך אלבום השבוע: -
האדם שעשה לכם את השבוע: - עדי, ענבר, זמי, ספיר,עומרי, ואיתן.(ובהזדמנות זו תודה שבאתם) משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): -תן לי לחייך ליהיות מוכר משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) -אור אור חם ומנחם שם באופק, אתם רואים אותו? איפה אני לא רואה אותו .., נו בטח שאת לא רואה אותו את עיוורת
דבר שהשגתם השבוע: -אנרגיות מאכל השבוע: - בלבלה משהו שעשה לכם את השבוע: -כל ההופעות, ושהבהות עומרי ואיתן באו. משהו שהרס את השבוע: - הבוחן מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אומנות או נמות השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - להמשיך עם לימודי הנהיגה משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שהשביתות ימשיכו (עכשיו אני צריכה אותם) שיר שפתחתם איתו את השבוע: -השיר של נשואים פלוס האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אנשים שיעשו קצת טוב. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אני אוהבת אותך! ובאותה הזדמנות, היית תותחית אתמול!

אל תדאגי... זה רק הלב.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): בסוף תבכו. - שיר השבוע (כללי): 'מה נעשה'- הדג נחש. - אלבום השבוע: הדיסק של זמי. - האדם שעשה לכם את השבוע: חורי. ומי שהיה היום בבת-ים. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אולי הלב התכווץ לי, לא אוהבת אף אחד", "ולך זה עולה רק בשלווה ובחופש", "פגעת בי.. אתה כמו נחש". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אין פה קליטה, את לא קולטת ?!" "התשובה בגוף השאלה"... חורי לכלבה שלה: "אההה..פתאום את אוהבת אותי.. וכשאבא מתייחס אלייך את לא שמה עליי... כלבה נצלניייית! זה ניצול!!" אלנה (
) המורה לספרות מדברת מדברת מדברת |גשם בחוץ| מדברת מדברת מסתכלת על הגשם..."כמה לא סימפטי.." - דבר שהשגתם השבוע: אורצ' לרבע שעה
, ואת המשפט הכי כואב שאפשר להגיד לבן אדם. - מאכל השבוע: עוף. - משהו שעשה לכם את השבוע: הבית של חורי , ההצגה של יפית. - משהו שהרס את השבוע: עבודה בהבעה, מבחן בתנ"ך וכשלון נחרץ. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תעשו את זה לעצמכם.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חיפה ?!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: חיפה ?!
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: יום חדש נפלא - אריק ברמן. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: . סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

וואט דו יו מין "חיפה?!"???

ב24 את אצלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Z A M i

New member
"אמא שלך נערת ליווי!!!!!"../images/Emo46.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (כללי):"דרך",בביצוע עם אביתר
(כנסו ל"סקיצות ונדירים",משם ל"דרך עם אביתר"), black-pearl jam, call me when youre sober-evanescence. - אלבום השבוע: כל מיני אוספים שהכנתי.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"you want me? come find me.." "youll be the sun in somebody else life". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):כל המשפטים הקורעים מההצגות ב"שזר"
, לדוג': "אני נערת ליווי!?!?*קול בהמתי*אמא שלך נערת ליווי!!!!!
". ו"רק לי מותר להכחיש דברים ברורים מאליהם?"
נקברתי. - דבר שהשגתם השבוע:תובנה מחלום..
- מאכל השבוע:חביתות וסלט בכל מיני צורות - משהו שעשה לכם את השבוע:אני לא ממש זוכרת מה היה בו... - משהו שהרס את השבוע:החלום המזדיין בתחת הזה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תנצלו את הזמן שלכם עם האנשים שאיתכם, אל תכעסו עליהם מסיבות מטומטמות..בזבוז זמן ואנרגיות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:היומולדת של שיץ!,שילה בחיפה..הבגרות באנגלית.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שכל הנ"ל יקרו.. - שיר שפתחתם איתו את השבוע:אהבנו-אתיופית אחת(חחח..שיץ
,בשבילך),lips of an angel-divine brown. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:שיץ. ואם יצא את בנה,שנמצאת 15 דק' ממני(!)
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

"החיים עוד יחכו לך..."

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין השבוע.
. - שיר השבוע (כללי): מירי מסיקה- שירה. - אלבום השבוע: מירי מסיקה- שלום לאומנות. - האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "את שמנסה לגעת באור של כוכבים, לא נרדמת בלילות, אובדת בימים..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : המנהלת של הבית ספר של יפית קברה אותי בטירוף. - דבר שהשגתם השבוע: ממ, הפסקתי לעשן אז השגתי בריאות
. - מאכל השבוע: מממ, הכל. פשוט שבוע בולמוס מטורף. - משהו שעשה לכם את השבוע: האוטו ושירים. - משהו שהרס את השבוע: התובנות. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אמונה חבר'ה, אמונה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מממ ההופעה של שילה (שנזכרתי בה רק בזכות מומלצי השבוע של זמי). - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אהיה בהופעה. אני צריך הופעה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אבל רק יום שבת, הוא עוד לא נפתח
. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מממ...
. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה