מומלצי השבוע

MENTER

New member
וזה תמיד אהבה

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעוף, ליפול - שיר השבוע (כללי): Blackfield & aviv gefen- Glow - אלבום השבוע: אביתר בנאי-עומד על נייר - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): וזה תמיד אהבה זה תמיד מסובך ונמאס פנים אנגליות ומעיל קצת משומש ושירים מזכירים לי פנים שאולי רציתי לשכוח בטח קנית ת'תקליט שאהבתי נורא - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני לא אשכח אותך בחיים
- דבר שהשגתם השבוע: כלום - מאכל השבוע: פנקייקיםםם - משהו שעשה לכם את השבוע: פנקייקיםםםםם
- משהו שהרס את השבוע: שזה תמיד מסובך ונמאס....
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תאכלו פנקייקים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: דניאל סלומון-מיתר קרוע -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

מילי17

New member
why do all good things

come to an end.. מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): יובגטו - שיר השבוע (כללי): מאמיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי - אלבום השבוע: אפרת גוש - האדם שעשה לכם את השבוע: ליאור - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "זכרי שגם אם זה חורף עכשו, תסתכלי קרוב מגיע יום מאושר" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) כנ"ל - דבר שהשגתם השבוע: ליאור בטייטס
- מאכל השבוע: קוסמופוליטן - משהו שעשה לכם את השבוע: רביעי - משהו שהרס את השבוע:שהפסדתי את ההופעה של איגי וקסמן - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תראו המסודרים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של אריק ברמן בחמישי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: וואי. עמוס עמוס. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מאמייייייייייייייייייייייייי מה נהיה ממני, צוחקת ובוכה תמיד אהיה אחרת בשבילך. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:בו, שנשונה, עומרי, ענברי, נופר, תומר, ליאור, רותם. וואטאבר.

ליאןןן

New member
כמה בקלות הם שמחים...

כמה מעט שהם צריכים. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): אריק ברמן - בינונימי/זה לא שאני אור, Bright eyes - the first day of my life - אלבום השבוע: אריק ברמן - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "All the dreams we held so close seemed to all go up in smoke" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): גלית: "נו מצנר מה, אתה לא חרמן?! לא נורא, גם אני!" וסתם כל מיני שטויות בשבת. - דבר שהשגתם השבוע: אממ..המון המון כלום? - מאכל השבוע: מה לא?
- משהו שעשה לכם את השבוע: בית ריק של ספיר בסופ"ש. - משהו שהרס את השבוע: הערות דפוקות של בנג'י אצל ספיר. הפרידה מהתאומים. יום רביעי בחזרה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת לאח שלי מחר, סיום המלווה של לירז, והיומולדת שלה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני לא אצטרך ללכת לפסטיבל רעננה רוקדת המטופש הזה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שי 360 - קבל
באוטו של רוניתי.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo85.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):לפעמים - שיר השבוע (כללי):מלטף ומשקר-עברי לידר - אלבום השבוע:חלולים-אביב גפן - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אני שותק ומסתגר - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"סליחה"/ "באיזה זכות את מסננת אותי בכלל" - דבר שהשגתם השבוע:איף - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע:כלום האמת - משהו שהרס את השבוע:חן חן חן!!!!!!! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:בנים זה רע השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:פיטורים:[ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:של יפטרו אותי ואת חן -שיר שפתחתם איתו את השבוע:שיר לשירה-קורין אלאל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

izzys

New member
../images/Emo162.gif../images/Emo157.gif../images/Emo162.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): גם כשלא בוכה (הקלטה מבית קשת). - שיר השבוע (כללי): Soundgarden - Black hole sun. - אלבום השבוע: מאיר בנאי- מנגינת הנדודים. - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "Hang my head, Drown my fear, Till you all just Disappear". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא זוכרת כרגע. - דבר שהשגתם השבוע:
- מאכל השבוע: דגים של שבת. - משהו שעשה לכם את השבוע: לישון. - משהו שהרס את השבוע: הכל שטויות.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תעשו חיים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שילה? ים אל ים? סופ"ש? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שילך כמו שצריך. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: פעמון מלחמה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שאכפת לו. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אין קץ לילדות..

../images/Emo65.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעוף. - שיר השבוע (כללי): dolphin's cry. - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: עמית. נעמה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): הכל יכול לקרות. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אוף, היו מלא, אבל אני לא זוכרת אף אחד מהם :\ - דבר שהשגתם השבוע: ענבר
- מאכל השבוע: אבו-האני כפרעליו. - משהו שעשה לכם את השבוע: יום הולדת ליניב, יום שישי. בעצם, כל הסופ"ש. - משהו שהרס את השבוע: צבא. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אוטובוסים זה מ ש ע מ ם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסוף שלו. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אעבור את המבחן ואת המתכונת בשלום. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: פרח נתתי לנורית-שייגעצ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ע מית סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

little WhiSper

New member
im only happy when it rains.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי):מירימסיקה- מאמי.ג'סטין-what goes around. אוונסנס- before the down - אלבום השבוע: אוונסנס- fallen - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Maybe tonight, we'll fly so far away We'll be lost before the dawn - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ההצגות של תאטרון שוות את כל הציטוטים.
- דבר שהשגתם השבוע: צֶבַע חדש :) - מאכל השבוע: כדורים - משהו שעשה לכם את השבוע: גשם.
- משהו שהרס את השבוע: אנשים מסוימים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: חורף לנצח! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגמר כמה שיותר מהר! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שזה יתבטל [אמן כן יהי רצון!] -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לאנפתח. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה