מומלצי השבוע

ויייייייייייי

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):הימים שלנו =] - שיר השבוע (כללי):לא יודעת - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:אולי הוא עכשיו...מקווה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):- - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"מבטיח לך שאם היית באה איתי לשם היית ממש ממש נהנת" - דבר שהשגתם השבוע:יותר מידי או בעצם כלום?! - מאכל השבוע:אורז עם רוטב של אבא - משהו שעשה לכם את השבוע:היום - משהו שהרס את השבוע:הריב עם ידיד שלי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:כשאתם קמים בבוקר וזה בוקר רע,תחייכו,היום רק יכול ללכת ולהשתפר השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לסיים אותו? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שה' יפיל עליי משו טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע:ליטיום-אוונסנס -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אדם סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ב י ז י

New member
../images/Emo151.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): סוף העולם - שיר השבוע (כללי): מוש בן ארי- אנצל - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: צ'וקי, הוא - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אם אני נותנת לך מיליון שקל את שוכבת איתו?" "אמממ יורדת לו" [על הגיטאריסט הזקן ההוא מבית הבובות] - דבר שהשגתם השבוע: סיימתי עם ספורט? - מאכל השבוע: פשטידת פטריות - משהו שעשה לכם את השבוע: שהוא חזר סופ"ש - משהו שהרס את השבוע: הבגרות בספורט, אבל עברנו אותה :) - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טיול לאילת מחר [הוא לא בוטל בסופו של דבר], ההופעה של דילמה, לראות אותו - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שייצא בסופ"ש? -שיר שפתחתם איתו את השבוע: להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך- המכשפות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): באקו"ם

bazmaster

New member
לעוף...עד למקסיקו...

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):תענה לי - שיר השבוע (כללי):אם את עדיין אוהבת אותי - בועז שרעבי - אלבום השבוע:אריק ברמן - 1 - האדם שעשה לכם את השבוע: - - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):לעוף היא רוצה איתו ..עד למקסיקו - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) בטיול השנתי המנהלת תפסה אותנו עם נרגילה אז לפני כמה ימים באנו אליה ביקשנו אותה חזרה אנחנו:צילה מה אם הנרגילה?משעמם לנו צילה: יודעים מה? אולי אני אתן לכם אותה בטקס סיום על הבמה מול כולם? אנחנו: מגניב!!! אבל את יכולה להשאיל לנו אותה עד אז? זה עוד הרבה זמן ומשעמם לנו - דבר שהשגתם השבוע:האמ...לא משהו מיוחד - מאכל השבוע:עוגיות - משהו שעשה לכם את השבוע:לא משהו מיוחד - משהו שהרס את השבוע:סבתא שלי נפטרה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:לא משהו מיוחד מהשבוע הזה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:בגרות בעיצוב סוף סוף - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שנעבור אותה -שיר שפתחתם איתו את השבוע:נורה אל נורה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מישהי.... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

We will be winers

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין - שיר השבוע (כללי): K's Choice - Iron Flower - אלבום השבוע: ליל המכשפות - האדם שעשה לכם את השבוע: אין לי מושג - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "זה מ"ה שנשאר, רק כמ"ה רגעים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני:"לגרב יש מצב עם הבאסיסטית? או שלי יותר?" עלמוג1:"זכית..
" שיחה ביני ובין עלמוג1 על הבאסיסטית של ליידי D. - דבר שהשגתם השבוע: לא יודעת? - מאכל השבוע: סלט - משהו שעשה לכם את השבוע: הגישו אותי לבגרות בע"פ על 90+, אחרי יותר מ-20% חיסורים, והגשתי את הפרוג'קט שבוע לפני הבגרות. בנז
. ובנוספ הלך קצת וטוב - משהו שהרס את השבוע: לא יודעת? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: סלט ארומה עדיפ על הופעה של ליידי D
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעבור
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כיפ במבחנים. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: K's Choice - Quiet little place -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): סופ כיתה ח'. אני וזיוי.

S h A b i T

New member
את נראית הרבה יותר בוגרת בכתה ח'../images/Emo3.gif

די, בא לי כבר לבכות מרוב שהזמן עובר.

moshe butt

New member
תיקנו לי את המודם סוף סוף!!! ../images/Emo9.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עכשיו את - שיר השבוע (כללי): I know it's over - אלבום השבוע: The very best of The Smiths - האדם שעשה לכם את השבוע: מממ היו הרבה: צחר, חן, הדס, מאיר, שיר, אלה פווו... ועוד... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I know it's over- still i cling - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) חגי לי: "משה, אתה רוצה שאני אפליק לך בטוסיק?!?" אני: "לא!" חגי: "אני יודע שאתה אוהב את זה!" אני: "לא, אני לא!- שתוק!" חגי: "בטוח?" אני: "טוב, נו!"
- דבר שהשגתם השבוע: 100 במגן בע"פ באנגלית - מאכל השבוע: מרק עוף! - משהו שעשה לכם את השבוע: ההצגה של שיר- "שרידי אנוש בלתי מזוהים וטבעה האמיתי של האהבה" - משהו שהרס את השבוע: מממ... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הוא הומו, אני אומר לכם! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מממ... לסוף שבוע - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: זה לא יקרה! - שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא פתחתי עדיין -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אלה וטלי! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

מזל טוב ../images/Emo9.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הזמן שלך.. וזה ממש כאב. - שיר השבוע (כללי): staind - It's Been Awhile - אלבום השבוע: תדר 142 [להקה של אחד שיצאתי איתו פעם] - האדם שעשה לכם את השבוע: כל מי שפגשתי אתמול
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "and I can still remember just the way you taste"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "בבקשה לכבות את האורות רק אחרי שאני יורדת מהבמה!" - דבר שהשגתם השבוע: משקפי שמש, והזמנתי פלאפון חדש
- מאכל השבוע: אוכל של דודה טובה
- משהו שעשה לכם את השבוע: שבת, מהתחלה ועד הסוף. - משהו שהרס את השבוע: קצת שישי בערב.. אבל בקטנה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הכי קרוב לבד. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעשות קצת כסף, צעדת הגלבוע:) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני לא אצטרך לעבוד בשבת. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: Daniel Powter - bad day -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אלירן אולי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): המכוער ניסה לצלם אותי.

שחוררר

New member
כן יהיה לנו טובבבב

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): חחחח "גם כשלא בוכה" (אעלק) - שיר השבוע (כללי): ברי סחרוף-חם על הירח - אלבום השבוע: מרסדס בנד. - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): והגלים מרסקים את הייאוש שנבנה מהאמון שנתתי בך במשך השנים. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: 4 חודשים לחץ היסטרי, סיימתי את התסריט לקולנוע, סיימתי עוד 2 שירים. - מאכל השבוע: פיצה של פאפא ג'ינוס
- משהו שעשה לכם את השבוע: כלום. - משהו שהרס את השבוע: מחלה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אקמול זה חרא, באמת, תיקחו רק אדוויל או כל דבר שלא נגמר ב"מול" (דקסמול, מלמול בלבמול וכו' וכו') השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הקלטות חוזרות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהן יתקיימו. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: משהו שלי שנתקע. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אדם (תתחדש על הקעקוע),נעמה, בנה, שמואל (מה? איך הוא לעזאזל הגיע לכאן!?- סתם נשמה אוהב אותך) סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): לא נפסיק לאהובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב כן יהיה לנו- טובבבבבב חברה השתגעתייייייייייי

The Kinslayer

New member
../images/Emo11.gif"אף אחד לא רודף אחרי ענבר..."

השבוע שעבר:
- שיר השבוע (של היהודים): "אמן" - שיר השבוע (כללי): "Samson" - Regina Spektor - אלבום השבוע: Begin To Hope - Regina Spektor
- האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד בתכל'ס. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "You are my sweetest downfall" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "מה היה השם שלה נו??... אה! |במבטא של כושית| ב-ר-נ-ט!!!" - דבר שהשגתם השבוע: צחקתי שוב באמת. כבר כמה שבועות ברצינות. - מאכל השבוע: שניצל סויה. - משהו שעשה לכם את השבוע: הימי חופש שארגנתי לי. - משהו שהרס את השבוע: שהתחלתי לעכל שרג'ינה ספקטור אשכרה הופיעה פה ופספסתי את זה.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תספורת פטריה זה ממש לא מגניב!!!!
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: לצאת לחופש, לעשות סופסוף את המבחן הרגיל האחרון בהיסטוריה. לשנה הזאת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לראות את נירקי בעזרת השם. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: My Last Breath - Evanescence
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נירקי. יותר מהוכל. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Kinky DeviL1

New member
וואו, יש לי מוזה לכתוב פה היום ../images/Emo3.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ליפול - שיר השבוע (כללי): קאנה וואחדה - כנסיית השכל - אלבום השבוע: אוטוביוגרפיה - כנסיית השכל - האדם שעשה לכם את השבוע: זה בנאדם מאוד מאוד מיוחד :] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אני יודע שיהיה טוב
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אז תמלא את המזרק בריבה, ויאללה תחשוב שאני זוהר"
- דבר שהשגתם השבוע: זה דבר מאוד מסווג שאסור לדבר עליו.. - מאכל השבוע: המבורגר (שאני הכנתי
) - משהו שעשה לכם את השבוע: יום שבת - משהו שהרס את השבוע: טסט מסריח!! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תגנבו, זה לא מוסרי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא רוצה לגלות
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כנ"ל -שיר שפתחתם איתו את השבוע: תנו לי לשתות - כנסיית השכל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יש לי שאלה עניינית... מישהו קורא את התשובות של אחרים? סתם מעניין לדעת...חחח

U n i c o r n

New member
למרות שאני לא כותבת פה:) יש סיבה:)

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הימים שלנו.. - שיר השבוע (כללי): -מאיר בנאי-אהבה קצרה אלבום השבוע: - אין ת'אמת.. האדם שעשה לכם את השבוע: -המורה שלי לנהיגה שהיום התקשר ואמר לי שעברתי טסט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): -לאיודעתתת משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - לא מחץ-אבל בהחלט מוטו-תחשבי חיובי! דבר שהשגתם השבוע: -ר-י-ש-י-ו-ן
מאכל השבוע: -סלט ומעדן דיאט חח (דיאטה..) משהו שעשה לכם את השבוע: -עברתי טסט!!!!!!!!!!!!!!
משהו שהרס את השבוע: - המפקד המ***ק שלי בצבא.. מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא להתייאש אף פעם ולחשוב חיובי!!!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: -לקבל את הרישיון
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיהיה כיף שיר שפתחתם איתו את השבוע: -לא זוכרת.. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ת'אמת אפחד מיוחד.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אין לי כוח..

Niran2

New member
ממליץ

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): סוף העולם - שיר השבוע (כללי): כנסיית השכל - תרימי את הראש. מאז גנבה לא שמעתי יותר מ50 פעם שיר בשבוע... אני חושב שמעתי את תרימי את הראש מעל ל100 פעם כל השבוע הזה, כל כך התחברתי למילים. - אלבום השבוע: כנסיית השכל - רוץ ילד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "חלומות נמסים בשמש אל תיתן לזה לקרות, חלומות נרקבים בגשם אל תיתן לזה לקרות" - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כנסיית השכל הלהקה הכי גדולה בארץ אחרי היהודים, ואת זה הבנתי רק בחודש האחרון לצערי =/

GaL 161

New member
פעם ראשונה שאני עונה על זה...../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): נהה - שיר השבוע (כללי) :Siempre me quedara - BeBe - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: החרמן למטה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לשאלה מפגרת מגיעה תשובה מפגרת" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "רונייתתת אלמוג צוחקת בלי סיבההה" - דבר שהשגתם השבוע: את האומץ להתפטר - מאכל השבוע: חצילים - משהו שעשה לכם את השבוע: מבטים - משהו שהרס את השבוע: הפיצה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כשלא כיף בעבודה - תתפטרו השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לזיייייןןןןןןן עוד ועוד ועודדדדד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לזיייייןןןןןןן עוד ועוד ועודדדדד -שיר שפתחתם איתו את השבוע: pink_floyd-have_a_cigar -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:רררררררררררררררררר

למעלה