משו שיצא לי לחשוב עליו...וגם שאלה אליכם.

ruth139

New member
../images/Emo205.gifמשו שיצא לי לחשוב עליו...וגם שאלה אליכם.

טוב... אז אני אתחיל עם מה שיש לי להגיד.. ואז אני אעבור לשאלה... טוב אז בשבוע האחרון יצא לי לחשוב על זה דיי הרבה.. והכחלתי סופסוף לחלוק את זה איתכן.. ולשאול מה אתן חושבות... אני לא יודעת איך להתחיל אפילו אז הנה: כל השבוע חשבתי על איך שטויו הוטל פשוט... גדולים!!1 הם הלהקה הכי "אין" עכשיו בכל העולם!! פשוט בכל העולם..!!! ואל תגידו לי שזה לא נכון.. אז סבבה.. יש את אלו שלא אוהבים אותם... אורמים שיש להם מראה מוזר.. אומרים שיש להם שירים מחורבנים..( ממש ממש לא!!!!!!) אבל אני בטוחה כמעט ב 90% שאין מי שלא מכיר אותם..!!! באמת שלא..!!! אולי הם מכחישים.. אבל.... הנה כמה הוכחות לזה שהם עכשיו הלהקה הכי מצליחה..!! א. קודם כל... תסתקלו על כמות ההופעות שלהם..!!! הכרטיסים בכל עולם נמכרים תוך פחות מיומיים..!!! תזכירו לי איזה עוד להקות יש שכל כך הרה באים רק כדי לראות אותם.. משלמים כל כך הרבה רק כדי לשמוע את המוזיקה שלהם..!?!? סבבה.. אולי יש כמה להקות בודדות.... ואנילא מדברת על סתם הופעות.. כי לכל להקה יש סיבות הופעות.. אז אל תגיבו ישר בשלילה... כי לפי מה שאני רואה.. לפי כל האתרים.. העיתונים.. הטקסים..?!? אתם לא רואים את זה?.. ב. תנו לי שם של להקה.. שהצליחה כל כך במשך שנתיים בלבד..1.1 אני יודעת שטוקיו הוטל קיימת הרבה לפני... אבל בואו נתחיל לספור לפני שנתיים בערך.. כשרק יצא "שראיי"..!!! ועכשיו.. לאחר שנתיים.. שהם.. וכמעט אפאחד אחר לא האמינו.. הם כבר מנצחים ובענק את הלהקות היותר מוזללחות בכל העולם.. כמו :פא"ב.. מכ"ר.. לינ"פ... ועוד...1!! אתם בעצמכם ראיתם את הטקס.. ואתם יכולים להעיד שזה נכון..1!! ג. עכשיו בקשר למשהו אחר- אני יודעת שהצלחת הלהקה לא נמדדת לפי מספר המעריצים שלה..( שדווקא יכול להיות מאוד שכן..) או לפי החתימות שמבקשים.. אבל עוד פעם.. תנו לי לפחות!!!! להקה אחת..!! שלא יכולה לצאת בכלל החוצה.. שצריכה להתחפש ( שגם עם כל התחפושת בנות מזהות אותם..!) רק כדי לצאת לאנשהו.. באמת.. תשימו לב... הבנים כבר בטח לא זוכרים מתי בפעם האחרונה הם יצאו סתם לטייל..( חוץ מארה"ב... שגם עכשיו כבר השתנה המצב אחרי הטקס..!!).. זה באמת מעיד על משהו אתם לא חושבים?.. וזה לא סתם אני אומרת לכם.."אין עוד להקה שעושים להם ככה..".. זה באמת נכון..!!! אין שום אמן.. ואין שום סלבריטאי כמעט.. שיוצאים החוצה עם מאבטחים צמודים... הבנתם את הנקודה בפסקה הזאת...! ד. ולסיום..(הלא כל כך סיומי.. כי יש עוד מלא....) עכשיו... אני אל הולכת להששוות אותם לאפאחד. אבל.. לטוקיו הוטל יש את אחד מאופי הדיסקים הנמכר ביותר בעולם!! ואני לא המצאתי את זה. כולכם יודעים..!! כולם קוראים בעיתונים.. ומסתקלים באנטרנט... וזה באמת משהו..1!! כי אפילו כל הלהקות שהזכרתי לני זה... הם להקות מצליחות כבר דיי הרבה זמן..( הכוונה לכמה שנים.) ועדיין אין להם אוסף מספיק נמכר... אז... תחשהו על זה... ועכשיו.. אחרי שהבהרתי כל מה שרציתי.. הנה השאלה... שכל מה שכתבתי בעצם היה הקדמה... :האם אתם חושבים... שטוקיו הוטל זה רק ";וירוס חולף"..(כמו שאומרים לפעמיים על להקות או אמנים ממש מצליחים..)... ז"א.. זה אולי רק הצלחה של שנה.. מקסימום שנה וחצי... עד שהם יופיעו בכל מקום... יוציאו עוד שירים... אבל זה כבר יהיה אחרת... אנשים כבר פחות יאהבו אותם.. וישארו רק הקבצות הקטנות של המעריצים.. שבאמת אוהבים אותם?.. אתם חושבים שטוקיו הוטל היא באתם עוד להקה סטמית.. של חבורת בנים שנראת מעולה..??. ששרה טוב?... אתם חובים זה יעבור?.. שהם חס וחלילה יתפרקו??. או שיתמסחרו בשביל להמשיך להצליח?.. אל תהרגו אותי על כל מה שכתבתי.. כי זאת רק דעתי... שמתי לב שהרבה מכן מתעצבנות שבנות כותבות משו כאילו מכווון לגדבי כולם.. אז אני מבהירה.. שזאת דעתי.. שאני חושבת שגם שלכן... אז........ תודה שקראתם.. יום טוב...

ruth139

New member
../images/Emo205.gifכתבתי מהר..אז חסרות אותיות במילים..X__X

PerfectSP

New member
קודם כל,יש להקות פי אלף יותא מצליחות ../images/Emo190.gif

מטוקיו הוטל^^ בהחלט, טוקיו הוטל הם פשוט הצלחה ענקית.. המוזיקה,והמראה ביחד עושה את הכל
וכך הם גם יכולים להיות טרנד חולף.. ויש להקות שמוכרות פי אלף יותר כרטיסים במקומות יותר גדולים מטוקיו הוטל^^ כי בכל זאת,טוקיו הוטל עדיין לא עד כדיכך ענקיים את יודעתXD וכתבת המון אז אני לא זוכרת כבר מה עוד היה

אגנסקעXD

New member
מצטרפת למה שאמרת...

כי אני עצלנית מכדי לכתוב בעצמי.. ח.. אה.. וטוקיו עוד בתחילת הדרך.. רק לפני שנתיים יצא הדיסק הראשון שלהם.. והם כול כך צעירים עוד.. משאר הלהקות..!

ruth139

New member
../images/Emo205.gifגם אני...!! פשו כבר נמאס לי..

נמאס לי לא להגיד כלום. אז החלטתי לקחת לעצמי את החצי שעה הזאת ולכתוב הכל..!!1 מחקתי הרבה דברים בדרך.. אבל זה מה שיצא בסוף... ואני ממש שמחה שמסכימים איתי...!

Tsuf love Bill

New member
מסכיממה עם כל מילה!

בואנה , טוקיו הוטל הם בני 18,19,20 ! והם כבר הופיעו בכל כך הרבה מקומווות, יש להם כבר ניסיון לא קטן ! כל שאר הלהקות בני 25, 27 ככה .... טוקיו ההוטל אשכרה בתחילת הדרך.. ואני מקווה שהם לא סתם טרנד חולף, הכל תלוווי בכוח הרצון שלהם להמשיך ולהוציא סינגלים ובעיקר להחזיק את כל המעריצים !! (=

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif צודקת אבל הם בהחלט ענקיים יחסית לזמן

שבו הם קיימים והצליחו להגיע למצב כזה. נכון יש הרבה להקות יותר מצליחות אבל הן קיימות הרבה יותר שנים .. וגם תחשבי שזאת להקה שהגיע מגרמניה ושרה בגרמנית לא ר-ק באנגלית . ולמרות הכל הם לא מוותרים על השפת אם שלהם, ומצליחים. ובגדול !

PerfectSP

New member
שמעת על רמשטיין?XDDDD ../images/Emo190.gif

גם הם גרמנים והם הצליחו במידה גלובלית ענקית.
גם יותר מטוקיו[בנתיים,יכול להיות שזה ייתהפך כי טוקיו עוד רק בתחילת דרכה,אני לא אומרת דבר.];

PerfectSP

New member
בדיוק.. ../images/Emo190.gif

אז הם להקה גרמנית,מצליחה במיוחד^^ בנתיים טוקיו הוטל בהחלט מתקרבים לקרסוליהם><' הם עדיין לא גדולים כמוהם, אבל הם מתקרביםXD

PerfectSP

New member
אה,כן,ושם שרים רק בגרמנית><' ../images/Emo190.gif

ת'אמת אינלי מושג אם הם עוד פועלים,או שהם התפרקו או משהוXD

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif אוקי ../images/Emo9.gif אבך בכל אופן אני לא משווה או

תם ללהקות אחרות .. אני אומרת שהם ענקיים שהגיע למצב כזה למרות הכל .. מבינה ?

PerfectSP

New member
בטח,גם אניD: ../images/Emo190.gif

אני מאוד מכבדת את ההצלחה שלהם, ואיך שהם תוך פחות משנה הצליחו להגיע לכזו תודעה, כמעט בינלאומית[אפשר להגיד בין-אירופאית
], וכזאת אהדה והערצה סביבם, גם אם הם 'טרנד מתחלף'[לא שאני אומרת שהם כאלה], זה שהם הצליחו ככה להשתלט על כל אירופה-זה מדהים! וזה אומר שכן יש משהו במוזיקה^^ XD

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo13.gif

ד"א יש על סימפל פלן בראש1. חח נראלי שיש לך מנוי אבל איך שראיתי את זה אמרתי שאני חייבת להגיד לך

N i t z a n 42

New member
רמשטיין שליטה!../images/Emo47.gif

והם עדיין פועלים! וכן יש להם שירים באנגלית!

MAY STAR

New member
../images/Emo2.gif עוד מישהי שאוהבת את רמשטין?!

גאאאד חשבתי שאני היחידה ששומעת רמשטיין בישראל >< יואווו איזה כיף שיש עוד מישהי ששומעת אותם :) הם להקה מדהימה!!!

N i t z a n 42

New member
כבר דיברתי איתך באיסי יא מצחיקהXD אבל לא נור

לא נורא ששחכת*..קורה>< זה גם היה ממזמן..נראליP: אני בדיוק שומעת עכשיו את מיין ארץ ברנט! הם כאלה מעוליםםם! גאד ^^

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo6.gif

יווו איך שכחתי!... חחח מיין ארץ ברנט.... אחד השירים!!.... כל הזמן אני שומעת אותו!!!!

למעלה