משו שיצא לי לחשוב עליו...וגם שאלה אליכם.

0rin

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gifחלקית

בקשר להערצה חלקית...זו פעם ראשונה שאני מעריצה להקה כ"כ הרבה זמן וממש אוהבת אותם גם אחרי הופעה שלהם לא ירד לי מהם ואין לי הרגשה כזו ... בתור אחת שיש לי הערצות חולפות, כזו הערצה לא הייתה לי מעולם. לפעמים טוקיו הוטל קצת מטריפים אותי ויכולים לשגע אותי כי גם אני רוצה שהם יהיו פה הרבה בארץ וכו'.. וכו'.. וזה לא קורה (ואני הכי מעריכה שהם באו לארץ והופיעו) הזמן ייקבע באמת.. לגביי כל אחת ואחד פה בפורום..

crazysapir

New member
../images/Emo41.gifדעתי../images/Emo9.gif בכמה מילים:) ../images/Emo27.gif

פשווט לפי דעתי מי שבאמת מעריץ\מעריך אותם , בחיים זה לא יהיה דבר חולף בשבילו הם מוציאים דיסקים ושירים חדשים ,מי שבאמת אאוהב את המוזיקה וממתחבר אליה זה לא יחלוף לו... מי שבעניין אותו רק מראה, זה יחלוף ~וטוב שכך~

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif כנסיי :) ../images/Emo109.gif

חח אז ככה .. עם כל מה שרשמת בהתחלה אני מסכימה איתך
ובקשר לשאלה - על עצמי אני יודעת שהם ממש לא להקה חולפת היו לי תקופות של להקות חולפות והמצב ממש לא היה אותו הדבר. אותם אני באמת מעריכה ואוהבת את המוזיקה שלהם, וגם את המראה .. אני אשקר אם אני אגיד שלא. ובקשר לאנשים אחרים אני יכולה להגיד לך בוודאות שבעוד חודש חודשיים אולי קצת יותר כ-רבע מהמעריצים יותר נכון מעריצות שקיימות עכשיו יתעופפו. כי הם סתם מעריצות את הלהקה בגלל איך שטום נראה או איך שביל נראה. יצא לי בזמן האחרון להסתובב בשוקסים וכאלה ואני ראיתי מלא כאלה שמפוצצים בדברים כמו "טום קאלויץ בעללי" וכאלה. דוגרי הרבה היו רוצים להתחתן איתו .. אבל לדעתי זה קצת רדוד לכתוב את זה.. או שפעם אחת ראיתי סקר : מה אתם חושבים על הלהקה טוקיו הוטל? א.להקה פצצה וטום הוא הכי כוסון שםם ! ב.אחלה להקה, נחמדה. ג.חבורת קוקסינלים . כאילו וואט דה פאק?! כל המעריצות האלה יעלמו עוד מעט , זה הכל חלק מה"אופנה" הזאת עכשיו לאהוב את טוקיו הוטל ולהיות פריקים.. מאוד חבל אבל עדיף בלי כאלה ! ואז ישארו כל המעריצים האמיתיים .. ממ . אני מקווה שהבנת אותי ..

SpongBobit

New member
כ"כ מסכימה עם השורה הזו !

"כל המעריצות האלה יעלמו עוד מעט , זה הכל חלק מה"אופנה" הזאת עכשיו לאהוב את טוקיו הוטל ולהיות פריקים.. מאוד חבל אבל עדיף בלי כאלה ! ואז ישארו כל המעריצים האמיתיים .." כולם פתאום באופנת הפריקים כזה, כולם פתאום עם לק שחור, ורצמידי גומי שחור ללבן על היד, וואנס ! שאותי רצחו כמעט שנה שעברה שבאתי עם ואנס, כי זה של נאציייייייייים

linoroosh

New member
../images/Emo163.gifאוקי עד כאן! תקשיבו כולם! (חפרתי קצת..)

מה הקטע של כולם לא לאהוב משהו או להיגעל ממנו בגלל שזה מגרמניה?!?!?! זה שזה מגרמניה לא אומר שזה של נאצים... שמעתי הרבה שאומרים שהם לא רוצים להתקרב לשום דבר גרמני....... למשל חברה שלי מהבצפר שגם אוהבת את ט"ה איתי באיזה קורס ודיברו על השואה... אחרי זה היא אמרה לי שסבתא שלה (או סבתא רבא לא זוכרת) היו בשואה ואמא שלה לא מוכנה לשמוע קול גרמנים... כל פעם שהיא שומעת ט"ה היא אומרת לה לכבות את זה... ועכשיו היא מרגישה לא בסדר עם עצמה שהיא שומעת ואוהבת אותם... אני מבינה חלק מהמבוגרים בגלל השואה.... יש סיפורים נוראיים וכל זה... אבל זה לא טיפה מוגזם? כאילו אז מה אם הם גרמנים? למשל מה שאמרת עם הוואנס... לא הבנתי מה הקטע... שיעשו טובה כל אלה ש"רצחו אותך..." הרי בסוף גם הם יתחילו (אם הם עדיין לא התחילו) לנעול וואנס או לפחות להבין שזה יפה..... לפי דעתי (וכל אלה שחושבות אחרת, בבקשה אל תרצחו אותי...), זאת הגזמה! אז זה מגרמניה.... אז מה?? ומאוד חשוב לי שתבינו שכל זה לא נאמר בכעס או משהו..... לאב יו....

חח גם חברות שלי כאלה../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

~נתעלם מהעובדה שלא שירשרת נכון~
חברה שלי "יא נאצית, את דורכת על מגן דוד!" כמובן שהיא אומרת את זה חצי בצחוק. ואז היא שותקת כשאני דוחפת לה את המגן דןד לפרצוף
ואני נתקלת בזה הרבה בבצפר שלי אבל אני פשוט מחייכת ואומרת תודה וממשיכה ללכת. שייחשבו מה שבא להם, הרי הם יודעים שזה לא נכון והם סתם אומרים את זה בשביל לעצבן, אז למה לתת להם את התענוג? הכי כיף לראות אותם מתעצבנים מהתגובה הנינוחה והסימפטית שלי
זה תענוג....XDD

SpongBobit

New member
אמרתי משהו ?!

אין לי שום בעיה נגד גרמניה ( טוב, אולי קצת...) או ששרשרת לא נכון או שאת פשוט לא הבנת מה רציתי להגיד, ממש לא הבנת ! ומסכימה עם ליאל !

Tsuf love Bill

New member
נכון...(חפירה קטנה XD )

אמא שלי לא בכזאת הגזמה, אבל היא לא ממש אוהבת לשמוע גרמנית, כי בכל זאת רצחו את כל הסבים והסבתות שלה ! וסבא שלי, גם לא ממש אוהב גרמנים... למרות שהוא גרמני בעצמו! הוא נולד בגרמניה ודובר גרמנית והכל.. אני חושבת שזה לא בסדר שעכשיו כל דבר שיוצא מגרמניה ישנאו עצם זה שזה מגרמניה !! אנחנו כבר דור חדש.. ולא כולם נאצים !! אני חושבת שצריך לעבור על הקטע הזה של הגרמנים בהקשרים האלה.. ברור שלא לשכוח את ההסטוריה וזה, אבל לא להתעללם ממוזיקה טובה רק בגלל שזה גרמניה ! [=

noambill

New member
רק כדי ליידע.. מיועד לכולם!! (אזהרה: חפירהXD)

אני הולכת עם צמידים שחורים.. אני הולכת עם לקים לבן אוו שחור לפעמים ויש לי וואנס.. אני לא מושפעת (אני שונאת מושפעים) וזה לא אומר שאני פריקית אם אני הולכת איך שנוח לי.. לדוגמא: יש לי שרשרת של גולגולת ואני אוהבת אותה כי היא יפה.. עכשיו היא לא ענקית וצועקת אבל גם לא בלתי נראית היא בגודל סביר ואנשים אומרים לי שאני פריקית. אותו דבר לגבי הלהקה, בגלל שהזמר הולך עם לק ומתאפר ומעמיד את השיער שלו, שהגיטריסט חרמן תחת, שהמתופף אילם למחצה, והבסיסט נראה הומו אז הם החליטו שהם פריקים!! אני לא מסכימה עם זה.. אני חושבת שהגיע הזמן שמישהו יפנים שהמושפעים היחידים הם אלה: "כולם פתאום באופנת הפריקים כזה, כולם פתאום עם לק שחור, וצמידי גומי שחור ללבן על היד, וואנס ! שאותי רצחו כמעט שנה שעברה שבאתי עם ואנס, כי זה של נאציייייייייים " <<<<<<< מסכימה לגמרי!! אני לא חושבת שלשפוט מישהו לפי הלבוש צורת השיער ובכללי המראה החיצוני, זה דבר טוב.. כשאני ראיתי את ט"ה בהתחלה אני אמרתי לעצמי ' איזה מוזרים' ואחרי ששמעתי אותם שרים לא יכולתי להפסיק!! ^ ^ ^ ^ מצטערת על החפירה אבל נמאס לי לראות את התגובות אוו לשמוע : "איזה פריקית היא אוהבת את טוקיו הוטל" ואח"כ "יאא איזה מאגניבה היא אוהבת את בריטני (לא שאני טוטאלי נגדה אוו משו..)" מקווה שיש הבנה^^

../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif

אני עד לפני קצת יותר מחצי שנה [עד ה-27.3 ליתר דיוק
] הייתי מחשיבה את עצמי פאקצה [כמובן שלא הייתי כזאת אבל הייתי יותר פקאצה מאשר פריקית] ואז התחלתי להתחבר למוזיקה הזאת ולאהוב את כל הסגנון הזה אבל ממש לא הייתי מושפעת מאף אחד! אין לנו פריקים בבצפר [יש ערסיות/פרחות/פקאצות] ובכל זאת הלכתי לפי מה שאני רוצה. כמובן שפתאום כולם לא הבינו איך נהפכתי להיות פריקית ומה קרה לי פתאום והתחילו לקרוא לי ככה. אבל אני לא שמה עליהם, אני הולכת לפי הזרם שלי ואף אחד לא מכתיב לי את זה. וכולם התחילו לשפוט אותי לפי איך שנראיתי מבחוץ. למרות שאני השפעתי על כל מיני בנות מהבצפר שלי [פתאום הן שמות לק שחור שהן ביקשו ממני, הן שומעות שירים שאני הכרתי להן. אבל זה בטעות!!]. ומי שמכיר אותי יודע שאני עדיין אותה אחת אבל עדיין הם קוראים לי פריקית
הקיצר, חרגתי קצת מהנושא >< אבל הכוונה שלי היא שהשתניתי אבל לא הושפעתי מאף אחד [רק מהמוזיקה אבל זה הגורם של כולם], ואפילו מי שמכיר אותך כבר ופתאום רואה את השינוי לא מבין ופשוט מעדיף להתעלם ולקרוא לך פריקית או בשמות אחרים כי פשוט לא נוח לו עם זה שהשתנית ושאת שונה מדרך החשיבה שלו. וזה מה שקורה לרוב האנשים. כל מה שנראה להם חריג ושונה ממה שהם רגילים ומחשיבים כנורמל הם פשוט שוללים. הם לא מוכנים להיפתח לעוד דרכים,אנשים,עולמות והם מעדיפים לשים על זה תווית
מאשר להתמודד ולקבל את זה. אנשים פוחדים מהבלתי נודע וואי איזו חפירה דפקתי XDD מי קרא?
[זה תמיד נרשם אחרי חפירות כדי לראות אם מישהו התייחס ><]

ועוד משהו נוסף [כאילו שהחפירה שלי לא הספיקה]

אני לא שמה תוויות כמו פריק,פקאצה,ערסית אבל ככה זה. זה אוטומטית משתייך לקבוצה כלשהי. ואנשים פשוט משייכים דברים..

SpongBobit

New member
זה לא הגיוני ...

הרי אם תראי אחת עם לק אדום, חולצה ממש לא מחמיאה, סקיני ונעלי בובה, אום אדום ופשסים בלונדינים בשיער וכל השאר הזה..אה ופלאפון ורוד שמתנגנים לו שם שירים מזעזעים אז ישר בטח תגידי איזה פרחה ! וטונות מייקאפ למרות שאני שונאת שאומרים פריקים, אבל פרחות, ערסים, פאקצות גם אני אומרת... ואיך תארתי את הפרחה XD

נו, זה מה שהתכוונתי><../images/Emo168.gif

התכוונתי שאני לא אוהבת לקטלג אנשים ולהדביק תוויות אבל אני עושה את זה אוטומטית כי ככה גדלת וככה יצא..

למעלה