משו שיצא לי לחשוב עליו...וגם שאלה אליכם.

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo13.gif

אני חורשת על הרבה שירים שלהם... טוב עזבי, נדבר כבר באייסי או משו... זה פורום של טוקיו הוטל לא של רמשטיין XDD חח...

ElinorLahav

New member
אוווקי אני יענה לך ../images/Emo9.gif

ת'אמת שגם לי יצא לחשוב על כל מה שאמרת ! אבל תשמעי אנחנו יודעות שטוקיו מצליחים עכשיו מאווווד אבל מאאאאאוד
, אז אני לא יכולה להגיד מה יהיה בעתיד , אני חושבת שחלק מהדברים שהזכרת יקרו (התמסחרו , ימעיטו במעיריצים וכאלה) אבל הם עדיין יהיו גדולים מהחיים , כי תיראי למשל אנחנו , אנחנו אוהבות אותם מטורפות עליהם לא יכולות יום אחד בלי לשמוע אותם , אז לא ניראלי שאנחנו נפסיק להעריץ אותם פתאום בגלל שהם כבר להקה של מלא זמן
מקווה שהבנת מה שרציתי להגיד

ruth139

New member
../images/Emo205.gifכן.. הבנתי את ממש צודקת..:) מה שרציתי...

להגיד אבל לא ידעתי אריך לנסח.. חח וגם זה כבר בקושי קיבל את ההודעה שלי...

למישהו מתחשק לקרוא חפירה קטנה?../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

א. מיילי סיירוס. מכירה? הכרטיסים להופעות שלה נמכרו בפחות משעה אחרי שהם יצאו. ויש לה חמישים הופעות. והיא ממש לא היחידה. יש עוד המון. למרות שהיא לא להקה, היא גם עושה מוזיקה. ב. פו"ב. מ-2005 עד עכשיו הם הפכו להצלחה ענקית. הם מקום 3 במכירת האלבום העולמי. הם זכו בהמון פרסים והופיעו במקומות גבוהים במצעדים הכי נחשבים [בילבורד למשל], ואומנם הם לא זכו בEMA אבל כך גם MCR שהיא גם להקה גדולה וטובה ומצליחה. ג. את לא יודעת כמה את טועה בזה. יש המון אנשים שיוצאים עם מאבחים צמודים ואני יכולה להביא לך הוכחות. את יכולה למצוא גם בעיתונים. ד. תלוי באיזה ז'אנר את מסתכלת ולמי את משווה אותם. ובנוגע לשאר. ת'אמת, אני חושבת שההצלחה הגדולה שלהם זמנית. אני ממש ממש מקווה שלא אבל אני חושבת שתוך פחות משנה כבר תרד כל ההתלהבות סביבם. כי זה כמו שכשהם באו לארץ אז ראש אחד עשה טררם מסביב לכל זה והמולה גדולה ואחרי שהם עזבו את בקושי מוצאת משהו עליהם. והרבה מהמעריצים הפסיקו לאהוב אותם אחרי ההופעה. וגם, משהו ממש ממש ממש ממש ממש חשוב. הרבההההה [המריחת אותיות בשביל שתדעו שזה חשוב!] מעריצים הם מעריצי יופי. ז'תומרת שהם אוהבים אותם בגלל המראה לא המוזיקה. ועכשיו, מי שקרא מקבל
ענק ו
!

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifאין לי בעיה לקרוא חפירות

כי אני ארכיאולוגית בנושאים האלה. ואת צודקת.

MaaYanUshM1

New member
רציתי לכתוב אבל אני ממש מסכימה איתך...

אבל רק רציתי להוסיף שאולי ההתלהבות תירד...כל ה"באזז" סביבם ירגע...יתרגלו אליהם..אל המראה שלהם... ואז באמת יתחילו לשפוט אותם רק לפי המוזיקה... ואם הם ימשיכו לעשות מוזיקה טובה הם ישרדו...ואם לא אז...לא. הכל תלוי בעתיד המוזיקה שלהם. ואני דורשת את החיבוק והנשיקה

../images/Emo45.gif זה פחות או יותר מה שהתכוונתי../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

גדולים!
ויש להם מוזיקה טובה. הם ישרדו.

PerfectSP

New member
אני מסכימה איתך../images/Emo24.gif ../images/Emo190.gif

נכסנתי וקראתי כי ראיתי את הגיטרה מתנוססת בכותרתD:

בטוח?../images/Emo168.gif

1. לינקין פארק 2. אבריל לאבין 3. ?? 4. פו"ב. בטוח? נראה לי הם מקום שלישי.. אבל מזה משנה? הם עדיין מקום טוב והם בדירוג הזה

falloutgirl XD

New member
יאפ.. בטוח ^^

MCR מקום שלישי ו-FOB מקום רביעי
אני זוכרת שפתחתי את ההודעה על הדירוג בפורום FOB :]

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif האנה מונטנה ! ../images/Emo3.gif חח

ומסכימה איתך בהחלט
. כרגיל XD

למעלה