משו שיצא לי לחשוב עליו...וגם שאלה אליכם.

noambill

New member
אבל..(אזהרה: [שוב] חפירה..XD)

יש המון אנשים שאת כן מקטלגת והם באמת כאלה.. הייתה לי פעם חברה ממש טובה ובכיתה ה' נהיה לה חבר.. היא נהייתה פרחה ופקאצה והיא לא שמה על ה"חבורה" הקטנה שהייתי לנו אז.. היינו סוג של 5 בנות שנודו מהכיתה וכשהיא התחברה לשאר הכיתה היא שמה עלינו פס ולא דיברה איתנו..וכשהם ניפנפו אותה היא באה אלינו ואמרה "למה אתן כועסות עליי!?" אני ישר כעסתי עליה כי כל הפרחות שהיו לי בכיתה הרסו לי את החוויה של היסודי (7 שנים עם פרחה שהשפוטות שלה עושות מה שהיא רוצה .. בוא נגיד שזה לא בדיוק לונה פארק..) ואני נדפקתי מכל הסיפור.. את סיפור חיי אני אספר בהזדמנות^^' טוב אחרי הסטייה הזאת מהנושא אני עדיין נגד הבנות האלה ויש עד היום ילדה כזאת (לא אותה אחת) שאני שונאת אבל אני למדתי מהטעויות שלי ואני מתעלמת ממנה בזמן שהיא מנסה ללכוד את תשומת ליבי עם ה:" איכס-אההההה (דגש על ה- אההה)" שלה כשהיא עוברת לידי. היא פרחה שחושבת שהשמש זורחת לה מהתחת ואנשים כמוה אני מקטלגת ונותנת להם תווית.. לי בעיקרון לא אכפת מה חושבים עליי ושישימו עליי כמה תוויות שבא להם.. אני גדלתי על התוויות האלה כי הן הודבקו עליי בגלל שאני ג'ינג'ית... בקיצור אני מגדירה אנשים כי יש לי מאז ומתמיד הבחנה חדה לגבי אנשים מהסוג הזה.. אז אני יודעת אני לא חושבת את זה ע"פ המראה החיצוני אוו משו בסגנון.. ^ ^ ^ ^ ^ ^ ח=פ=י=ר=ה=!=!=! XD

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo45.gif אבל גם יש אנשים שיחשבו שמי שמעריץ

את ברטני היא\הוא פאקצ\פאקצה... עכשיו הכל הולך לפי קבוצות .. :-| ואני ממש מסכימה איתך

../images/Emo45.gif אני מסכימה איתך כל כך!

יהיו מעריצים שברגע שתצא "הלהקה הבאה" הם פשוט יעברו, ואז באמת נראה מי המעריצים הנאמנים ומי אלה ש"חולפים עם האופנה". אני מאמינה ויודעת שיש המון מעריצים נאמנים אז אני לא דואגת ^^ לפחות כל הפאקצות המפגרות יירדו מהם!! D:

../images/Emo36.gifממש לא!../images/Emo26.gif

הם לא להקה סתמית, זה דבר אחד, והם גם ממש לא וירוס חולף! לפחות לא אצלי! אנשים באמת באמת אוהבים אותם, הרוב באמת בגלל המוזיקה, ולא בגלל המראה, אבל אפילו אלה שאוהבים אותם בגלל המראה נחספו למוזיקה שלהם...... ואני ממש מנסה לא לחשוב על זה שהם חס וחלילה יתפרקו......... זה גם לא יקרה בזמן הרחוק והקרוב............... ומתישו הם יהיו חייבים להתמסכר, אבל לא כמו להקות אחרות, ההצלחה לא תעלה להם עד כדי כך לראש. הם זוכרים מאיפה הם התחילו........ טוב, זאת דעתי............... חחח נחשוב כבר אם לא להרוג אותך............. חיחיחיחיחיחי ~~~ חפירה~~~~

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifלא ממש קשור לנושא הדיון-_-"../images/Emo20.gif

אותי מעצבן משהו. בתכלס, לכולם יש זכות להעריץ את מי שהם רוצים. אז אם הבנות-רוצחות-המקלדות (סנוביות, פאקצות במילים אחרות) אוהבות לשמוע טוקיו הוטל שיבושם להן. אבל. ואבל גדול. פתאום מי ששומע טוקיו הוטל- שומע חרא מוזיקה. ולמה? בגלל המראה של חברי הלהקה. כאילו מה. מראה לחוד ומוזיקה לחוד. יש תאלה שאוהבות תלהקה כי בילטומיקגוסבגיאורג שם ולא כי הן אוהבות תשירים. בנות יקרות. חאלס לרצוח מקלדות. כאילו מה? אם תכתבו איזה חמוד ביל או איייייייייייייייייייייזזזזזזזזזזזזזזזהההההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחמודדדדדדדדדדדדדדדדד ביייייייייייללללללללללל זה לא אותו דבר?!! חאלס להיות כזה נזק לעיניים. הם בני אדם! אוקיי? הם לא פסל שצריך לסגוד לו. ממש צרם לי בעין כשקראתי שורות של איזה דיון שהיה פה. שאם לביל תיהיה חברה מישהי כתבה שהיא תתאבד. דאמיט. אני לא יודעת אם את מתכוונת למה שכתבת או לא. אבל זה טיפשי לכתוב כאלה דברים בכלל. טוב שמעו יצאתי לא קשורה לנושא הדיון אבל אלו באמת דברים מצטברים.

tsofa

New member
מסככיממה =] ../images/Emo85.gif

למרוות שרוב הפעמים שאני עושה את זהה, (וזה לא הרבה !) אני עושה את זה מרוב התרגששות =] חחחח XD אל תתעצבני מזזה =|

שירולים

New member
יש משו בדברייך,אבל-

אני מבינה מה את אומרת ומזדהה איתך לפחות בקטע של- כל מי ששומע שאני אוהבת את טוקיו הוטל "איזה מוזיקה חרא" "הומואים"..וואי סתמוו..וכל הפקאצות הקטנות דיי עושות להם שם רע עם ההערצה המטומטמת הזאת שבעצם נובעת רק מהמראה שלהם או ה"מעריצות מונסון" אבל אין מה לעשוותתת...ככה זה...את לא תוכלי לקבוע להן מה לשמוע..ואם אומרים לך שהם מוזיקה חרא..אז וואטאבר זו הדעה שלהם והזכות שלהם..אצלי לדוגמא שונאים את טוקיו הוטל לאו דווקא בגלל השירים..החבר'ה שלי חושבים שהם טובים, אלא בגלל שהם יצאוו להםם מכל חור אפשרי בגוףףף!! (לי לא כן..שיהיה ברור =]] ) והקטע עם הלללמממששווךךך אוותתייווותתת והל ה"מעלף מהמם מדהים תעשה לי ילד כאן ועכשיו על השטיח " אני אישית לא באמת ככה ביום יום מתחרפנת וזה..ומדברת ככה..אבל זה כיף להוציא (לרצוח את המקלדת..חחח..) את כל ההתפעלות מיופיו של ביל על המקלדת..וזה כיף לפעמים לכתוב דברים קלילים כאלה ושטויות..כן יש דברים שעוברים את הגבול (אם לביל תהיה חברה אתאבד וכו'...)..אבל כל השאר זה לא דבר שצריך להתעצבן ממנו..כולם עושות את זה כמעט..זה שטותי וזה כיף..מותר להשתעשע קצת

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifבגלל זה כתבתי שלכל אחת אותה זכות לשמוע

מה שבראש שלו. והמשיכת אותיות סבבה אבל כשמנסים לקרוא שאלון או משהו ואז מישהי כותבת מגילת אותיות זה קצת מתיש האמת. ;;

למעלה