סוף השבוע

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifמסי בסדר והכול, ונכון, השחקן הכי טוב

בעולם... אבל הוא לא בעשרת האהובים עליי... אני לא אוהבת שחקנים רק בגלל שהם טובים או חתיכים... אני אוהבת שחקנים פשוט כי אני אוהבת אותם,ומסי לא בעשירייה הראשונה אצלי. סטיבייייייייייי

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifהיי! יש הרבה דברים שאנחנו מסכימות

עליהם! אני ילדה מאוד נוחה להסכים

Serena16

New member
רשימה אעש ../images/Emo6.gif

אצלי תמצאי 2 שחקני בארסה גג.. אינייסטה ואולי פויול
וקנאלס מושאל לוולנסיה, אז טכנית הוא לא שחקן ריאל

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifאני אוהבת את השחקנים של בארסה,

יש פשוט שחקנים שאני אוהבת יותר
קנאלס מושאל לוולנסיה?! לא ידעתי את זה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifתכלס מעניין ../images/Emo3.gif

חולת נפש. באמת. 4 שחקנים של ריאל, לעומת 3 של בארסה, SHAME ON YOU! תקשיבי, וויה לא בנבדל זה כזה רגע מרגש. זה רגע של אושר מטורף כזה. כאילו, זה וויה ! XD

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifכשזה קשור לשחקנים עצמם אני יכולה

לאהוב הרבה בקבוצה שאני לא אוהבת. אבל כשזה מגיע לקבוצות יש רק את בארסה וליברפול
חחחחחחחח אני עדיין חושבת שוייה מבקיע זה אושר... אני זוכרת את העונה הקודמת

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifבואי נקווה שהעונה הוא יבקיע הרבהP:

ושהוא יפסיק להיות בנבדל

פעם ראשונה שאני עושה את זה :):)

מצעד הלהיטים של מקפליי: That the truth This song Foolish Down goes another one כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: One Direction - What Makes You Beautiful הלהקה המגניבה של השבוע: ושוב-- One Direction קליפ שעשה לכן את זה: אמממ That the true ! <3 תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: יומני הערפדדדד ! :) ספר / פיק השבוע: 2012- זה פיק מדהייים ! משהו שהכעיס אתכם השבוע: בטיול אוהלים- שלא הקשיבו לי, במקום ללכת לים הלכנו לעכו המסריחה עם הערבים המכוערים והתאפקתי שעתיים לפיפי !!!! משהו ששימח: שאכלתי מגנום גולד בפעם הראשונה חחחחחחחחחחח XD משהו שהעציב: שאני כנאה לעולם לא יראה את מקפליי:/ ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט: Down goes another one המלצת השבוע: שיש פיפי, פשוט תעשו מאחורי איזה שיח התמונה הכי חמה: אממממ יש הרבההה :)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifלמה את חושבת שאפעם לא תראי אותם?\:

לכי תדעי, אולי עוד שנה-שנתיים הם יבואו לארץ?
תישארי אופטימית

אוו תאמיני לי שאני הכי אופטימית בעולם

אבל קורים עכשיו כל כך הרבה דברים שאני כבר לא יודעת מה לעשות/:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאוו \:

טוב, אל תאבדי תקווה, יום יבוא ואנחנו נראה את הזבלים האלה בארץ!

Serena16

New member
MCWEEKEND! ../images/Emo204.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: Take Me There Walk In The Sun That's The Truth Transylvania All About you
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Beyonce - Best Thing I Never Had Shakira - Rabiosa Shontelle - Impossible Chris Brown ft Justin Bieber - Next To You
Pitbull - Rain Over Me Bruno Mars - Marry You האמת שבקושי שמעתי מוזיקה השבוע
הלהקה המגניבה של השבוע: מק
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: שנות ה70 חברים הוליווד הילס משפחת קרדשיאן TLV ערב טוב עם גיא פינס הטופ מודל הבאה
ויקי כריסטינה ברצלונה
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע: CULES
משהו ששימח: אמא שלי רצתה להחביא ממני עוד קצת את החולצה מספר 4 שהיא קנתה לי במדריד, אבל לא הלך לה
לראשונה בחיי, הוקדש לי שיר
משהו שהעציב: ההפסד בקלאסיקו לא העציב אותי בכלל, הריב בסוף דווקא כן
ציטוטיה: ~אמא שלי באה לבקר אותי בעבודה~ אני: ניר, תכיר.. זאת אמא שלי ניר: אמא שלך? הייתי בטוח זאת אחותך הגדולה אני:
~רואה CSI עם חברה ששונאת CSI~ היא: מתי זה נגמר? אני: עוד 40 דקות ~אחרי דקה~ היא:נגמר כבר? ~כל המשפחה באה אלינו לראות את הקלאסיקו הראשון~ דודה שלי: ריאל זה הלבנים נכון? אני: כן היא: מה זה, איזה יפים! אין מה לעשות.. ככה זה באירופה
מתנגן בראש / בפלייליסט: Shontelle - Impossible
המלצת השבוע: יום שלם מול המזגן... תענוג!
התמונה הכי חמה:

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifחחחחחחחחח הציטוטים ../images/Emo6.gif

עם כל הכבוד לבארסה - אני מסכימה שבריאל יש יותר חתיכים
כשאמרת Cules את מתכוונת שהמעריצים של בארסה הציקו לך אחרי שריאל הפסידו או סתם שבארסה ניצחה? הריב בסוף היה מטומטם
אבל אני מניחה שאפשר להתעודד כשיודעים שהיה יכול להיות יותר גרוע
התמונה

Serena16

New member
אני אוהדת ריאל כבר כמה שנים טובות

כזאת קבוצה של חתיכים עוד לא הייתה לנו! שאני אומרת Cules הכוונה לחלק מהאוהדים של בארסה שמרגישים שהם שווים יותר מאנשים אחרים כי הם בחרו בקבוצה מסוימת... שונאת את זה
להפסיד זה תמיד מבאס אבל הריב בסוף היה באמת הדבר שהכי ביאס אותי.. זה היה מיותר לגמרי והוציא את שתי הקבוצות לא טוב בכלל.
מסכימה

למעלה